Elveink, no meg a tetteink... Érdekelne minél több vélemény (beszélgetés)
fő?? mit fő? már oda is kozmált wazze :D
a lustaság is egy elv.. és ahhoz tartom magam foggal körömmel :D
aki nem csinál semmit nem hibázik aki nem hibázik dicséretet érdemel :)) szóval vállveregetés nekem :)())
Nem töröd magad eléggé,az a baj!Nézz meg engem!Ha akarnám,több eszem is lehetne,de nem akarom.Szerintem ugyanis pont jó a fejkörfogatom!!!Az elveidhez/elhatározásaidhoz tessék ragaszkodni foggal-körömmel!!!
Meg aztán...fő a változatosság...:P
Az elvem:A fiam barátnője nem költözhet ide,mert egy idő után megmérgezi a kapcsolatunkat oda vissza,és mi szeretni akarjuk őket,külön egészséges ez a dolog.Tudom voltam benne 5 évig.
Ehhez képest: Egy hete egy barát-barátnő jött hozzánk,egy családi balhé után kietették az utcára 18éves,nem tudtam nemet mondani, itt jöttek össze a fiammal.
A helyzet ideiglenes.....én nem teszem utcára,nem lennék rá képes.
Érdekes a sors.
"Vigyázni kell az arányokra :D"
Tudom!Főleg a %-okra...:DDDDDDDDDDDDD
és egy végső okosság mára:
"
Minél többet iszom, annál részegebb vagyok. Minél részegebb vagyok,
annál kevesebbet iszom.
KÖVETKEZTETÉS: Minél többet iszom, annál kevesebbet iszom. "
jóéccakát :)
Vigyázni kell az arányokra :D de most gondolj bele. ha összemegy nem kell a nagy hülye fejét az embernek elfordítani hogy beférjen az ajtón :))))
igazad van. bennem is csak egy hiba van. hogy tökélete vagyok.. :)
Tudtam!Éreztem!!!!Ah...Ez a tuti dopping...Yessss!!!
...
:O Te...Figyeljél mán...Aztán mi van ha összemegy a fejem a nagy okosodásban?Hogy fogok akkor kinézni???
Hm.Inkább maradok szép...
:P :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
na erre varrj gombot:
"Az alkohol megöli az agysejteket. Azok a leggyengébb agysejtek,
amiket megöl az alkohol. Ha a gyenge agysejtek elpusztulnak, csak az
erõs, okos agysejtek maradnak.
KÖVETKEZTETÉS: Minél többet iszom, annál intelligensebb leszek."
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ja,ez is egy elv ám!!!
:DDDDDDDDDDDDDDDDD
Hát simán...
:DDDDDDDDDDDDDDD
Te figyelj...
nagyon vizuális vagyok...
Most elképzeltem,hogy IGENIS hülyére iszogatjuk magunkat és versenyt futunk abban,hogy ki is a hülyébb...
:DDDDDDDDDDDDDD
Na most annak tükrében,hogy józanul is már eleve milyen lököttek vagyunk,hát ha erre még ráteszünk 1-2-6 centit,hát...Jajj...
:DDDDDDDDDDDDDD
Két hülye egy pár...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
na azért még akkor le tudnálak nyomni :) de egy jó van mindig annyit ittam hogy ne csináljak hülyét magamból és el tudtam mesélni másnap hogy mi történt annak, aki azt csinált magából.. :D
ez is egy elv :))
Há!:)))) Én meg sose bírtam...Most vagyok rászokóban...:DDDD Jajj,na azért annyira nem,de már egészen nem borít ki,hogy egy pohár után keresztbe áll a szemem és csomó lesz a nyelvemen...:DDDDDDD
Nah,ha te puding,akkor én meg lekvár!!!:DDDDD
nem bírom a töményet.. puding lettem az évek alatt... jajj.. :DD pedig annó mennyit ittam a jégeralmát is.. :D hektószám..
öregszem.. ez van.. :D
az de tarkón vágós tojáslikőr lesz.. meg ne billenjen nagyon a kezetek :DDD
szerintem ha iható állapotú nem fog sokáig tartani. lesz rá vevő az tuti...! ha nem is én:)))
maradok a pancs rumoskólámnál :))))
Főleg ha te még tartogatod egy pár évig,mert nem csúszik...:DDDDD
Én sem szeretem,bleh...
De tojáslikőr lesz belőle karira!!!!:D
az a jó :) bár én attól mindig meg akarok fulladni XD
nekem a diplomaosztóra vagy esküvőre (amelyik hamarabb lesz) tartogatnak egy üveggel.. de 86' óta... az milyen lessz basszus...
ha már elv.. az vagy borzalom vagy mindenkit kinyír.. XD
Yesssssssssssssss...:DDDDDDDDDDDDD
;)
he és he,de jó neked...én meg lassan hülyét kapok!!! Jajj...:S
Na,hun az a fagyó...ellátom én az alapanyagbaját asziszem...:SSS
Vagy ő az enyémet...:DDDDDD
További ajánlott fórumok:
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Alternatív gyógymódok minden testi, lelki bajra. Akit érdekelnek a hasonló dolgok jöjjenek beszéljünk erről...
- Mindent egybevetve érdekelne a véleményeket, hogy melyik minden idők legjelentősebb magyar együttese?
- Elmennétek hajóra dolgozni? Csak wellness munkák. Tapasztalatok is érdekelnek
- Magas prolaktin szinttel kapcsolatos tapasztalatok érdekelnének
- Szerelem! Szeretet! Szex! 3 alap dolog egy párkapcsolatban. Érdekelne mi számotokra a fontossági sorrend?