Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)
Ha úgy érzed, h változik az íze, (meg fogod érezni, az tuti) az azt jelenti, h kevés már a lötyi. Na, ilyenkor jobb, ha már nem szívod tovább, és utántöltesz, így elkerülhető, h megégjen a belső részben valami.
Rámegy pl. a S808 kis partronja, és a vgo808 mega patron, továbbá karámiapatron is. (De utóbbit még nem próbáltam.)
Feltöltve pedig akkor van az aksi, ha a led zöldre vált.
Ezt a jelenséget én is tapasztaltam ma egy turbo patronnal!!
Nem tudom mi lehet az oka!? Olyan mintha zárlatos lenne a patron!
Várjuk meg mások mit mondanak, gondolnak!
Tipp???
Aki menő és okos,
csakis e-cigit szop!:D
EGO/VGO 510, 650-900-1300 mAh mindegy, arany középút 900mAh-s kellően bírja a terhelést.
Integrált patron, később kerámiás patron - van olyan jó, sőt jobb is, mint egy normál kazán -, ha kapsz hozzá kazánt az is szuper, kicsit macerásabb, és jobban meríti az akksit, de kellemes élmény az is.
Készülj rá, hogy evvel más lesz a "szokás", sűrűbben fogod szipókázni, ami persze nem baj, hisz ez nem szén-dioxid-kátrány-füst-rákkeltő égéstermékek kombó, hanem glicerin-vízgőz-finom ízletes aromák dolog...
Én is kb. 15 szálat szívtam (0,4-est), egyik napról a másikra váltottam only vaper, pár napig reggeli kávé mellett és este volt kis inger, hogy rágyújtsak, ilyenkor 11mg-os lötyiből slukkoltam jó sokat, nem is kellett a büdös analóg, kielégített :). Két hónapja csak inhalálok (no analóg) a teljesen korrekt VGO-mmal (és a Minikkel) :).
Sziasztok!
25 éve dohányzok és most elhatározásra jutottam. Na nem a leszokásról, hanem az ecigiről.
Annyi mindent olvastam össze róla, hogy a segítségeteket kérem a tapasztalatotokról.
Nem tudom melyiket válasszam.
Amúgy 15 szál körül szívok naponta.
Köszi.
Gondolom, ha már "vatelines" ízű, akkor ég a vatelin, mert száraz, nem párolog róla a folyadék, ami hűtené.
Ha aksi végén a led kialszik, akkor felvan töltve, vagy meg kell várni, míg a piros is?
Mi az a minden, ami rámegy (EGO, VGO)?
Bocs, a hülye kérdésekért.
Megjött a super 808! Most próbáltam ki. Belefolyt a lötty a számba és csíp :D Szerintem túl töltöttem :D A párom szerint gyógyszer ízű ez a lötty. (Mboro közepes)
Nekem tetszik, olyan mint az Ipekakuána :D Édeskés.
A másik e-cigit most tettük fel tölteni, majd holnapra az is jó lesz :)
Örülök neki nagyon, remélem sokáig jó lesz :)
"Honnan tudom, mikor kell a patront utántölteni, ha nem fogyhat ki?"
Ezt a "nem fogyhat ki" -t nem tudom értelmezni.
Amúgy onnan tudod, hogy megváltozik az íze. Olyan "vatelines" lesz.
Szia!
Az aksi akkor van feltöltve, ha a led zöldre vált.
Sokáig tölt, (10-12 óra) mert az aksi kapacitása nagy, a töltőé meg kicsi. Ráadásul töltés közben világít a végén a kék led, ami fogyaszt.
De végül is ez nem gond, mert sokáig is bírja.
(Viszont így elkerülhető a túlzott túltöltés, ami nem tenne jót.)
A pvc dugó a töltéshez kell(ene).
Én sem kaptam ilyet, de nem is kell. Az a lényeg, h a középső lyukba ne menjen lötyi.
Lezárni nem kell.
Patronból pedig minden rámegy, aminek a menete ugyanolyan.
Sziasztok!
Végre hozzájutottam egy XXL indulókészlethez.
Egyelőre állandóan szívnám. Minél sűrűbben szívom, annál jobban kívánom. Lehetséges, úgy járok vele, mint amikor régen pipáztam, hogy mellette cigiznem is kellett :( Azért megpróbálok az analóg csábításának ellenállni.
Lenne egy pár kérdésem:
1. Nem egyértelmű, hogy ha töltöm az aksit, honnan tudom, hogy feltöltődött? (aksi végén kék led kialszik vagy usb-s piros led zöldre vált, vagy hálózati töltő zöld led fehérre vált?
2. Nekem az integrált patronban nem volt pvc dugó. így nincs mivel lezárni a patront éjszakára (vagy nem kell?)
3. A drága integrált xxl patront tudom helyetttesíteni valami mással?
Sziasztok!
Megrendeltem életem első e-cigijét, remélem holnapra meglesz:
Joye 510 szett(fekete nyomógombos+10db 11mg-s Malboro ízesítésű patron)
+1db 280 mah-os akksi
+5 db integrált turbó patron (töltött)
+30ml Kent liquid
+fecskendő és 5db fej!
Esetleg valami jótanács, vagy bármi?
Az újratöltés az,hogy történik? Csak cseppenteni kell vagy mi?
Köszi!
Sziasztok!
Mostanában többször szóba került a super808 és a vgo808 dilemma.
Ma érkezett meg a VGO808i, előtte Super808-at szívtam. Feltöltöttem, kipróbáltam, hát ég és föld a különbség a kettő között, holott a Super808 sem volt rossz, sőt!
Kazánt sikerült helyre pofozni.
Most megint olyan mint új korában. :D
Sziasztok!
Két kérdésem lenne.
1. Nem átlátszó kerámia patront keresek ego-hoz nem tudja valaki honnan tudnék rendelni ahol van is.
2. 3 napos a nagy kazánom tisztítottam is naponta ahogy kell, izzik rendesen de még sincs füst illetve csak nagyon minimális.
Mi lehet a gond?
Válaszokat előre is köszi.
Ment privi!
A Joye 510 olyan mint a Super(KR)808 csak a csavar menetek (papa-mama) fordítva vannak. Lényeg hogy 280mAh-es akkuval vedd! Egy ilyen akku kb 200 slukkot bír, de e-cigiből többet fogsz szívni mint analógból!
Az 510-hez vehetsz eGo akksit, de használható külön kazán+patron párossal is az integrálton túl! ;)
Ahha, az mit jelent, hogy bővíteni szeretném?
510mini az milyen? Tudnál esetleg privátban küldeni webshopokat ahonnan jó árban lehet venni?
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Az elektromos cigarettát érdemes megvenni, meg tudja szokni egy erős dohányos?
- Pesztonka elektromos orrszívó tapasztalatokat várnék!
- Kinek van tapasztalata elektromos seprűvel kapcsolatban?
- Milyen elektromos cigarettát vegyek?