Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? fórum

Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)

212. realbrigitte (válaszként erre: 205. - Steinné)
2010. jan. 22. 11:28

:D az én férjem is villamos ember! :D

ez jó, mondom neki!

2010. jan. 22. 11:19
Bocs most lépek egy kis időre,mert ellenben azzal ahogy mások látják,mégsem tudok itt ülni egész nap!
210. 00495ec28d (válaszként erre: 206. - 160116ccac)
2010. jan. 22. 11:18
Igen,a méreg nem jó tanácsadó sosem,elég baj,hogy eléggé haragtartó vagyok.Ez sem vezet sok jóra.
209. 00495ec28d (válaszként erre: 206. - 160116ccac)
2010. jan. 22. 11:16
A poén az,hogy a munkatársai közöl sokan mondták már,hogy ők összetennék a két kezüket,ha ilyen szép feleségük lenne,és így nézne ki gyerekek után.(bocs nem magam akartam fényezni csak azért írtam,hogy gáz ha pont ő nem lát már annak,nem?)
208. 00495ec28d (válaszként erre: 204. - 80ASIQ)
2010. jan. 22. 11:13

Szia 80-as!Igen,három gyerekem van!Hát a meglétük igen korlátozó tényező,de még nem adtam fel a reményt,nem szeretnék válni.Egyenlőre.....bízom abban hogy találunk rá megoldást,és a régi lesz az életünk.De ehhez kevés vagyok egyedül.

Nagyra értékelem az őszinteséged,én sem tudom egyenlőre mi hozhat megoldást.Sajnos még a szomszédaim is 80-hoz közelítenek korban.....:)))))))Hát az erre való engedélyről csak annyit,hogy könnyen vagdalózik a szavakkal,nem biztos hogy ilyen könnyen venné ha tényleg megtörténne......

Igazad van abban is,hogy nem kötelességből kell,lefeküdni egymással hogy....."húúúú mostmár ildomos lenne mert már nem volt sex két hete"......ez vagy jön vagy nem.Vagy rosszul gondolom?

207. steinné (válaszként erre: 204. - 80ASIQ)
2010. jan. 22. 11:07

Üdvözöllek !

Köszönöm a kimerítő választ. Még egyszer hozzáteszem, hogy én alapjában véve boldog házasságban élek, nincs válságban a házasságom. Én abban a témában cseréltem eszmét Olíviával, hogy mit lehet tenni abban az esetben, ha a férj 2 hétig is kihúzza anélkül, hogy sexet kezdeményezne. Ötleteket próbáltunk adni egymásnak, hogy mit lehet tenni ilyenkor. Ezért írtam le azt, hogy ha a férjemnek nincs éppen olyan problémája, hogy jövő hónapban miből adjuk fel a csekkeket, akkor még 12 óra fizikai munka sem áll a sex útjába.

206. 160116ccac (válaszként erre: 199. - 00495ec28d)
2010. jan. 22. 11:04
Igen teljesen értem ezt a dacot is, de probáld megrázni magad, egyszer-kétszer felülemelkedni ezen a bosszantóan alakult helyzeten és cicázz vele kicsit, hidd el rájön majd, hogy ez mennyivel jobb, mint a gép! Rá kell, hogy jöjjön ha szeret még, ha szépnek lát még!
205. steinné (válaszként erre: 203. - Realbrigitte)
2010. jan. 22. 10:57

Szia !

Mond meg neki, hogy az ő gyógyszere gurult el. Én azt szoktam mondani a férjemnek, hogy látszik, hogy villanyszerelő vagy, mert fordítva vagy bekötve.

Nem tudom, miért nem értik meg, hogy mi nők több odafigyelésre és szeretetre vágyunk. Ne akkor jöjjön csak, amikor neki jólesne, hanem akkor is, amikor én kezdeményezek, mert nekem esne jól.

204. 80ASIQ (válaszként erre: 163. - Steinné)
2010. jan. 22. 10:56

Üdvözlöm a Hölgyeket!

Kedves Steinné! A hozzászólásodból azt látom, hogy ha rendben mennek a dolgok, akkor a házasélet is rendben van. Azért ez valami, legalább van magyarázat. És a 10-12 órai munka sem akadály! Lényeg a jó psziché!

53 évesen biztosan nem fogom az asszonyt megkettyinteni a Nagy Milic megmászása után, de ezelőtt 12 évvel már csak virtusból is megcsináltam! Fejeljük meg a fáradtságot egy kis kettyintéssel! Nem számított rá, de nem haragudott meg!

Én sakkozni szoktam a neten olyankor amikor úgy gondolom, hogy most fáradt az asszony, illetve nem rég volt kefe. Volt olyan, hogy mégis jelezte, hogy nem bánná, ha odamennék hozzá. Egy parti maximum 40 percig tart ember ellen, végig szoktam játszani és ezért nincs harag.

Ha úgy érzem, hogy ma este kefélni kell, akkor nem fogok bele hosszú dologba, hanem megvárom, hogy minden gyerek nyugovóra térjen kb este 11-kor és nyomás az asszonyhoz! Barikádokat felépíteni, és mehet az akció!

26 év ismerettség, 24 év házasság, három gyerek és mindenféle problémák után már nem úgy megy a szex mint 25-20 évvel ezelőtt, de még csak úgy sem mint 10 éve. De én ezt nem is érzem tragédiának, a feleségem szerint sincs semmi baj.

Megint visszajutok oda, hogy harmincvalahány évesen még igencsak virgoncnak kellene lenni!

Három gyerekkel (Ugye annyi van, Olivia?) egymáshoz kötötten persze nehéz válni, meg a gyerekek léte is mérlegelendő tényező. Próbáltunk okokat keresni a férj passzivitására, a legvadabb ötleteimet sem hallgattam el. Sajnos személyesen egyikőtöket sem ismerem, így nem is tudom megmondani, mi lehet a megoldás. Lehet, hogy valóban a szomszéd, kéményseprő, postás... Hiszen, ha jól emlékszem a férj erre adott is engedélyt. Nehéz valakit kefére rávenni, ha mindíg elalszik kora este, esetleg a játék marasztalja fent fél 10-ig. Még akkor is gyerek az idő, fél 10 után is lehetne még. Persze ez úgy lenne a jó, ha nem kötelességből kefélne az ember, hanem azért mert gerjed. Ha nem maszturbál, akkor a hormonok is felszaporodnának és akkor is lehet kefélni, ha netán nem találja oly vonzónak asszonyát mint eleinte. Sokat írtam, de 100 szónak is 1 a vége és roppant szegény: Nem tudom mit lehet tenni!

203. realbrigitte (válaszként erre: 202. - 00495ec28d)
2010. jan. 22. 10:53
szerinte csak női hiszti. és hogy elgurult a gyógyszerem...ezt mondja
202. 00495ec28d (válaszként erre: 200. - Realbrigitte)
2010. jan. 22. 10:51
Szerintem nem liheged túl,mi nők mások vagyunk,talán több szeretetet odafigyelést igénylünk,mint a férfiak többsége!És ők ezt nem mindig veszik figyelembe.
201. steinné (válaszként erre: 198. - 00495ec28d)
2010. jan. 22. 10:49
Semmi képp nem szabad hagyni ellaposodni a kapcsolatot, mert ami megmenthető, azt meg kell menteni. Én is mindig így gondolom. Hozzá teszem, hogy a tegnap estével kapcsolatban valószínűleg én is így reagáltam volna, mint Te. Én is ember vagyok, nekem is vannak érzéseim és nem engedem magamat kihasználni.
200. realbrigitte (válaszként erre: 170. - 64feff43a0)
2010. jan. 22. 10:47
de a párom nem vesz észre semmit... gondolkodtam, már azon, hogy tán én lihegem túl a dolgot. ha egyszer kapok munkát, biztos nem lesz időm ilyeneken törni a fejem.
199. 00495ec28d (válaszként erre: 197. - 160116ccac)
2010. jan. 22. 10:43
Igaz,talán nem a helyére kellett volna zavarnom,hanem újból megpróbálnom 2felébreszteni",de nagyobb volt bennem a dac,minthogy ezt megtegyem....talán hiba volt,nem tudom.
198. 00495ec28d (válaszként erre: 195. - Steinné)
2010. jan. 22. 10:41
Igen,értelek,persze érzem néha,hogy talán nem jó ez a kapcsolat már,de úgy értettem,hogy itt nekem és a páromnak magunkba kellene nézni,mi az amin változtatnunk kell,hogy ez ne maradjon így,nem szabad engednünk,hogy ez rögzüljön be,hogy ezt így kell csinálni,így élni a mindennapokat.Így értettem.
2010. jan. 22. 10:40

Itt az anyaságodról most szó sincs és ebbe nem is keverednénk bele.

Itt mos kedves Uraddal kalapáljatok helyre mindent sűrgősen!

És legközelebb ne a helyére zavard ha elalszik és Te ülj le a még ki sem hült gép elé, hanem hozd meg a kedvét a csöndes házban az akcióra, lehet holnap-holnap után már nem a gyűrűk Urát választja majd!

196. 00495ec28d (válaszként erre: 193. - 160116ccac)
2010. jan. 22. 10:37
Persze értelek,eddig is értettelek,és mások véleményét is tiszteletben tartom,de rosszul esett mikor úgy van tálalva,hogy többet kéne foglalkoznom a gyerekeimmel meg ilyenek.Az ilyen nem jön be,meg lehet azt úgy fogalmazni,hogy ne legyen benne személyeskedés.Vagy te nem így látod?Hidd el én értékelem az építő jellegű kritikát
195. steinné (válaszként erre: 194. - 00495ec28d)
2010. jan. 22. 10:35
Én magam sem így gondoltam, mert szerintem én sem választottam rosszul, de némelyik hozzászólásból ezt lehet leszűrni. Nálunk sincs mindíg így, nem erről volt szó és nem is arról, hogy évek óta fennáll ez a helyzet, hanem abban a témában próbáltunk diskurálni, hogy mit tegyünk, ha ilyen helyzet áll fenn. Vagy nem jól gondolom ?
194. 00495ec28d (válaszként erre: 191. - Steinné)
2010. jan. 22. 10:32
Én eddig úgy gondoltam,nem választottam rosszul,merthogy nem is volt ez mindig így!Ennek biztos meg van a maga oka,hogy ez így alakult,és el kell rajta gondolkodnunk mind a kettőnknek,magunkba nézve,hogy mi az amin talán változtatnunk kell
193. 160116ccac (válaszként erre: 189. - 00495ec28d)
2010. jan. 22. 10:29

Látod Olivia itt válaszolt a nem sértődékeny bensőd!

Ennek így kell természetesnek lennie!

Senki sem akar bántani és ha nekem is megmondja a bartánőm, hogy most ezt, na ezt most nem jól látod felhúzott orral, de át kell gondolnom, mert bár az ajtók mögött történő dolgokba idegen nem lát be, de a leírtak alapján a kívülállók sokkal tárgyilagosabban látják, milyen abszurd lépéseket követtek el.

192. 160116ccac (válaszként erre: 185. - 6ec4d474aa)
2010. jan. 22. 10:23

YESSSSSSS!!!

CSÓK Neked így ismeretlenül is!

2010. jan. 22. 10:22
Azon gondolkozom, hogy lehet, még is mi nők vagyunk a hibásak és nem jó férjet választottunk. Ezek szerint vannak olyan férfiak, akik minden nap, minden probléma ellenére készen állnak a lepedőakrobatikára. Nem szántam személyeskedésnek !!!!!!!!
190. 00495ec28d (válaszként erre: 187. - Steinné)
2010. jan. 22. 10:22
Így van!Nálam is ennyiről lenne szó!Nem értem még mindig FormáSan reakcióját,és nem értem mi"nem stimmel"neki.
189. 00495ec28d (válaszként erre: 185. - 6ec4d474aa)
2010. jan. 22. 10:20
Ez természetes szerintem!Tök jó hogy ez nálatok így van!
188. 00495ec28d (válaszként erre: 180. - FormáSan)
2010. jan. 22. 10:18

Figyelj,ahogy gondolod.....

Ismerj engem te jobban,tiszteletben tartom a véleményed,de ne haragudj,nem így van.

Nem hazugságokat,álltatásokat akarok hallani,szintén tévedsz ha ezt hiszed,én mindig el szoktam fogadni a kritikát,de akkor ha tudom,hogy van benne valami.

A párom szerintem valóban túl sokat lóg a neten,de én tudom,hogy nem vagyok net függő!

2010. jan. 22. 10:17
Jó sokat írtatok, még én az ügyfelemmel tárgyaltam. Megoszlanak a vélemények. Én is azt mondom, hogy ez nem függőség. Én dolgozom, közben elolvasgatok ezt azt a nem létező cigi szünetemben és írok néhány sort, ahogy Fagyöngy írta. Én is vezetek háztartást, van két gyerekem, dolgozom...., de én sem érzem magam függőnek attól, hogy itt osztom meg a hétköznapi dolgaimat olyan emberekkel, akik ismeretlenül is válaszolnak, és akár "barátokká" is válhatnak.
2010. jan. 22. 10:15

a neked nem tetsző vélemény is vélemény!

Most kilépek innen, mert tényleg nagyon nem stimmel itt valami!

2010. jan. 22. 10:15

Én is nézek TV-t

Számítógépem is van.

Ha a feleségem elmegy mellettem, nem tudom megállni, hogy hozzá ne érjek, persze, ha lehet akkor bugyi szinten.

2010. jan. 22. 10:13

Szerető!Mint írtam nem vagyok netfüggő!

Ez a téma érdekel tegnap annyira,hogy szemmeltartsam,ha már én nyitottam ezt a topicot.De ugyanúgy megcsináltam a dolgom,ahogy szoktam.

Fagyöngynek igaza van,én csak véleményt szerettem volna,még a barátnőim is abban a városban maradtak,ahonnan idejöttem.Itt nem volt kivel megbeszélnem ezt.

Engedtessék már meg,hogyha már kértem véleményt,olvassam őket és válaszoljak rájuk,de nem kell konzekvenciát levonni csak ezért.

183. 6ec4d474aa (válaszként erre: 171. - 160116ccac)
2010. jan. 22. 10:12
A férjetek a bumfordi nem vettétek észre?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook