Első babájukat váró kismamák kérdései, válaszai, tanácsai (beszélgetés)
Gratula dodolla!
Terhesvitamint vagy folsavat szedsz?
Sziasztok!
Dodolla: Attól függ, hogy milyen munkát végzel, ha sokat kell emelni vagy sokat éjszakázni akkor minél előbb mert azt jó biztosra tudni. Ha nem akkor még egy két hetet ráérsz de lassan azért kérhetsz időpontot. Például nálunk azért egy két hét kell mire kap az ember időpontot. Én amikor az orvosomhoz mentem akkor voltam 8hetes és gyönyörűen lehetett látni a kis szívét ahogyan dobog. :)
Földlakó! Szerintem mindenki nevében mondhatom, hogy veled együtt izgulunk. :D Tudod, ha majd szülni mész nem leszel egyedül. :)
Edo: Az nem jó, hogy pang az üzlet. :(
Szerintem is jó ötlet, hogy a Mikulás Nézelődik a bölcsiben így nem lesz ismeretlen nekik.
Dagimanó! Jobbulást nektek. Gyógyuljatok meg mimnél hamarabb. Remélem jobban vagytok.
Csenge nagyon tündéri kislány. Amióta kihoztuk a tv-t a szobánkból azóta sokkal nyugodtabban alszik. Ja és szerintem az is jót tett neki, hogy csak napi egyszer alszik.
Én 5 hetes voltam mikor dokihoz mentem. A másodikkal biztosan nem megyek előbb, mint 10-12 hét.
Egyébként nekem is mindjárt megjön érzésem volt:-)
Gratula, vigyázz magatokra.
Igen, jó lenne :)
De a doki szerint Ákos fog dönteni, mikor jön ki,. nem a Jézuska :D
Hát, mensi szerint dec. 24.
uh. szerint dec. 28.
Azon imádkozom, bújjon ki picit hamarabb :P
Hahó!
Jól telt a nap, sütöttem sajtos rudat, pihentem, bejelentkeztem fogdokihoz...
Ákosom ezerrel rugdos, befeszít, nyújtózkodik, olyankor levegőt se kapok, annyira kellemetlen, de azért nagyon szeretem :)))
A Márk már egy fokkal jobban van, mára viszont én lettem olyan beteg, hogy alig bírtam kikelni az ágyból. Utálom a telet, meg a bacikat, meg a hideget. Nagyon várom már, hogy legalább tavasz legyen:-(
Kinek hogy telt a nap? Babák és Pocaklakók hogy viselkedtek?
:)
Ez nagyon jó ötlet, így legalább nem fognak félni tőle a gyerekek :)
Köszi jól vagyunk.
Ma én is itthon voltam,pang az üzlet.:(
Képzeljétek,a bölcsibe már minden nap benéz a Mikulás bácsi az ablakon,hogy szokják a gyerekek,ők meg integetnek neki.
Norbi már el is mesélte:az ajtón van egy papírból kivágott Mikulás,Norbi meg mosolygott rá ezerrel és integetett felé.:)
Sziasztok!
Nem bánnám én sem, ha hamar kibújna a hercegem.
Nagyon-nagyon szeretném már átölelni, megszeretgetni, gondoskodni róla...
Na, de majdcsak kibújik, ha eljön az ideje :)))
Edo! A Mikulásnak már írtam, próbáltam rádumálni, nem tudom, mennyire hajlik az "üzletre"... :D
Kolli, ne is mondd! Már tök feszes a pocim és minden négyzetmillimétert kitölt benne Némóbaba, mert akárhol fogom meg a pocóm, mindenütt érzem, hogy ott van :P
Sziasztok!
Dagimanó!
Nem irigyellek!Nagyon szar amikor minden összejön...Márk jobban van?
Földlakó!
Már kezd nagyon izgi lenni a dolog!:)Én már nagyon várom,hogy meglegyen Némó baba!:)
Én a helyedben írnék a Télapónak...;)
Sziasztok!
Hegpet azt kérdetem, hogy miből gondolod, hogy nem lakik jól a pici fiad? Vagy csak a súlya alapján gondolod?
Földlakó néztem a mai képeidet nagyon szép a szoba és nagyot nőt a pocakod. :D
Edo hogy vagytok?
Dagimanó ti is jól vagytok?
Nekünk remek napunk volt párom itthon volt. :D
Nem baj, de legalább hallgattam egy picikét Ákos szívhangját :)
Mondta a doki, hogy gyakorlatilag a ctg nem sok mindent jelent, hiszen ettől függetlenül bármikor beindulhat a szülés :)
A zárt méhszájra is azt mondta, h nem jelent semmit :P
Sziasztok!
Földlakó jó, hogy minden rendben van. De tudod a ctg az egy dolog, hogy mit mutat. Az meg a másk, hogy pici fiad mikor akar kibújni. :D Nekem ctg alapján hétfőn azt mondták a hét első felébe tuti nem lesz meg a lányom, na ahhoz képest másnap délután mentünk vissza és éjfél előtt született meg a lányom.
HegPet miből gondolod, hogy Joa?
Megismerkedtem egy 15 hónapos kislány anyukájával tegnap a dokinéninél, és kiderült, egy lépcsőházban lakunk, egy emeleten, csak ők a másik folyosón. Megvitattuk a kendőzés miértjét és ma kölcsönbe kaptunk Girasol kendőt próbára.:-D
Joa ma nagyon szépen viselkedett, egy szót nem szólhatok ma, eszik és alszik, na meg persze vigyorog egyfolytában. :-D Tudtam fejni is végre, megyek enni és pihenek egy kicsit ... :-D
Sziasztok!
Ma voltunk vásárolni elfogyott Csengének a vize és felvágottat.
Kicsit sétáltunk is. Mindent megnéztünk a parkban. Fákat leveleket. Nem siettünk sehova. :) Mindenki nagyon megnézett minket, hogy mit is csinálunk. De nem érdekel. :D
Márk beteg:-( Náthás nagyon-nagyon, meg lázas, meg jön a foga, meg múlt héten szurit kapott, úgyhogy minden összejött. Ma borzasztóan nyűgös volt. Most aludt el, úgyhogy van egy kis pihi.
Pontosan mire is vagy kiírva?
Pocaklakó hogy viselkedik?
Hahó!
Kivel mi újság?
Velem nem sok, mintha kettévágtak volna, minden nyűgöm elmúlt(lekopogom), most minden fasza.. Hogy meddig, azt nem tudom. Pakolászok, mosok, rendezkedek, majd du. vasalok és fánkot sütök..
Ti hogy vagytok? Babák? Anyukák??
Milyen tápszert eszik Joa?
Mekkora adagokat csinálsz neki?Nem próbáltad,hogy egy picit többet adsz neki?
Köszi,aranyos vagy!
Én már ezer éve nem olvastam a naplókat.:( Bocsi mindenkitől,de egyszerűen képtelen vagyok utolérni magam!:(
További ajánlott fórumok:
- Azt szeretném kérdezni, ha mondjuk egy pszichiáter elolvasná a kérdéseimet, válaszaimat, milyen diagnózisra számíthatnék?
- Akik elvesztették babájukat, gyermeküket.
- Szegedi kismamák, akik tavaszra várják a babájukat
- Budapest, VII. kerületi kismamák, anyukák! Gyertek legyetek kedvesek, kérdéseim lennének :)!
- Békásmegyeri kismamák - akik májusra, júniusra várják babájukat
- Nyíregyházi (szabolcsi) kismamák, akik 2018-ra várják babájukat csatlakozzatok!