Elveink, no meg a tetteink... Érdekelne minél több vélemény (beszélgetés)
Gratula!!
Ügyi vagy! Jutalmad egy ingyenes gyökérkezelés :)
Na jóó, csak egy virtuális vállonveregetést kapsz!
igaz. titeket (még) nem. de most már akkor tudom :)
Én kicsi korom óta tudom hogy a Jézuska az anya és apa :D engem nem lehetett "átverni" :) max nagyon nagyon kicsinek de arra meg már nem emlékszem :)
Örülök hogy máshol is megvan ez a kedves szokás :)
Az kell is :) tanujjááá
:))
Figyuka...Mék tanulni,különben még a végén hülyén leszek kénytelen meghalni,ha meg nem tudhatom de rögtön,hogy mi a sz*r az a
hemiballismus,hogy szakadna meg...Váh...:SSSSS
Csá!Majd gyüszök!Valamikor...:S
Érdekes.Én azt hittem,hogy mindenhol így csinálják.
(ja az nem az,az a szex,ok!)
:))) dejóó. jó olvasni hogy ez máshol is szokás :)
még nem hallottam senkitől pedig jópár emberrel beszéltem már :)))
Karácsonyi teendők?
Hm. lássuk csak. Bizonyos szokásokat, ételeket mindig csak karácsonykor szedünk elő. :)
pl a nagymamámtól örökölt herendi készletet (nem kell valami nagyon drága és giccses dologra gndolni. a régi békebeli fajta :) ) csak karácsonykor szedjük elő. a díszítés a lakáson sosem maradhat el.
Kicsit igyekszünk ilyenkor hatni egymásra mert igenis más mint a szürke hétköznap.. sokan mondják hogy minek kell akkora feneket keríteni neki. hát márpedig kell.. én konzervatív gyerek vagyok ragaszkodom a hagyományokhoz :)
a szülinap pl nem ilyen.. az felőlem el is maradhat :P
ajándékozás terén is megmaradtak a régi régi szokásaink.. amikor bekerül a fa alá minden (mindenki egyenként viszi oda és addig a többiek el kell bújjanak jó jó lehet gyerekes hülyeség de nekem kedves kis szokás :) ) szóval aki utoljára rakja oda a csomagot megráz egy kis csengőt :)
lehet tényleg bugyuta kis szokás de ezt megtarom majd sajátomként :) a gyerekkoromat idézi.
Figyelj ide!Minden ehető,nem ez a kérdés,hanem,hogy HÁNYSZOR!!!És ezt most nem egy borosüveg mellől danolászom neked,ez: TÉNY!!!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
;)
Yesssssssssssssssss...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Soha?Hm...Elég hosszú lenne a lista.
Elv?TÖKÉLETESNEK KELL LENNIE!!!:)
Jó a kari nagyon...:)
Remélem idén is az lesz.Picit aggódom,hogy egy-két szívbánat majd beárnyékolja,remélem nem...:(
Nono!Nem összekeverendő a vakmerőséggel!!!Tudod:
az egyik az ész ellen,a másik amellett áll...:P
:DDD
Az én kocsonyaelvem a következő:
NYAMI!!!!!!!!!(különös tekintettel a felkiáltójelekre...)
:DDDD
Na jut eszembe a kocsonyás-fórumról.
A kocsonya NEM evés is egy elv nálam. elvből nem eszem. és ezt sohasoha nem adom fel :DDDDD
jó biza :) ajánlom neked is és mindenkinek :)
lehet ópium.. nem tom de jó cucc az tuti :DDDDD
Na.Most lebuktál...'Csak valami opiumot használt az a dok...:DDD Valld be még élvezted is a kezelést!!!
Hm...Oda én is elmegyek.Jó az érzéstelenítés...
:DDDDDDDDDDDD
óó dehogyisnem. és ne demoralizáld itt a népet az antiszoc fogorvos-gyűlölő dumáddal :DDDDDDD
JÓ vót oszt kész :)))
hihi
Azta...odanézz,mekkora madár!!!
Yesssssssssss...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
További ajánlott fórumok:
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Alternatív gyógymódok minden testi, lelki bajra. Akit érdekelnek a hasonló dolgok jöjjenek beszéljünk erről...
- Mindent egybevetve érdekelne a véleményeket, hogy melyik minden idők legjelentősebb magyar együttese?
- Elmennétek hajóra dolgozni? Csak wellness munkák. Tapasztalatok is érdekelnek
- Magas prolaktin szinttel kapcsolatos tapasztalatok érdekelnének
- Szerelem! Szeretet! Szex! 3 alap dolog egy párkapcsolatban. Érdekelne mi számotokra a fontossági sorrend?