Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)
Oxy megbiszható de ők dolgoznak a legnagyobb áréssel
én 10huf-értt vettem super 808 at ugyanaz csak másnéven árulják egy másik webshopban,amugy kb őtezer forintnak megfelelő dolárért lehet kinában 808at kapni csak ugye a beszállitási költség az áfa
meg amenyit nem szégyel rátenni.
Amugy nem a minöség miatt vannak a webshopok között
ekora külöbségek hanem az árések miatt mert itt is megy az üzleti verseny,van is mire mert ugyebár 3,5 millio ember pöfékel kis hazánkban ha csak a negyede ugy dönt hogy e-cigire vált ki lehet számolni ,mekora üzlet ez 15-20hufos kezdökészlettel számolva.
Mindig amikor már azt hiszem, hogy elhatároztam magam milyet, elbizonytalanodom :)
Melyik a jobb/egyszerűbb/költséghatékonyabb megoldás, az i-patron vagy a kazán+patron? Köszi
Üdv, N.
Szia Krisz :)
Ha a reo grandot választod,akkor csak a készülék van meg 45 ezer ft-bol, meg ugye a 2 tartály amit adnak hozzá....
A REO valóban kivánatos :) kütyü.
Ahogy néztem 45-ből kijön a mini, töltővel+2akksi.
Szerintem ennyit megér, főleg ha valaki szeret drippelni vagy kazánt használni.
Köszi:)
Olcsóbb beszerzést nem tudsz?:))
Sziasztok ujra :)
Szia fingusz :D jo a neved még mindig :D:D
Igyvan ahogy mondod, ha a reo grandot választod 45 ezer ft+ tartozékai+ 2x30 mili folyadék meg ami kell,és máris 70 ezer környékén vagy :D
remélem segitetem :)
üdv: hamyka
Sziasztok!
Úgy látszik az előző kommentemet törölték!Aki írt eddig nekem priviben annak ment a válasz.Üdv
Nekem mini 510 van ,megvagyok vele elégedve.Az árverős oldalon olcsóbb és arra is van garancia:)
Egy REO ra fáj a fogam csak kicsit húzós az ára:40 e + a kiegészítők.
Sziasztok!!
Nagyon jol esett nekem hogy inen a forumrol 1-2 emberke hiányol engem :)
Aki szeretne esetleg tölem kérdezzni,szivesen segitek,kár hogy nem vagyok elado ill viszont elado....
Aki kérdezni szeretne tölem irjon rám privibe,
üdv: hamyka
ui: Mindenkinek jo e-cigizést!!
köszi a válaszokat!
Tehát ha jól értem ugyanaz a termék kapható mindenhol, csak a forgalmazó más?
Lenne még egy kérdésem: eléggé összezavar amiket néhol írnak az i paptronnal kapcsolatban. Azt írják, az az előnye, hogy minden egyes patron cserénél új porlasztó kerül fel, így nem kell külön cserélni azt 2-3 havonta. De ha újra van töltve a patron, akkor "használt" porlasztót teszek vissza, ugyanúgy tönkre fog menni. Nem? Ez a dolog nem teljesen világos nekem... Egyébként melyik patron használata olcsóbb?
Szia
1. Számíts meglepő és izgalmas ízekre/illatokra, büdös- és kátránymentes pöfékelésre. Kevés liquid van, ami nagyon hasonlít az analógra, inkább csak kicsit, többé-kevésbé amlékeztetnek egyes lötyik rá, de hidd el, ez nem is baj...
2. Mini/Joye510 ugyanaz a kettő, Super808/KRD808 szintén ugyanaz a kettő... A lényeg: a menettípus kiválasztása (510 vagy 808), minél nagyobb akksi (ezeknél a kicsiknék csak 280mAh), jó lötyi, jó kazán vagy i-patron. oxy-g*in-es ugyanaz, mint ecigish*p-os, az ár már más...
3. Szerintem mindkettő jó, én Mini510-zel kezdtem, vannak, akik 808-cal... megbízható cuccok, de a kis kapacitás miatt aztán a többség átváltott a nagytestvérekre: EGO/VGO-ra...
Sziasztok!
Most készülök venni egy super 808-as induló szettet (20e huf), ezzel kapcsolatban lenne néhány kérdésem:
1. Egyáltalán mire számíthatok, menyire adja vissza az e-cigi a hagyományos cigaretta élvezetét? Gondolok ezalatt ízre, belélegzett "füst" érzetére. Mennyire hasonló az ize pl. egy *arlboro liquid-nek a valódi dohányhoz képes?
2. Melyik gyártó termékét érdemesebb megvenni? Mert ahány webshop, annyi féle van? Ha valakinek van tapasztalata a különbségeket illetően, esetleg tud konkrét üzletet az sokat segítene. Eddig nekem az oxi gai* terméke nyerte el a bizalmamat, így látatlanban...
3. Másik kiszemelt típus a mini 510i. Tapasztalataitok szerint melyik típus a jobb?
Sziasztok!
A fiammal együtt most szeretnénk átállni e-cigire.
A fiam parlagfű allergiás, amiből asztmatikus rohamai is lehetnek.A cigi ha jól tudom vízpárát bocsát ki. Az lenne a kérdésem, hogy ez a pára okozhat-e asztmatikus rohamot? Előre is köszönöm.
jóvan mán :)
nagyon korán volt, a csipa még takarta a szemem mikor olvastam :)
Szia!
Dobj egy privit arról, hogy melyik az "átverős" oldal...légyszi
Szia!
Keresd priviben zsoszabi felhasználót itt a Hoxán.
Ő profi ebben, ezzel foglalkozik.
Az analógnak úgyis meg vannak számlálva a napjai.))
Lassan már otthon sem szabad cigizni.))Hajrá e-cigi.))
Apúúúú!Kezdőőődik!
Farkas a bárányok közt.
"Sokan azt hiszik egészséges"
A kristálytiszta hegyi levegőn kívül minden ártalmas, amit belélegzel. Csak nem mindegy mennyire. És az sem mindegy, hogy a környezetednek mennyire ártasz vele.
Az a helyzet, hogy ezzel semennyire, mivel ez tkp. csak aromásított pára. Nem füst, nem égéstermék.
(Hasonló elven működik, mint a konnektorba dugható párologtató készülékek. Lötyi --> fűtőszál --> gőz.)
Tájékozódj.
Vagy maradj tudatlan. (Azt is lehet.)
Akkor viszont ne szólj bele.
Oké, akkor egyre gondoltunk, ami az xxl-t illeti. (Csak egész pontosan akartam fogalmazni.)
A 808-as mega ipatron pedig tkp. majdnem ugyanaz, mint az xxl patron, csak más a formája, és kisebb kapacitású. Szerintem e tekintetben is ugyanarra gondolunk.
Szóval majd kereslek. Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Az elektromos cigarettát érdemes megvenni, meg tudja szokni egy erős dohányos?
- Pesztonka elektromos orrszívó tapasztalatokat várnék!
- Kinek van tapasztalata elektromos seprűvel kapcsolatban?
- Milyen elektromos cigarettát vegyek?