Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
Kell és jár nyilván azt jelenti, hogy:
kell= az ura akarja
jár= a nő akarja ;)
Ahol kell, azt megette a fene.Tudod, nekem is kellett jó 10 évig....elég is volt.
Én úgy olvasgattam, hogy nőknek is kell és nekem jár kategoriába tartozik!
Ha valaki ki tudja nyomozni akkor ezt csak is maga, de most is azt mondom önvizsgálat és értékelés, nem lehet, hogy csak is egy ember a hunyó mindenben!
Szerető, az a helyzet, hogy én is már egy poklot-menyországot megjárt házasság tükrében nyilatkozom 43 évesen. Természetesen mindannyian a saját életünk és tapasztalataink fényében tudunk beszélni.Nőként azonban mindenképpen azt gondolom én, hogy amelyik férjet noszogatni kell a szexért, ott gáz van. Miért gondolom ezt? Mert anno nekem sem kellett a hátam közepére sem, én is mindig még előbb elmentem zuhanyozni, még ezt elpakolom, azt összerakom, stb. Hogy én ezt miért tettem, megvolt az oka. Merthogy egy ilyen viselkedésnek oka van.
A mostani férjemmel ilyen nincs.Elég vacsi után összenéznünk, s tudjuk, hogy a másik épp mire vágyik, s igyekszünk mindketten időbe ágyba kerülni.Tehát annak a magatartásnak amiről Olivia ír, oka van.S ha a pasi nem hajlandó az okot feltárni, akkor azt gondolom, hogy jogos az a kijelentésem, hogy nehogy már ő könyörögjön. ez egy társasjáték, nem erőszak.
hm... lázadás van:-)
Szerető én még mindig a Te véleményedhez közelitek!
Nem értem, azt hogy mi az hogy kell? Amit kell, azt már régen rossz főleg a szexben, mert feleség vagyok, mert férj vagyok és jogaim vannak!
El lehet rontani, igen nagyon is el lehet rontani, de most még nem késő! Közeledjetek szeretettel és megértéssel egymáshoz!
"Nyavajogni" itt mindenki tud:-) még én is ha akarnék!
Húú Lányok de nekem estetek!!
Én azonban tartom magam ahoz amit leírtam, mert így igazolta a férjemmel elrontott házasságom és pontosan rávilágított a csodás szeretői viszonyom miket szúrtam el, pont ezeket az ostobaságokat követtem el, amikről most itt beszélünk.Én már egy átélt, megtapasztalt jól megszenvedett életke közepén csak tanácsolok, nem kell megfogadni.
És nyissatok bele az Olivia ügyében szerintetek negatívan "beszóló" hozzászólók adatlapjára, nem huszon-harmincévesek írták, lehet talán mégis tudunk valamit és csak jót akarunk???
Ja, és ha az utóbbi áll fenn, minél jobban fogsz igyekezni, hogy kimozdítsd, annál inkább nyűgös lesz, hogy több törődést kapjon.
Persze nem ismerem a párodat, lehet nem ez az ok.
Ez lehet kiégés, stressz, fáradtság, de ezt már sokan írták. De lehet az is, hogy a 3 gyerek mellett úgy érzi nem jut neki figyelem, és így akar magának törődést szerezni tőled. ez persze nem tudatos, de nagyon fárasztó.
Ha így van, beszélni kell róla, kérdezd meg hogy van mostanában, majd meséld el neki, hogy mennyire leszív az ő viselkedése 3 gyerek és munka mellett.
Én ezt tenném.
Pontosan, ha ott ül a PS2 előtt, a gyerekek már alszanak, én meg kimegyek hozzá, hogy mi lesz, elmegy fürdeni.... Ő meg azt mondja, hogy mindjárt, erre 0,30-kor arra megyek ki, hogy már elaludt a kanapén, ébresztgetem...., mire ő megfürdik és álmos vagyok címszóval hátat fordít, akkor nem fogok tovább könyörögni neki
Persze olyan is van, hogy egész nap fel van húzva, mert éppen olyanja van, és alig várja, hogy lefeküdjenek a gyerekek. De mi pont a 2 hetes kihagyásos időszakok megoldását kerestük ezen a fórumon. Vagy nem ?
másképp értelmezzük a dolgok lényegét...
vagyis más szemszögből nézzük.
Enci-nek igaza van.
De miért így beszéltek erről? Mi az a mondat egyátalán, hogy álljak rendelkezésre? Mi ez?
Ez nem egy csodás testedből, lelkedből érkező vágy? Terhes ha Ő akarja és begerjedve jön feléd, nem hoz lázba, nem úgy fogod fel, hogy anyám begerjedt tőlem hurrá, csinosnak, kívánatosnak tart, engem akar jól..., nem szeretőt keresgél?
Mi ez a kötelezős siránkozás?
És mi az, hogy még én könyörögjek?
Miért nem is akarjátok igazán? Csak kegyet gyakorolnak a feleségek, hogy le legyen tudva a kötelesség? Valami itt nagyon gáz!!!
Én csodálatos dolognak tartom ha rámindul valaki, főleg ha az a tizen-huszon-harmincegynehány éve velem élő férjem.
Ha én akarom, akkor igenis felkorbácsolom a hangulatot ezt én nem magalázó csúszás mászásnak élem meg. Aztán ha tényleg van valami ami miatt aznap nem tudja valamelyikőnk elképzelni, azt meg lehet normálisan beszélni.
Huha!!! Lányok!!
ez igaz...
enci80, néha nem érzed úgy, hogy a férjed az 5. gyerek a családban? én néha igen.
Én pont ugyan így gondolom. Ha ő akarja én álljak rendelkezésre, mint egy útszéli, ha én akarom, akkor meg könyörögjek ? Na ne, ez azért durva. Nem ?
Az is bizonyos, hogy vérmérséklet függő is a dolog, de én nem tudnám kategorizálni a férjemet, mert egyszer ilyen a vérmérséklete, másszor meg olyan. Egyébként az én heti 2-3 igényem, szerintem nem mániákusság.
Szerető! Bocsi, de nehogy már ő könyörögjön egy f..ért! Ő legalább olyan fáradt lehetne a 3 gyerek meg a háztartás mellett.
Amúgy meg vérmérséklet kérdése a dolog. A exférjem pl. folyton folyvást szexelt volna,a nap 24 órájában, na az nekem nagyon terhes volt, a hátam közepére se kellett.Most a második házasságomban más a helyzet hálaégnek!
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Babát szeretnék, párom viszont terel, ha ezt felhozom, mit tegyek?
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- A párom egyre többet veszekszik velem. Mit tegyek?
- Olyat talátam a páromnál, amit nem kellett volna. Most mit tegyek?
- Elegem van az főiskolából! Mit tegyek?