Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
Nem akarom mindenáron ezt bizonygatni, remélem nincs igazam. Elintézheti munkaidőben és hazamegy és otthon előadja, hogy fáradt. Ahány ember, annyiféle, ÉN úgy gondolnám, hogy akinek van másik partnere az érzi olyan jól magát vele, hogy szépnek látja az életet és otthon is helyt tud állni. Ha meg lelkiismeretfurdalás gyötri akkor ez az új partnerénél is negatívan hatna.
De legyünk jobb indulatúak!
Miből áll egy napja? Mit dolgozik? Költöztet? Bútorokat, páncéltőkés zongorákat hord fel a sokadik emeletekre? Kohász? Bányász? Rakodómunkás?
Sajnos azt kell mondanom úgy látom ezt a kérdést, mint a 18-as hozzászóló, egy ilyen koru férfiembernek még félholtan is szexelni kellene!!
Ha nem is azonnal arra szavaznék, hogy megcsal, de biztosan nagyon leszanálja valami vagy a meló, vagy megélhetési bizonytalanság, vagy a 3 gyerkőc, vagy úgy egyben belefáradt mindenbe.
Igen-igen ilyenkor szoktuk azt mondani de baccameg én is melózom, meg rám vár az otthoni meló nagy része is, de nem vagyunk egyformán terhelhetők!!
De valami biztosan van vele!!Túl fiatal még egy ilyen álapothoz.
Na ez az,életerős férfi,izmos....mi a fene baja van?
Bennem is megfordult ez a kérdés,de bizonyíték nincs rá,mindig időben ér haza,nincsenek új szokásai,nem akar elmenni itthonról.Tehát nem látok rajta ilyet,de sosem tudni.
Voltam sajnos már előző házasságban megcsalva,tudom mire kell figyelni.
Egyébként mi a munkája amitől ennyire taccs estére?Az én férjem kőmüves,sokszor 10-12 óráznak,ő is sokszor fáradt,és csak "felborul" vacsi után,de azért itt nem tartunk...
Ez a csald meg ha akarod dolog meg elég érdekes egy pasitól.
Szia!
Na ez kemény ,csak szétteni a lábat ez jó vicc ....
Hány éve vagytok házasok és régen ez nem így volt?
Lehet hogy egy kis huncuttkodást, színt kéne beletenni!Bár három gyerek az három gyerek!
Nekem egy van, de már nem olyan mint rég pláne,hogy nagy a gyerek és én korábban fekszem le mint ő és apa is depressziós.
Én már annyit beszélgettem vele ,hogy az csak no ,de próbáld meg lehet,hogy te nem süket fülekre fogsz találni:-))sok szerencsét
Nem leszek népszerű a felvetésemmel, de belevágok.
Nem lehet, hogy megcsal(t)?
Hidd el, megesik az ilyen, nem rosszindulatból írom. Egy 34 éves embernek még holtában is szexelnie kellene!
Utána kellene járni, hogy mi váltja ki ezt az állandó fáradtságot!Sok betegségnek a jele, ha az ember fárdt és még nem tud róla és ez veszélyes is lehet! Tehát nem biztos, hogy csak nyafajog!
(tüdő,gyomor, vérnyomás és stb.stb. ) Meg van olyan is hogy lelkifáradtság, tehát segíts neki meglelni az okát!
Szia !
Igaza van pemetének. Meg kell beszélni. Nálunk is szokott lenni ilyen időszak. Én várok egy ideig türelmesen, de aztán mikor elegem lesz, leültetem beszélgetni. Ha megbeszéljük, utána rendbe jönnek a dolgok, de a mai helyzetben (mind a ketten vállalkozók vagyunk) ha nincs munka, ha nem úgy jön össze valami....., akkor jön a stressz, meg a depi. Próbálj meg beszélni vele.
voltatok kettesben mostanában nyaralni vhol? (elmúlt 1-2 évben)
nálunk ez házasságmentő.
Szia!
Szerintem erre szokták mondani,hogy nagyon elengedte magát,elkényelmesedett.
Beszéltetek már konkrétan erről a problémáról?
Beszélgessetek:)
Nálunk is volt hasonló, csak ott nem a fáradság, hanem a stressz volt a kiváltó ok. Mi megbeszéltük a dolgot, meg aztán elmúlt a stresszes időszak, de most úgy tűnik, hogy megint visszajön majd, mert megint kevernek a párom munkahelyén. De most már tudjuk, hogy mire kell figyelni, mit hibáztunk legutóbb, és megoldjuk.
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Babát szeretnék, párom viszont terel, ha ezt felhozom, mit tegyek?
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- A párom egyre többet veszekszik velem. Mit tegyek?
- Olyat talátam a páromnál, amit nem kellett volna. Most mit tegyek?
- Elegem van az főiskolából! Mit tegyek?