Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Első babájukat váró kismamák kérdései, válaszai, tanácsai fórum

Első babájukat váró kismamák kérdései, válaszai, tanácsai (beszélgetés)

❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
1112. Edo13 (válaszként erre: 1110. - Adbefc7882)
2011. nov. 3. 12:02

Naná!:)

Barna lesz,meglátod!!!

1111. Edo13 (válaszként erre: 1105. - Adbefc7882)
2011. nov. 3. 12:02

Mi történt?Mi ez a névcsere? :)

Áh,Karácsonyi ajándék még sehol!Nem volt még rá időm...

2011. nov. 3. 11:58

Edo!

Igen, tudom, hogy Ákosom gyönyörű lenne vörösen is, mert Ő csak szép lehet(nem vagyok elfogult cseppet sem :D), de én mégis azt szeretném, ha barna fürtjei lennének, mint nekem vagy az Apjának! :)))

1109. Edo13 (válaszként erre: 1084. - 92a7eaf480)
2011. nov. 3. 11:54

Mi már tavaly leszögeztük a családban,hogy csak a gyerekeknek lesz ajándék.

Mivel hasznos dolgot akartunk venni a másiknak,mindíg kifaggattuk egymást ki mit szeretne,így már nem is volt meglepetés.Felselges,haszontalan dolgokra költeni meg nem láttuk értelmét.Így ezt láttuk a legobbnak.

Sokkal jobb a Karácsonyunk,mióta érezzük,hogy nincs ez a kötelező ajándékozás!Valahogy visszanyerte a varázsát az egész.Jó nézni,ahogy a gyerekek izgatottan bontogatják a kis ajándékaikat.Ez róluk szól!

A vörös hajú gyerek engem is kísértett! :)

Anyósom kijelentette,hogy csak vörös ne legyen!Ennyit róla...

Amúgy volt egy időszak,mikor Norbi haja vörösen fénylett ha rásütött a Nap.

Azért vannak szép vörös babák,és ha Ákos is az lesz(de nem lesz!),ő is gyönyörű lesz!:)

1108. Edo13 (válaszként erre: 1090. - Dagimanó)
2011. nov. 3. 11:39

:)

Mégcsak most olvasom...Mi ezt vettük tavaly Norbinak...:)

1107. Edo13 (válaszként erre: 1083. - Kolli1987)
2011. nov. 3. 11:38

Sziasztok!

Hát...a karácsonyi ajándékon még én is gondolkozom...Kukásautót biztosan szeretnék neki,esetleg Duplo-t is.Majd én is körülnézek a játék webshopokban,hátha megihlet!:P

Norbi tavaly Fisher.P. zenélő mesekönyvet,F.P. sütifaló kincses bödönt,járássegítőt kapott(a többire már nem emlékszem).

Most láttam a Tv-ben,hogy van mesemondó Micimackó is.Szerintem egy kislánynak az is tök jó!

Esetleg ezek a plüss "hintalovak"?

Talán tudtam adni vmi ötletet...:)

1. szülinapjára bébitaxit kapott.Ugyan akkor még nem tudott járni,de nagyon tetszett neki! :)

1106. Kolli1987
2011. nov. 3. 09:12

Sziasztok!

Hát igen nagy buli lesz 15 fő ha mindenki eljön.

Neki kellene állni takarítanom de még Csenge is pihen nincs kedvem zavarni. De ha felébred akkor nekiállok.

Úgy utálok takarítani de hát muszáj.

2011. nov. 3. 08:16

Hahó!

Kafkaz: Földlakó c. száma után döntöttem úgy, hogy ez legyen a nevem :D Olyan kis édes az a zene...

Remélem, mindenki jól van és tudott aludni.

HegPet: Joa hogy van? Most sétálgathattok vele, olyan nagyon szép idő van :)))

Kolli! Nagy bulit szervezel? Hűha, gondolom, a Kisasszony el lesz ájulva.

Csirke: Fogok szólni, ha meg van a naplóm :)))

Edo! Na, meg van már Norbikának a karácsonyi ajándék? :D

Picianya! Érdekesek ezek a játékok, nem hallottam róluk, de jövőre már szakértő leszek benne :DDD

Mai programok? Ki mit főz?

2011. nov. 2. 22:16

Sziasztok! Én is hajtóvadászatot indítottam Karácsonyi ajándék ügyben.

Nagyon nehéz ez idén már. Tavaly is sokat nézelődtem, de most....fogalmam sincs, mit vegyünk. Olyan sok minden van, ami tetszik. Na, majd meglátjuk:-)

Tavaly ugye Maja 8 hónapos volt, kapott Sütifalót, meg zenélő szőnyeget, ugató-zenélő-sétáló kutyust, meg interaktív játék asztalt, meg mászóhengert. A mászóhengeren kívül minden teli találat volt, mivel mindennel játszik a mai napig is, de azzal nem. Fél tőle:-)))

Gabica:-) Jó az új neved:-)

1103. Kolli1987
2011. nov. 2. 20:57

Szia!

Ezt Földlakó meg kell szoknom. :)

Csenge alszik. Most estére nagyon fáradt volt.

Holnaptól nagy takarítok a szülinapi bulira. :D

2011. nov. 2. 20:53

Szia Kollim!

Neked is szólok, KisGabica vagyok, csak töröltem magam :)

Mizu? Csenge baba?

Csirke! Mindenképpen szólok :)))

1101. Kolli1987
2011. nov. 2. 20:07

Sziasztok!

Hogy vagytok?

1100. csirke84 (válaszként erre: 1099. - Adbefc7882)
2011. nov. 2. 19:28
Hat en sem banom ...:)Akkor majd szolj ha lesz naplod....:)
1099. adbefc7882 (válaszként erre: 1098. - Csirke84)
2011. nov. 2. 19:19

Nem baj az, kell néha egy kis "vérfrissítés"... :D

Én mondjuk egy percig sem bánom, hidd el nekem :)

1098. csirke84 (válaszként erre: 1097. - Adbefc7882)
2011. nov. 2. 19:15
ertem..en is nemreg valtottam nevet...:/
2011. nov. 2. 19:09

Ige, de itt vagyok újra :)

Nem hiányzik a stressz :D

Holnap kezdhetem újra a naplómat , azt sajnálom a legjobban :(((

1096. csirke84 (válaszként erre: 1095. - Adbefc7882)
2011. nov. 2. 18:57
:))) epp neztem h toroltetted magad
2011. nov. 2. 17:29

Jelentem, KisGabica vagyok, csak új névvel :D

Mindenképpen akartam szólni, nem lépek le a balféken :DDD

Anyukák, ma nem vagytok valami aktívak... :D

Fogadjunk a jóidőben csaviztatok :D

2011. nov. 2. 08:07

Na, meglestem azt a sütifalót, az tök jó kis játék :D

Biztosan veszek az én Picikémnek valamit, de csak valami kis apróságot. Nekünk nincs tele a kiságy sem plüssökkel, meg ilyesmi, nekem volt egy tesco-s 24 cm-es plüss csibém, akit Milánnak hívnak, Őt adom oda a Kis Fiamnak, sosem akartam rengeteg plüssöt az ágyba :)

Milyen jó, hogy lassan mindenki a karácsonyra készül :)))

Bepakoltam a bőröndömet, már csak a tisztálkodó szerek hiányoznak és meg is vagyok, illetve Ákosomnak veszünk újszülött csomagot, a Hugg*e's most le van árazva a tes*oba, abban van 27 db pelus, törlőkendő és sapi.

Nem tudom, a Jánosba adnak-e ruhát a Kicsinek, vagy azt mi is vihetünk-e be...

1093. Dagimanó (válaszként erre: 1092. - 92a7eaf480)
2011. nov. 1. 20:46

Fisher price sütifaló bödön, írt be gugliba. Kis bödön, amibe formákat lehet dobni és zenék, villog. Imádják a gyerkőcök. Puzzle szőnyegje már van.

Ha megszületik addig úgyis venni fogsz Neki valamit:-)

2011. nov. 1. 18:58

Mi az a sütifaló bödön?????

Héé-héé, elfelejtitek, hogy nekem még nincs babócám... :DDD

Én nem veszek Ákosomnak semmit, még csak 1-2 hetes lesz akkor, nem hinném, hogy kellene valami, idén úgyis rengeteg mindent kapott :D

Miért nem vesztek puzzle gyerek szőnyeget? Én egy ismerősöm lányának azt vettem, imádja. Nagyon nagy darabokból lehet kirakni és gyerek játszószőnyeg lesz belőle :)

1091. Kolli1987
2011. nov. 1. 18:37

Hát mi még nem tudjuk. :(

De gondolkodunk rajta sokat.

1090. Dagimanó (válaszként erre: 1089. - Kolli1987)
2011. nov. 1. 17:41
Szerintem szánkót biztosan, gondolkodom, hogy sütifaló bödönt és mesekönyvet. És Ti?
1089. Kolli1987
2011. nov. 1. 17:12

Edo Dagimanó és KisGabica!

Ti mit vesztek a gyerekeknek?

Mi még nem tudjuk. Mi aztán jól összehoztuk mert novemberben szülinapot ünnepeljük, december karácsony és februárban névnap. :)

Úgyhogy kellenek az ötletek.

2011. nov. 1. 16:47

Szia Dagimanó!

Igen, tudom, végig kínozni fog, amúgy is számítottam rá, mert gyomor fekélyes és refluxos vagyok.. :)

Már nem soká szülök, úgyhogy kibírom :)

Mi újság? Mi bekajáltunk a Férjemmel, aztán elaludtunk itt a nappaliban, most meg megyek, sütök lassan valamit :))

1087. Dagimanó (válaszként erre: 1084. - 92a7eaf480)
2011. nov. 1. 16:33
Kb. 4. hónaptól a szülőágyig kísért a gyomorsav. Nem akarlak elkeseríteni, de egyetlen gyógymód van rá az pedig a szülés:-)
1086. Dagimanó (válaszként erre: 1080. - Edo13)
2011. nov. 1. 16:30
A legkedvesebb neki is kerék, a bicajpedál, mobiltelcsi, távirányító, fogkefe :-)
1085. Kolli1987 (válaszként erre: 1084. - 92a7eaf480)
2011. nov. 1. 12:55

Te szegény. Nincs is a rokonságból olyan akitől örökölhette a vörös hajszínet?

De ha ti nem voltatok azok akkor nem hiszem, hogy a babátok vörös hajú lenne.

Mi lehet délután megyünk egyet sétálni de majd meglátjuk attól függ Csenge hogyan érzi magát.

1084. 92a7eaf480 (válaszként erre: 1083. - Kolli1987)
2011. nov. 1. 11:05

Jajj, basszus, tényleg, már csak másfél hónap és karácsony... BASSZUS, hiszen akkor másfél hónap múlva szülök, ha nem bújik ki hamarabb... Ááááá... :DDD

Mi nem nagy ajándékkal készülünk, apróságokat veszünk mindenkinek, max:1500-2000 ft-os tételig, mert most van mire költenünk :D

Sőt, ha hamarabb megszületne Ákosom, amit szívből remélek, akkor mindenki kapna Róla egy bekeretezett képet és amellé valami kis apróságot...

Hogy vagytok? Mai programok? ki hova megy, mit csinál? :))

Mi végeztünk temető járással, most kezdek itthon pakolászni és majd mosok, az ebéd kolbász-hurka petrezselymes krumplival és savanyúsággal, szal semmi extra :)

Ez a qrva sav azért kikészít :((( Alig bírok vele...

Lányok, napok óta vörös hajú gyerekkel álmodok(mármint, hogy az enyém az lesz... )

Kész vagyok tőle teljesen...

Nem azért, imádom a vörös hajú babákat, de asszem a Párom kételkedne az Apaságban, ha vörös hajú lenne, hiszen én szőkésbarna voltam, Ő meg barna, mikor született:D

És hiába tudom, hogy lehetetlen, hogy vörös legyen, állandóan ezen kattogok, és attól fofok, hogy bevonzom :(((

1083. Kolli1987
2011. nov. 1. 10:57

Sziasztok!

Végig olvastam amiket tegnap írtatok!

HegPet szerintem ma is lehet menni sétálni nagyon szép napos idő van. :) Jól vagytok? Csökkent Johamnak a pocak fájás?

KisGabica! Igen igazad van nem kellene vele foglalkozni de tudod bosszant az, hogy azt hiszi, hogy ő a tökéletes és ráadásul nem is eüs. Tudod én nem dohányzom és igen nem szép látvány egy dohányzó kismama. De neki nincs semmi joga ilyen videókat feltölteni mert nem tudhatja ki hogyan reagál ráadásul nem is jelezte, hogy felkavaró a videó. Azért nem biztos, hogy oda is "csak " dohányzó kismamák járnak. Na mindegy. Képeidet mindjárt megyek megnézni.

Dagimanó üdv köztünk. :) Nekem most 16-án lesz egy éves az én nagy lányom. Csengének hívják. :)

Edo jó hallani rólatok is. Ti tudjátok már mit vesztek Norbinak karácsonyra?

Lányok ti tudjátok mit vesztek a gyerkőcöknek ajándékot?

Nálunk csak a nagyikat tudjuk, hogy mit kapnak.

❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook