Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok fórum

Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)

731. 763c1a87a1 (válaszként erre: 730. - Hamyka)
2011. márc. 6. 18:10
Szívesen meghallgatlak téged is! És honnan rendeled a reo grandot/reo minit?
730. hamyka
2011. márc. 6. 18:02

Sziasztok!!

Látom van uj érdeklödö a téren e-cigi ügyben :D

Üzenem Virágéknak hogy a janty stick méég mindig létezik,de a gombja nem megbizhato,legalábbis ilyet hallotam rola :D

Nekem még nincs e-cigim,ha érdekel titeket nekem reo grandom lesz....

Jo az integrált patronos e-cigi is,csak ugye kicsit macerásabb utántölteni,mert zárt rendszerü,dehát valamit valamiért... Ha esetleg van kérdésetek Virágék hozzám is fordulhattok!! Ill szivesen elmondom milyen ez a reo grand/reo mini!!

Remélem igy is segitetem!!

irjatok és üdv: hamyka

729. albertzs28 (válaszként erre: 728. - 763c1a87a1)
2011. márc. 6. 17:59

Hát igen, azóta elég sok új típus jelent meg, és már a normál cigaretta alakúak között is vannak nagyon jól füstölő, jó paraméterekkel megáldott készülékek (pl. Super 808, Mini 510i).

Én nem vettem anno szivargyújtó adaptert, mert nem ülök annyit kocsiban, számítógép előtt annál többet. :)

728. 763c1a87a1 (válaszként erre: 727. - Albertzs28)
2011. márc. 6. 17:55

Visszaolvasta a kb.10-12 hónappal ezelőtt írt véleményekre, ott még mindenki a janty stick-re esküdött. Ennyit fejlődött az e-cigi ipar?

Te vennél szivartöltőt a Superhez?

727. albertzs28 (válaszként erre: 726. - 763c1a87a1)
2011. márc. 6. 17:41
Igen, nemrég próbáltam a Davidoff-ot, és nekem nagyon bejött, kellemes íze van. Kezdésnek én még a Normál/Marlboro ízt ajánlanám, az általában mindenkinek bejön.
2011. márc. 6. 16:51
A 470.hsz-t albertzs28-nak írtam. Még annyit, hogy a Davidoff-ot már próbáltad? Vagy melyik ízt javaslod kezdetben?
725. 763c1a87a1 (válaszként erre: 724. - Moooo)
2011. márc. 6. 16:45
Nyugodtan szólj csak bele én köszönöm.Lehet, hogy úgy teszek, ahogy Zs.javasolta és keverni fogom az anyagot. Most már csak ki kellene tudnom számolni, hogy 30ml zérós+ 10ml 6-os összeöntve az milyen töménységű lesz! De úgy sem tudom.
724. moooo
2011. márc. 6. 16:32
Bocs,hogy belekotyogok,csak én is pont ezt a 0,1-es cigit szívtam és attól,hogy gyenge,még függesz tőle. Nikotin nélkül volt "elvonási tünetem"! Én a közepes erősségű liquidet használom és semmi negatív dolgot nem tapasztaltam,sőt sokkal fittebb vagyok azóta,hogy e-cigit szívok! A keverés jó ötlet!
2011. márc. 6. 16:30
Nagyon profi vagy! Te vettél hozzá szivartöltőt? Mondjuk én munkahelyen nem dohányzom, általában csak itthon füstölök, de azért lehet, hogy nem ártana.
722. albertzs28 (válaszként erre: 721. - 763c1a87a1)
2011. márc. 6. 16:23
Csak azért javasoltam a nikotinmentest, mert a 0,1 a menteshez közelebb van mint a gyenge. Én a helyedben 30ml 0mg-os e-liquidet választanék hozzá, és vennék külön 10 vagy 30ml 6mg-osat, azzal össze tudod keverni bármilyen arányban, ha mégis nikotinhiányod lenne a nikotinmentessel.
721. 763c1a87a1 (válaszként erre: 720. - Albertzs28)
2011. márc. 6. 16:13
Azt írtad, hogy mindjárt kezdjem nikotinmentessel(megnéztem 0,1-t szívok). De akkor nem lesznek elvonási tüneteim? A közepestől meg félek, nem túl erős?
720. albertzs28 (válaszként erre: 718. - 763c1a87a1)
2011. márc. 6. 16:07
Nekem a nyomógombost ajánlották anno, mert könnyebb szívni, jobban füstöl és megbízhatóbb. Ez nem csak a Super 808 esetében igaz, kb. minden típusból érdemes inkább nyomógombost venni. Nagyon könnyen meg lehet szokni, onnantól pedig csak előnyei vannak az automatával szemben.
719. 763c1a87a1 (válaszként erre: 717. - Albertzs28)
2011. márc. 6. 16:04
Köszi, sokat segítettél!
718. 763c1a87a1 (válaszként erre: 717. - Albertzs28)
2011. márc. 6. 16:00
Köszi, még azt elárulhatnád, hogy automata vagy nyomógombos legyen-e? Várom privátban a címet!
717. albertzs28 (válaszként erre: 716. - 763c1a87a1)
2011. márc. 6. 15:54

Szia!

Nagyon jó választás, csak biztatni tudlak. Nekem is Super 808-asom van, napi kb. 20 szálat dohányzom vele és kitűnően működik jópár hónapja. A fenntartása igen olcsó (integrált patronos, nem kell kazánt venni hozzá havonta), úgyhogy nagyon gyorsan visszahozza a készlet árát. Priviben elküldöm hogy én hol vettem.

2011. márc. 6. 15:32

Sziasztok! Most találtam rátok, és szeretném, ha segítenétek!

Neten szeretnék rendelni e-cigit, Super 808-ra gondoltam(napi 18-20 1mg-os Pall Mall-t szívok). Jó választás? Abban is kérek segítséget, hogy honnan rendeljem! Köszi!

715. csomi00
2011. márc. 6. 13:28
küldtem p.ü.-t
714. moooo (válaszként erre: 713. - Csomi00)
2011. márc. 6. 10:09

Joye 510-nek kék a parázsa!

A "szipka" = maga a kazán, a "benne lévő cigi"=az akksi! Szerintem akkor várd meg az Ehart-ot az cigiforma és 1-2 után megérted,hogy miért nem zavarja a "haladókat" a nagyobb méret. Plussz megérzed a fillinget,hogy ez nem egy cigipótló,ez sokkal több annál!Ráérzel,hogy nem kell úgy csináldod mint ha cigiznél,nem baj ha a környezeted látja,hogy ez nem egy szál cigi....! Én is így indultam neki mint te és ugyanoda jutottam,mint azok akik nekem prédikáltak az elején! Lehet,hogy ezt mindenkinek ki kell tapasztalnia,mert egyébként nem érzi a különbséget!

713. csomi00
2011. márc. 6. 09:52

Miért a 801-nek kék a "parázsa"???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Muszáj szipkával használni? nem lehet csak patronnal?? :(

712. moooo (válaszként erre: 711. - Csomi00)
2011. márc. 6. 09:45
Igen az nagyobb,de nem olyan mint egy csavarhúzó vagy egy biciklipumpa!Olyan mint egy cigi egy trendi szipkában. Egyébként az a tapasztalatom,hogy az elején mindenki olyat akar,ami leginkább hasonlít az igazira. Aztán később mérlegelve az előny-hátrány listát rájönnek,hogy nem biztos,hogy ez a legfontosabb. Ez nem cigi,sőtt engem már nem zavar,ha vezetek és a pirosnál a mellettem álló azt hesszeli,hogy a cigim miért kéket parázslik! :-)
711. csomi00
2011. márc. 6. 09:32
!
710. csomi00 (válaszként erre: 709. - Moooo)
2011. márc. 6. 09:31

A 801-es egyébként sokkal nagyobb,mint egy normál cigi???

Nekem ez is sokat számítana?

709. moooo (válaszként erre: 708. - Csomi00)
2011. márc. 6. 09:23
Nekem a 801-nél a legjobb a füst és az íz. Egy 801-es akksi (280mAh) 2500-3000ft,a kazán 2500ft,10db üres patron 1000ft. Ha engem kérdezel,akkor én 2 kazán+2 akksi+10 patron+liquiddel kezdenék és akkor sanszos,hogy nem is kell tovább kísérletezned! A joye igényesebbek és tartósabbak szerintem...ennyi!Egy Joye 510-esnek 180mAh-s az akksija-ez nekem túl gyorsan lemerül.Nekem nem váltak be a nyomogombos dolgok,ezért olyat kerestem,amivel bele tudok feletkezni a cigizésbe és ez nekem a 801-essel sikerült! Szóval ha van a munkahelyeden konnektor,vagy tudsz kocsiba tölteni,akkor simán boldogulsz vele. Ha kiszámolom akkor egy dupla készlet 2 akksi 6000+2 kazán 5000+10db patron 1000+egy 30ml-s liquid 2300+töltők 2000ft=kb 15.000ft és szerintem utána elég havonta egy kazánt és egy-két liquidet(5000-7000) venni!
708. csomi00
2011. márc. 6. 08:59

Ja azt még elfelejtettem kérdezni,hogy az Oxygain 510 különbözik valamiben a Joye 510 től?

moooo,köszönöm a bíztatást! Nagyon lelkesítő!

Köszönöm!

707. csomi00 (válaszként erre: 706. - Moooo)
2011. márc. 6. 08:34

És mi a külömbség az 510 és a 801 között?

És milyen dolgokra kell felkészülnöm?

Neked melyik mennyibe van? (a fenntartása)?

706. moooo (válaszként erre: 705. - Csomi00)
2011. márc. 6. 08:26

Az 510 jó válasaztás! A joye 510 nagyon jól füstöl és kellemes kis készülék!Az én listámon-számos kísérletezgetés után- a 801-es áll az első helyen,de a másik amit használok az a Joye 510.

Megértem,hogy sokat vársz az e-cigitől és nem is fogsz csalódni,ha előre felkészülsz néhány dologra. Pont ekkora lelkesedéssel fogtam én is neki,mert a tüdőm szakadt le reggelenként...a többit ne is emlegessem!Szerintem nagyon fontos,hogy mindig legyen pót (akku,kazán..stb)mert én nehéz pillanatomba,amikor valami műszaki hiba adódott mindig rágyujtottam. A másik,nekem az volt,hogy berendeltam egy rakat csodás ízű liquidet,élvezettel szívtam,de rá kellett jönnöm,hogy csak a dohány ízű az,ami igazán pótolja a cigit!Azt is mondták,hogy lassan álljak át az analógról és igazuk volt! Reggel,délelött,délben,du. és este rágyujtottram,köztes időben meg e-cigiztem-így elmaradt a pánikérzés,hogy nem gyujthatok rá többé! 4-5 nap után csodásakat aludtam éjszaka(utoljára gyerekkoromban aludtam így),éreztem az ízeket az illatokat(a saját illatom ujdonságszámba ment!)kirobbanó fizikai állapotban voltam és ami a legjobban meglepett,hogy a szexuális aktivitásom minimum a 3-szorosára nött!

Ugy hogy HARÁ! SZUPER LESZ MEGLÁTOD!

705. csomi00
2011. márc. 6. 07:49

Ja és tanácsokat is várok az e-cigizéssel kapcsolatban,kinek milyen fortélyai vannak!

Végig olvastam a fórumot,és nagyon reménykedem benne,hogy azonnal sikerül átállnom,mert hiába fiatal vagyok,elég sokat cigizek(főként unalmamban),de a mellékhatásait már nem bírom,és nem is akarom tovább!

Emellett jó példával járnék elől,mert ha nekem sikerül,akkor a párom,a sógorom,és édesapám is átállna erre!

Előre is köszönöm a segítséget!

704. csomi00
2011. márc. 6. 07:43

Helló Mindenki!

Azon "egyszerű" kérdéssel fordulnék hozzátok,hogy rendeltem én 1 e-healt e-cigit (hongkong)kipróbálás céljából! Valki esetleg tapasztalatot tud mondani vele kapcsolatban? Mit várjak,illetve ne várjak tőle?

Tervezem (nagyon),hogy veszek egy Joye 510 E-box-ot,ha arról van tapasztalat azt is szívesen meghalgatnám!

Vagy akár azt is,hogy mit ajánlanátok helyette!

Nekem annyi lenne a lényeg,hogy cigi formája legyen,és ne legyen túl drága a fenntartása (ne kelljen 2 havonta atomizátort cserélni)!

Nekem a Joye 510 E-box-ot 15.000 ért mondták 2 aksival!

Ja és az is fontos lenne,hogy mivel 12 órában dolgozom,ezért annyi ideig legalább bírja! ezért is gondoltam az e-box-ra,mert azzal,ha jól tudom,akkor bármikor tölthetem!

Széppen kérek mindenkit,akinek van tapasztalata,az írjon,mert már nem bírom a normál cigit!Sürgős lenne!

703. hamyka
2011. márc. 5. 18:21

Sziasztok!!

Hüha.... mi megy itt??

Nyugi emberek,nem marakodni kell,hanem 1másnak segiteni!!

Natelyel csak leirta a véleményét hogy melyik fajta e-cigi a joo....

Én senki pártját nem fogom (mielött még valaki itt azt hinné hogy valaki pártját is fogom....)

Ugyvan ahogy Natelyel is irta.. Ill akinek nem számit a cigi alak akkor ajánlom a reo grandot... ebbe most ne menjünk bele hogy miért reo grand a legjobb... megint csak vita lenne belöle...

Akit érdekel a reo grand ill reo mini szivesen segitek hogyan lehet beszerezzni.... ebben tudok segiteni....

Ha érdekel titeket nekem még mindig nincs e-cigim,még most van uton maga a készülék mivel Usabol jön....

Ha valakinek kell segitséég e-cigiben, ebben-abban tudok segiteni benne!!

irjatok és üdv: hamyka

2011. márc. 4. 16:05

Bocs, én itt nem vagyok senki.

Elnézést, ha megsértettelek, nem állt szándékomban, csak meglepett a reagálás az írásodra, hogy hú, tényleg, csak eddig bírja? akkor még várok, meg mégsem olyan jó talán az e-cigi.

Én nem akarok meggyőzni senkit. Én örömmel használom az e-cigimet, és pl. a 2db integrált patronomat 2 hete használom, naponta-kétnaponta töltöm őket (mikor milyen intenzitással füstölgök). Most kezd az egyik érezhetően gyengülni, kukázni kéne lassan. Szerintem így is sokkal többet szívok, mint normál cigiből tettem, hisz vannak olyan esték, mikor megállás nélkül lassan, kényelmesen 2-3 órán keresztül pöfékelek, annyira élvezem az ízét egyik másik lötyinek.

Nem személyeskedtem. Bocs, hogy leírtam a véleményem. Peace.

Ui: én nem fórumozok itt, azt sem tudtam egy hónappal ezelőttig, hogy ez a hely létezik, csakis az e-cigi fórum miatt regeltem, de semmilyen plusz adatot nem fogok megadni emiatt magamról itt az adatlapomon, mert minek?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook