Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok,
Pár tapasztalat a 808-al. Tegnap jött meg, mára feltöltöttem (bár nem értem miért kell formázni egy állítólag Li.Ion aksit, de mindegy. Azt hittem utoljára Ni-Mh aksikat kellett formázni.)
Davidoff aromát rendeltem hozzá, érdekes íze van, szerintem túl édes, de meg lehet barátkozni vele.
Nekem küldtek hozzá egy injekciós fecskendőt, de azt nem írták, hogy mennyi a 20-25 csepp....
Írják, hogy lehet tudni, ha kifogy a patron. Miből?
Muki86:
Próbáld ki a The Real One-t (USA Liquid). Na, az nem édes és nem illatos... Valami eszméletlen száraz, dohányíz, nagyon exclusive :). De van még másik 50 különböző dohányaromás, van miből kísérletezni, csak adj neki időt.
Kedves mindenki!
Szeretnénk vásárolni e cigit, csak az a problémám, hogy annyi féle, fajta, és különböző árkategóriájú termék van a piacon, hogy nem tudom mi alapján kell választanom. A párom 2 doboz cigit szív el naponta, én 1 csomaggal. Nem szeretnénk sokat babrálni a cigik használatakor. Kérném a segítségeteket márka, cserélhető patron, ipatron stb.- t illetőén. Válaszokat előre is köszönöm.
Köszönöm szépen a gyors válaszokat! Megnyugtattatok...
Már csak a megfelelő folyadékot kell megtalálni, ez a normál Marlboro nem igazán nyerte el a tetszésünket, nagyon édes, és illatos is:(
Szia!
Nekem soha nem volt problémám a Super 808-asom integrált patronjaival, igaz kézzel nem lehet könnyen leszedni. Én a svájci bicskám dugóhúzójának a hegyével szoktam kihúzni. A nem-menetes végén bármivel simán be lehet nyúlni a lyukon és kihúzni a kis kupakot.
A Super 808-as patronjában gumi gyűrűt viszont ne keress, mert nincs benne. Ez a legelején nekem is fejtörést okozott. :)
Sziasztok!
Megjött ma a Super 808-om, nagyon örülök neki, csak még töltődik:)
Azt szeretném kérdezni, hogy volt e már vkinek problámája az i-patronnal?
Tölteltlen ipatronok vannak a készletben, kaptam hozzá használati útmutatót, ami azt írja/ábrázolja, hogy a patronról el kell távolítani a kupakot, aztán egy gumigyűrűt is.
Na én már az eléjén fennakadtam, ugyanis nem jött le az a kupak, vagyis egyszerűen nem bírtam leszedni. Végül "foggal-körömmel" erőltetve lejött.... azt szeretném kérdezni, hogy ez normális??? A többi parton is hasonló....
Köszönöm segítséget!
Én személy szerint integrált párti vagyok, mert a régi külön kazános típusoknál engem nagyon zavart, hogy a porlasztó teljesítménye folyamatosan csökkent, egyre kevésbé füstölt, végül elpusztult.
Az integrált patronosoknál ilyen nincs, mert párszor újratöltöd a patront, addig nagyon jól bírja a porlasztó is, végül amikor patront cserélsz, új porlasztó kerül a cigidre és füst intenzitásban semmi különbséget nem veszel észre.
A sima patronosnak és az integrált patronosnak a fenntartása kb. ugyanannyiba kerül, mert a sima esetében olcsó a patron, de drága a porlasztó, az integráltnál 2x annyi a patron, de nem kell külön porlasztó.
Melyik praktikusabb? Az integrált vagy a külön patronos?
A cél az, hogy ne kelljen gondolkodnia a használónak, de nem baj azért, ha nem drága a fenntartása...
Szerintem jól tetted, kb. ugyanazt tudja mint a Super 808. Sőt, van aki szerint még jobban is füstöl. Egyik kolléganőmnek Mini 510i-je van, nagyon elégedett vele.
1-2 napja itt a fórumon is dicsőítették többen, natalyel és moooo is.
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Az elektromos cigarettát érdemes megvenni, meg tudja szokni egy erős dohányos?
- Pesztonka elektromos orrszívó tapasztalatokat várnék!
- Kinek van tapasztalata elektromos seprűvel kapcsolatban?
- Milyen elektromos cigarettát vegyek?