Első babát váró kismamik! (beszélgetés)
Üdv itt csajok mindenkinek gratula a jó eredményeihez :-)
Liliom szerintem is nyugodj meg babócád bizti jól van te meg ártasz az idegeskedéssel...tudom nehéz, de probálj nyugodt maradni,mikor mész dokihoz?
Málnabokor, Florina gratulálok tiszta szívemből :-)
Sziasztok !
Köszönöm,hogy csatlakozhattam.
Első babánkat várom,épp ma vagyok 8 hetes. A múltheti UH-n 12,1mm es babát láttunk dobogó szivecskével.
Szia Liliom!
Először is nyugi. Ennél sokkal rosszabb eredménnyel is születnek egészséges babák.
Milyen lehetőségeket vázoltak a pontosabb eredmény érdekében? Amniocentézis vagy chorinbiopsziát?
Én integrált tesztet csináltattam, azaz a kombinálton már túl vagyok, jövő héten kedden kell mennem a 16. heti második vérvételre és ezekből összesen mondanak eredményt, de egyre több helyről hallom, hogy túl sok a fals pozitív eredmény. Egészségügyis ismerősöm kapásból a chorinbiopsziát csináltatta. /ha előbb kerül szóba, én is azt választottam volna/
Ez nem egy sima merevfalú mózes, hanem egy Matrix mózeskosár, aminek az a lényege, hogy 1 mozdulattal hordozóvá is alakítható és ugyan úgy rögzíthető az autó biztonsági övével akár fekve, akár ülve. Biztos, bogy szabályos.
Nem vettem okoskodásnak:-) Még mindannyian most tanuljuk ezt az új "szakmát".
Mostantól én is elfojtom magamban a vásárlási lázat, mert kezdek patologikus eset lenni. Már az első mesekönyv is megvan, ami durván korai:)
Megértem a dokit. Azóta semmi rosszullét nem kerülget?
Szerencsére semmi zavaró tünetem nincs (a kóros álmosságon kívül nem is nagyon volt), de ma kissé feszülősebb a pocak, mint kellene. Lehet, hogy ez az időváltozás vagy csak a normális "alakulás" okozza.
6-án megyek az integrált teszt 2. fordulójára, és remélem, hogy minél hamarabb sikerül időpontot találni a 18. heti ultrahangra, mert már nagyon megnézném a picurt.
Hát a legjózanabb eszemmel még én is toltam volna nyár közepéig a dolgot, de ez az ajánlat elszalaszthatatlan volt. A ruhákra még én is mondtam a sógornőmnek, hogy szortírozza divatos - divatja múlt, csecsemő - kisgyerek kupacokba, de nyár végéig még tárolja.
Igen, multifunkciósat kerestem és ragaszkodtam hozzá, hogy a mózes rész is autóba beköthető legyen. Jane Carrera Matrix. Szerencsére unisex színben, mert még gőzöm sincs hogy kicsi Tikktakk fiú vagy lány:))
A mózes+hordozó kézben víve nem könnyű, de a vázra szerelve már szuper. A kocsi nagyon könnyen irányítható, nem bumszli, nagy kerekes, azaz terepre is jó. 30 ezerért vettük és bár használt, de makulátlan állapotban van. Örültem, mint majom a farkának.
Sziasztok!
Az én dokim a 7. és a 10. héten nem nagyon vizsgálgatott, csak a "laza" hüvelyi ultrahang volt. A 12. heti már szerencsére pocakos.
Bár még csak a 15. hét közepén tartok, vasárnap megvettük a babakocsit. Olyan exkluzív ajánlat volt, hogy nem bírtam ellenállni. Reggel pedig hívott a sógornőm, hogy milyen szisztéma szerint válogassa át nekem a kis ruhákat. Telhetne kicsit gyorsabban is az idő...:D:D
Betti én se tudtam volna várni :-) én ahogy megtudtam rohantam a dokihoz :-)
Nekem először mikor mentem akart hüvelyi vizsgálatot, de én nem akartam így nem volt,igaz magánorvoshoz mentem,na de az ultrahang az hüvelyi lesz tuti talán tudod is,nekem a 12. hétig hüvelyi volt.
Cirmi nagyon örülök :-) Ezek jó hirek minden rendben is lesz :-)
Andyyka ez szuper :-) gratulálok nagyon örülök neked is :-)
Nekem szépen nő a pocakom,minden nap győzködöm a kis angyalkámat, hogy ne sajnálja az anyját rúgjon bele :-D de még nem akar...azért én csak kitartóan várom ;-) Hétvégére megfájdult a torkom, de már jobb. Vigyázzatok magatokra csajok!!! :-)
Sziasztok!
Ma felhívtam a dokimat, és elmondtam neki, hogy mi is a helyzet! ;)Nem bírtam váni még egy hetet! :)
Mondtam, hogy pont ma vagyok 7. hetes! :) Szerdán már mehetek is hozzá uh-ra! :) Már nagyon várom, és nagyon kíváncsi is vagyok! Szerintetek hüvelyi vizsgálat is lesz? De akkor azt mondta volna nem?
Na, remélem, hogy az elmarad! ;)
Veletek mi újság???
Szia!
De jó, hogy minden rendben! :)Húh, gyorsan letudtad az EKG-t! De legalább az is meg van!
Lehet én sem várom meg a 8. hetet, majd jővőhéten értesítem már a dokimat, akkor úgy is betöltöm a 7. hetet.Remélem már akkor lesz szív hang is! :)
Jó hétvégét mindenkinek!
Sziasztok!!
Én 16 hetes kismama vagyok, azt szeretném kérdezni, kinek mikor mozdult meg először a bébi? :) Első babás vagyok!!! És honnan fogom tudni, hogy ez ő volt, hogy nem keverem össze pl a bélmozgásokkal?? :) :)
Valamint pénteken megyek AFP-re, nem éhgyomorra kell menni azt mondta a védőnőm, akkor ez tuti ? :) nehogy aztán leba****-nak :D
Cirmi remélem már minden rendben és hogy több ilyen nem lesz. Szoritok én is majd okvetlen írj :-)
Betti nekem a fáradság volt a legfőbb tünetem na meg a mellfeszülés folyton álmos voltam bár az még nem teljesen múlt el, de a mellfeszülés úgy egy hete szinte teljesen elmúlt. Kicsit aggódtam is de azt olvasom, hogy normális meg pénteken voltam ultrahangon és minden rendben volt.
Oh,Cirmi az nen jó! :( De azèrt már jobban vagy?Vigyázz magadra! Èn gondolok majd rád csütörtökön,biztos minden rendben lesz!
Èn is gondoltam már rá hogy elmegyek,de kivárom a 8. hetet.Amúgy állandóan fáradt vagyok,csak aludnèk.Hányinger,hányás mèg annyira nem sûrû nálam! ;)
Aztán majd számolj be,hogy mi volt csütörtökön!
Puszi!