Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? fórum

Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)

182. 160116ccac (válaszként erre: 179. - Fagyongy67)
2010. jan. 22. 10:12
Itt a kedves gyűrűk Urával van a nagyobb gond!
181. 6ec4d474aa (válaszként erre: 168. - 00495ec28d)
2010. jan. 22. 10:11
Én még az életben nem utasítottam vissza a feleségemet pedig több mint 20 éve vagyunk házasok
2010. jan. 22. 10:10

megkövetlek, de akkor is ez marad a véleményem!

Nem vagyok már mai csirke és láttam és tudom, hogy vannak ilyen függőségek és érzem ezt most is!

Nem kell megfogadni a tanácsokat, főleg azokat, amik nem tetszenek,vannak itt olyanok amik imponálnak neked!

De a kérdés az hogy melyik is az ami a javadra vállik!

2010. jan. 22. 10:07
Egyet értek Olival, nem ül itt az ember 24 órában. Én is pl dolgozom, háztartást vezetek, de mig mások elszivnak egy cigit, én beirok egy hozzászólást.Különben is imádok beszélgetni;)
2010. jan. 22. 10:04

Netfüggés? Hm...

Én azt mondom ha egy nő folyton otthon van a 3 gyerekkel, pláne egy faluban, egy ilyen közösségi oldal kinyitja kicsit a világot neki, amire szükség van ahhoz, hogy ne zakkanjon meg. Ráadásul egy ilyen problémát az ember nem szivesen oszt meg a hús-vér barátnőkkel, mert még önmaga előtt is szégyelli bevallani az igazat, itt pedig arc nélkül lehet sorstársakkal beszélgetni.

177. 160116ccac (válaszként erre: 173. - 64feff43a0)
2010. jan. 22. 10:03

Így van!!!!

Pont ezt bontogatom!

És 3 gyerkőccel már nem tréfa, a csíráját kell ennek a gondfának széttaposni Oliéknál, mert ha már erős ágak lesznek ebből a gondfából azt már nem fűrészelik szét többé. És Oli ott áll majd kiskamaszodó gyerekekkel, 40 egynehány évesen,

jól elhízva a boldogtalanságtól bepucolt éjszakai vacsiktól és feladta. Ül majd a szürke pocsványban, mert hová is menne 3 gyerekkel és különben sem tudná eltartani magát!

Minél hamarabb tegyék rendbe!

Igen azt gépet ki kell dobni!

A TV-t ki kell húzni!!

Csinálni kell pár romatikus áramtalanított éjszakát, mert nagy baj lehet belőle!

176. 00495ec28d (válaszként erre: 172. - FormáSan)
2010. jan. 22. 10:03

Figyelj,légyszíves ne ítélkezz,mert nem is ismersz.Nem vagyok netfüggő,én ide csak tegnap előtt regisztráltam,mert eddig is olvastam itt infókat,amire szükségem volt,de szükségét éreztem,hogy valakikkel megbeszéljem ezt a dolgot,olyanokkal akik átmentek ezen.

Amúgy attól,hogy ide van kapcsolva a fórumra,én jövök,megyek,teszem a dolgom.Tegnap is ettől független voltam oviban,suliban a gyerekekért,tanácsadás a picivel,megfőztem,mostam kettőt,és pakoltam,szoptattam.stb.

Osztályelső a fiam,nekem most ez a hozzászólásod sértő volt.Anyaságomat mindennél elöbbre tartom

2010. jan. 22. 10:00

Sziasztok!

Gyűrűk urához persze nem volt fáradt.

Hát lányok, lehet, hogy utálni fogtok, de többszörös tanulságként ajánlok nektek egy naplót végig olvasni: Csillagvirág76 naplója

De csak úgy érdekes ha elejétől olvassátok.

174. 160116ccac (válaszként erre: 172. - FormáSan)
2010. jan. 22. 09:57
Köszönöm, hogy megerősítetted a 144.- es reggeli bejegyzésemet! Nekem is azonnal ez jutott eszembe reggel amikor beléptem.
173. 64feff43a0 (válaszként erre: 169. - 160116ccac)
2010. jan. 22. 09:53

Tökéletesen egyet értek a véleményeddel!!!

Én is úgy gondolom,hogy mindig vannak olyan időszakok,amikor megszaporodnak a problémák az ember körül,és ez kivetül a magánéletére,de ennek időszakosnak kell lennie,el kell,hogy múljon.Azzal is tisztában vagyok,hogy egyik kapcsolat sem ég mindig ugyanazon az intenzitáson,ez is változó.

De magam nevében én azt mondom,szerintem itt már nem erről van szó!!!

2010. jan. 22. 09:53

hm.. én azt hiszem itt súlyos problémák vannak, mindkettőnél, nettfüggők vagytok!

Már nem is tudtok a gép nélkül gondolkodni!

3 gyermek mellett hogy a francban van idő ennyit itt tölteni?

Csoda, hogy az ember is itt éli ki hányatott gyermek korát!

Bocsánat, de én igy érzem és ezen kéne változtatni, romoljon el az a gép és akkor majd csak egymással foglaloztok, meg a gyerkekkel!

171. 160116ccac (válaszként erre: 165. - 6ec4d474aa)
2010. jan. 22. 09:49
Igen biztosan tudunk mi is bumfordik lenni!!
170. 64feff43a0 (válaszként erre: 167. - Realbrigitte)
2010. jan. 22. 09:48
Üdv. a clubban brigitte!(de nem örülök annak,hogy te is így vagy a pároddal)
2010. jan. 22. 09:46

Én is azt gondolom, hogy ilyen korban még javában menni kellene a dolognak,nem hiába kérdezte az elején kicsit ironikusan Olitól 80ASIQ ( hozzászóló), hogy, mit csinál ez az ember, bányász, kőműves stb..., mert ez így nem normális. Itt más problémák szunnyadnak a háttérben.

Igen igazad van vannak problémás hetek, mint írod áll a válalkozás, hülye volt a főnök, haldoklik a szülő, most derült ki, hogy rákos valakim stb. ezek foglalkoztathatnak napokig-hetekig, de megoldódnak és az élet menjen szépen, érzelmesen tovább.

Ha azonban telnek a hónapok ne agyja az ég már évek, hogy otthon egyre raraphatóbb mértékű a magány, pedig egy férjjel-feleséggel élek együtt, akkor ott gáz van.

Ha van még szerelem, ha vele akarom tovább csinálni, gyorsan az elején a gondoknak meg kell beszélni, helyre kell tenni, mert már nem lehet majd visszafordítani, gyűlni fognak a keserűségek és ahhoz egy idő után a belegebedsz akkor sem tudsz majd jópofát vágni újra.

168. 00495ec28d (válaszként erre: 165. - 6ec4d474aa)
2010. jan. 22. 09:44

Jópofa vagy Giuseppino!

De a helyzet koránt sem ilyen mulatságos.

Amúgy mit lehet ebbe még belemagyarázni????

167. realbrigitte (válaszként erre: 162. - 64feff43a0)
2010. jan. 22. 09:43
enci80, azt hiszem csatlakozom hozzátok! :(
166. 00495ec28d (válaszként erre: 161. - 160116ccac)
2010. jan. 22. 09:41

Igen,értem amit írsz,talán meg is kellene lépnem,csak tudod így a gyerekekkel nem tudok hova menni sajnos még pár napra sem amikor is ő elgondolkodhatna azon,hogy hogyan is élünk,vagy hogy egyáltalán hiányzok e neki.Én innen nem tehetem ki,ez lényegében az ő háza,úgyhogy ez is kilőve.Én is nagyon megalázónak tartom ezt a helyzetet,de pláne,hogy tegnap ez történ.

Nem is tudom mért esik még rosszul,mikor nem ez az első ilyen eset.

2010. jan. 22. 09:37

Feleségem is mondta egyszer:

Kinevettél, amikor közeledtem hozzád!

Örültem Te szerencsétlen.

Hogyan tudnak a nők mindenbe valami mást belemagyarázni?

164. 64feff43a0 (válaszként erre: 160. - 00495ec28d)
2010. jan. 22. 09:35

Olíva,a te éjszakád is fainul telt,milyen csodás szitu nem?A leírtak alapján legalább olyan f.s volt mint az enyém.Ami jobb neked,legalább nem az évfordulón történt.

Habár tudom ez a tény téged nem vigasztal.:((((((

163. steinné (válaszként erre: 161. - 160116ccac)
2010. jan. 22. 09:34
Nálunk elég érdekes a szitu. Én azt mondom, hogy ennek ellenére egy boldog házasságban élő feleség vagyok. 17,5 éve vagyunk együtt, és jól ismerem már a férjemet. A jelenlegi érdektelenségének az oka, hogy mint írtam már itt egy párszor - mindketten vállalkozók vagyunk, jelenleg áll az építőipar, nagyon nehéz a helyzet. Munka szinte semmi, a fizetni való meg egy nagy rakás. Ő most emiatt depis, mondjuk mindíg ilyen volt, ha valami nem sikerült, akkor "kikészült". Én sokkal optimistább vagyok, próbálom a másik oldaláról megközelíteni a dolgokat. Ez nem azt jelenti, hogy nem érdekelnek a kifizetetlen számlák, de mondhatnám úgy is, hogy "úgy még nem volt, hogy ne lett volna sehogy". Ez kettőnk közt a különbség. Aztán mikor jönnek a dolgos hétköznapok, neki az azt jelenti, hogy napi 10-12 óra kemény fizikai munka, akkor jön az ő részéről a kiegyensúlyozottság, és van olyan hét hogy majd minden nap van sex. MI éppen csak arra próbálunk megoldást találni és ötleteket adni egymásnak, hogy hogyan lehetne az ilyen stílusú pasikat ilyenkor is rávenni némi akcióra, mert azt gondolná az ember, hogy ebben a korban még rendesen dolgoznak a hormonok.
162. 64feff43a0 (válaszként erre: 161. - 160116ccac)
2010. jan. 22. 09:32
Szeretőnek igaza van,nem lehet ez így huzamosabb ideig bírni.Valamilyen drasztikusabb módszerrel kellene helyrevágni az agyukat a párunknak.Én is eddig kesztyűs kézzel bántam vele,elkényelmesedett,de lehet pont miattam,mert mindennel elláttam,mindent megtettem neki.Úgy gondoltam ez a célravezető magatartás,hogy jól érezze magát mellettem.De én nem akarok már úgy élni mint egy lakótárs,mert nem érzem már magam többnek ennél.
161. 160116ccac (válaszként erre: 156. - Steinné)
2010. jan. 22. 09:24

Na ha ez az eset megtörténhet, amikor már azon kell elgondolkodni, mit akarok ezen megmenteni, helyrehozni?

Ezért írtam, hogy akkor pakold össze a cuccát, mert valami drasztikus lépéssel kell képentörölni.

Szerintem ritka megalázó helyzet egy Nőre nézve, ha egy ilyen eset megtörténhet, azt gondolom, hogy a néha lusta pasik tényleg jól el vannak a gép előtt, csináljon ott bármit.

De egy szem férfi társunk aki itt beszált a beszélgetésbe megmondhatja szerintem, egy ilyen szitut csak egy érzéketlen, már nem szerelmes pasi hajt el akció nélkül!!!

Szar házasságban élek magam is és igen ritka a szex, tulajdonképpen már csak akkor van ha én indítom, de indítom, amikor már szétrobbannak a hormonjaim. És akkor nincs az a fáradtság vagy gép vagy klassz film ami ilyenkor érdekesebb lenne neki.

Más kérdés, hogy érzelmek, csókok nélküli kielégítésről van szó ( egészségügyi dugásról), de ki nem hagyná!

160. 00495ec28d (válaszként erre: 155. - 160116ccac)
2010. jan. 22. 09:23

Hát nem egészen így történt,és mint írtam nem volt itthon tejszínhab,de mind ettől független még összejöhetett volna.

Amúgy te ezt nem értheted........A gyűrűk ura az isten...és többen vannak összecsatlakozva a játékban.

Odamentem,simogattam,puszilgattam,azt mondja:Drágám,várjál már egy kicsit,nem soká befejezem,de most nem hagyhatom itt a többieket játék közben,mindjárt vége úgyis a játszmának.

Már ekkor mérges lettem,de ez semmi.

Elhúzódott a játék.....én már megaludtam,fölkelek,és látom alszik a gép előtt a fotelban.Na akkor kész lettem idegileg!

Megráztam őt és mondtam megvetően csak ennyit:Legalább ne itt horkoljál már,indulj a helyedre.Ment is és lefeküdt.Ennyi a sztori.Én pedig ide ültem a géphez.

159. steinné (válaszként erre: 157. - 64feff43a0)
2010. jan. 22. 09:19
Először én is csak olvasgattam a fórumot és küldtem Olíviának egy privit. Nem akartam kiteregetni a szennyest, mert az adatlapomon ott van minden adatom, meg fotók is. Na mindegy. Egy idő után aztán mikor azt láttam, hogy több ilyen cipőben járó sorstársam van, már nem bírtam megállni és írtam ide. Este van, hogy én is fent vagyok még éjfél körül, de a gépem az irodámban van, és nincs lelki erőm már itt ülni.
158. 160116ccac (válaszként erre: 149. - 64feff43a0)
2010. jan. 22. 09:14
Üdv a társas magányosok klubjában, ez se semmi!!
157. 64feff43a0 (válaszként erre: 151. - Steinné)
2010. jan. 22. 09:13

Figyelemmel követtem a fórumot majdnem végig,de nem nagyon írtam ide,csak szerettem volna olvasgatni a "tanácsok" között,hátha valaki ír valami okosat,és volt már ebben a cipőben.Hátha tudnék okulni belőle,és tenni valamit,hogy megváltozzon a helyzet.

Aztán amikor is így sült el az évfordulónk,olyan ideges voltam,nem tudtam volna aludni semmiképp,és visszanéztem ide a fórumra,hogy valaki hátha itt van még.Nagyon el voltam keseredve.....

156. steinné (válaszként erre: 155. - 160116ccac)
2010. jan. 22. 09:13

Szia !

Hidd el, hogy van olyan, hogy állhatsz Te ott szétnyitott köntösben, tejszínhabbal, vagy akár mivel, igen is visszafordul a gép felé, mert éppen egy tuti pályán van és fontos, hogy meglegyen a jó eredmény. És úgy gondolom, hogy ez nem minden esetben a nő hibája.

155. 160116ccac (válaszként erre: 147. - 00495ec28d)
2010. jan. 22. 09:09

Miután elaludt mind ( mármint a gyerekek ) és akkor odalépsz a gépező Uradhoz, szétnyitod a köntösöd, ott állsz egy fehérneműben a lüke tejszínhabbal a kezedben, akkor Ő visszafordult volna a géphez, hogy várjá mááá, elmentem előbb a gyűrűk urát, mert tök jó szinten tartok??

Ha így történt hagyd a francba! Rakd össze a ruhácskáját és küld haza mamihoz!

154. steinné (válaszként erre: 152. - 00495ec28d)
2010. jan. 22. 09:05
Én meg szoktam csinálni, én is úgy viselkedek, ahogy ő szokott velem. Mikor 2 hét után nagy kegyesen megjelenik, felpörögve és uccu neki módon villám látogatást óhajt tenni, akkor szoktam mondani, hogy bocs, de ma nagyon fáradt vagyok. Olyankor tiszta ideg lesz, csapkod-vagdos. De megérdemli. Nem egy útszéli vagyok, akit akkor lehet használni, amikor neki jólesik.
153. 00495ec28d (válaszként erre: 149. - 64feff43a0)
2010. jan. 22. 09:05

Hát Enci.....minden együttérzésem a tiéd!

A te estéd kimondhatjuk bátran:katasztrófább volt mint az enyém!Azért évfordulón ezt csinálni......

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook