Elveink, no meg a tetteink... Érdekelne minél több vélemény (beszélgetés)
Igenis értettem!!!
Ö-ö-ö...Jéh!Milyen szépen süt a Nap!...
Ah,ok...
:DDDDDDDDDDDDD
Nem volna szabad ilyen korlátoltnak lenned,ej...:DDD
1.A pénzt jól helyettesíti némi erőszakosnak látszó
2.Köv.paciens lök félre->szék lenni tied!:D
Aha.Azt elhiszem,ha még mindig tart az eufóriád...:P
EGY FOGORVOS SOHA NEM LEHET JÓ ÉLMÉNY!!!
Hm,sebaj...röpke pár óra és kitisztulsz az anyagtól...:DDDDDDDDDDD
BOOOOOOOCS!!!:DDDDDDDDDDD
jah a torz fej nekem is megvolt. de a beszédben nem akadályoz XD
Én is máris meg akartam csináltatni a másikat is akát ott helyben de két akadálya volt:
pénz :)
utánam már jött más (és a kövi időpont már csak januárra van :) )
Az elmúlt hónapokban én is voltam kétszer. Tényleg csak egy böki és utána 3 óra torz fej. Férj örül is neki :) Nem járatom a lepcsest.
Az első alkalom előtt alig aludtam :S Egész nap görcsben volt a gyomrom, de utána szívem szerint másnap visszamentem volna a másik miatt, annyira belelkesedtem azon, hogy túl lehet élni :D
Örülök, hogy semmi nega élmény.
úristeeen.. folyt a véééér szétvágták a fejeeem és majd meghaltaaaaaam áááááá
Nemiis. Ez egy kivételesen jó élmény volt. beadta a szurit és rá 2 percre!!! már neki is látott a fúrásnak NEM ÉREZTEM semmit!!! szerintem negyed óránál tovább nem tartott. atom jól érzéstelenít :)))
ki hogy a franc essen bele :D
na de most rendbe rakatom amit kell (szerencsére viszonylag egészségesek szóval sok dolog nincs. :)
szerintem azt nem mentegetik ugyanis oldalra nőtt kifelé nem lefelé ahogy kéne XD
egyik se nőtt normálisan az alsó kettő pl feküdt.. azok már off :)
Áh.Tudtam!Üsse kő,legalább neked legyen jókedved!!!:)
Kihúzzák a fogad?Jujj...Nekem is kéne menni rendbetételre,de körzetishez nem akarok(ez is egy elv!!!:D),a magán az meg drága(ez meg a fogdoki elve...)Nem baj,mán a hamut is mamunak mondom,vagy fordítva mit tudom én...Szóval ha megjött a rakáspénz,egyből mék,olyan csini banya leszek,hogy ihaj!!!:D
Későő XD
Egyébként megyek veled lábat lógatni.. a holnapi napot nem akarom.. te mondtad hogy úgy érzed mintha a fogad húznák.. nekem lehet tényleg azt fogják XD na de holnap csak kiderül hogy kell-e :DDD
Jajj,ki a p*csát érdekli ez...:P
Hé!Nem ér röhögni rajtam!!!:DDD
Hát én hülyét kapok...Te figyelj...Ilyenkor kit köll megverni?:)Nah,micsoda hajlamok,de én kész vagyok.totál.Ok.Ha otthon lennék mit is szoktam ilyenkor tenni?Hopp,megvan!Ö-ö-ö...asszem ugrálok a könyvömön páros lábbal és ordítok neki minden "szépet".Csakhogy nem otthon vagyok,hanem egy kulturált könyvtárban a fene vigye el...Lám milyen előnyei vannak az otthon tanulásnak.Csak ott nincsenek nem kölcsönözhető könyvek,hogy szakadjon meg...Jajj.:SSS :)
:O
Igen.Ez itt most nem érdekel.
Jajj.Azt hiszem hisztériás rohamot kaptam...:)
:O
talán azért dögunalom mert dögmód nem érdekel :)))
nefussáá. csak körbeérsz úgyis.. :D valami olyat mondanak a pleykák hogy a világ kerek :DDDDDD
Figyelj...elegem van és hülyét kapok...Hogy lehet valami ennyire dög unalmas...Én kifutok a világból...Megvannak a kedvenc témáim,hát ott megáll az idő,regenerálódik szerény idegrendszerem és lelkivilágom is,de ez itt most mintha a fogamat húznák...Jajj.Úúúúúgy utálom...:PPP
VILÁGGÁ MÉK!!!
:DDD
Ja.Meg az áttanult után is...Már mindegy milyen napszak van egyébként,úgyis eszem-iszom-tanulok-alszom van a hátsómon,tök mindegy...:D
Ja,ma azért sokat rosszalkodtam:hobbiztam rendessssen...:DDDD Úgy csinálok,mint akinek már megint nem 3 vizsgája lett egybepakolva a hétre,hogy szakadna meg...:SSS Én meg hobbizok...Na,lehet napolom is a kis kedvencem...:'(
aaazzz az :DDD
olyan voolt egy átmulatott éjszaka után a reggeli előadás közben is.. :DDDDDDDDDDDDDDDDD
További ajánlott fórumok:
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Alternatív gyógymódok minden testi, lelki bajra. Akit érdekelnek a hasonló dolgok jöjjenek beszéljünk erről...
- Mindent egybevetve érdekelne a véleményeket, hogy melyik minden idők legjelentősebb magyar együttese?
- Elmennétek hajóra dolgozni? Csak wellness munkák. Tapasztalatok is érdekelnek
- Magas prolaktin szinttel kapcsolatos tapasztalatok érdekelnének
- Szerelem! Szeretet! Szex! 3 alap dolog egy párkapcsolatban. Érdekelne mi számotokra a fontossági sorrend?