Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
igen ilyenek
jó éjt kedves
A férfiak,ritka kivételtől eltekintve nem érzelmeket kibeszélő tipusok....az enyém sem bókolgat,nem mondja,hogy így-meg úgy szeret.....na de ha egy kicsit többet iszik a kelleténél,megered a nyelve és olyan szerelmi vallomásokat kapok,hogy csuda,másnap józanul meg letagadja ,ő olyat biztos,hogy ki nem ejtett a száján!!!!:-DDDD
egyébként, nagyon nyugis
fát lehet hasogatni a hátán, nem türelmetlen
tényleg jó ember
nagyon szeretem
bár bókolni nem annyira szokott és az sem hagyja el a száját sűrűn, hogy szeretlek
de nem bánom ha nem mondja
csak érezzem
Nekem a férjem,meg a gyerekek "pincebogarak",alig lehet kirobbantani őket a házból......én meg be vagyok sózva és állandóan mennék valahová.....régebben én is otthon gunnyadtam velük,aztán meg erőszakkal elvittem őket,de akkor ment a nyafogás,most jönnek vagy sem én megyek minden felé.....sokszor mesélem milyen klassz élményeim vannak,akkor meg sajnálják már ,de így legalább később el tudom őket magammal csalogatni!!!:-)))))
Örülj,hogy nem ilyen otthon ülő fajtát fogtál ki!!!!
Jó pihizést!!!!!Köszi még egyszer az oldalt!!!!
Ugye, hogy ugye:)Én is pár napja találtam és nagyon korrekt cuccok vannak benne:) Én is rendszeresen fogom látogatni.
Viszont most lefekszem, mert hulla vagyok és holnap hosszú napom lesz! Jó éjt mindenkinek!!
Olivia nem tudom hova tűntél, de remélem oda, ahova gondolom;-Ö
messze bizony
hát nem tom mi lesz
ez most a gyagyája a férjemnek
de hát ő már apró kora óta motorozik túrázik
bízom benne, hogy tudja mi vár ránk
ha meg úgy alakul felülök egy buszra és ott hagyom
Jajjjjjj Te Kati:) Hangosan felröhögtem, bocs:))) Hát jól van....nem mindenkinek egyforma az izlése:)
Hát Zsiványka kezdj el popsira gyúrni,ezek jó messze vannak tőletek!!!!:-DDDDD
Megtaláltam az emeletes sütit,bár ne tettem volna......csöpög a nyálam....köszi Fagyöngy az oldalt,rendszeres látogatója leszek!!!!!:-))))
jaj ne is mond
én is félek soxor
de nem a motoron hanem, hogy nehogy valami baj legyen
de bízom a férjembe
hosszú túrákat tervezünk ám
Vereckei hágó, Balaton, Szilvásvárad
ezeket motorral
Itt a motorozás szezon ,kell az a műszaki!!!!Csak nagyon vigyázzatok magatokra,veszélyes sport a motorozás!!!A párom is motorral volt,amikor elütötték!!!!:-(((
Nem volt p.maszi,nem akarta!!!!:-)))))
Megkuksiztam,de a te sütid nem találtam...béna vagyok???:-)))
nekem
húh
visszük a motort reggel műszakira vagyis az visz minket
aztán hazagyüvök és tovább kertészkedek majd du lesz egy hajfestés
aztán megyek a könyvtárba és aztán irány haza
Járok egy klubba és minden hónap utolsó hétfőjén női nap van,ez pont holnap lesz.....reggel 9-14 -ig tart sportolunk ,ismerkedünk,beszélgetünk,oktatnak az egészséges életmódra....csak csajok vannak minden korosztályból,én most csatlakoztam és ez lesz az első részvételem....nagyon kíváncsi vagyok,majd leírom nektek milyen volt!!!Hétfőn sohasem szoktam főzni,ilyenkor mindig valami hideget eszünk.Este meg edzésre megy a fiam és érte szoktam menni,ne kelljen izzadtan,fáradtan tömegközlekedéssel hazajönnie!!! :-))))Neked mi a terved a holnapi nappal??????
Helyes Kati, legalább egy valaki legyen már akinek ma citrom kéne;-)
Bár Olivia is nagyon eltűnt...;-)
Találtam egy oldalt , isteni receptekkel és annyira jól néz ki a képen az emeletes élvezet nevű cucc, hogy legyőzhetetlen vágyam volt, hogy megcsináljam. Isteni lett, mindenki elvolt ájulva tőle:) Gyors,egyszerü, és finom.
[link]
holnap mi lesz a teendőd?
Már nagyon megboldogítottuk egymást és most a szokásos kis éji zenét adja elő éppen(irtózatosan horkol).....én meg éjszakai bagoly vagyok,akkor megyek aludni,ha már nagyon álmos vagyok,megpiszkálom hogy legalább addig abbahagyja a muzsikát,míg elalszom!!!! :-DDDD
na ennek örülünk és most miért nem boldogítod?
már mint engem nem zavarsz, sőttttttt
Lemaradtam a csevejről Mónival......szegény távolról nagyon nehéz megsimizni az ideges kis párunkat!!!:-))))
Te milyen sütit készítettél,nagyon szeretem a sütés nélkül készíthető desszerteket????
Ma klassz napom volt,kicsit fújt a szél az erdőben,de már nagyon éled a természet és egyre zöldebb minden.....rengetegen kirándultak......párom meg a hosszú télen elszokott a tűz rakástól,mert elég nehézkesen sikerült parazsat gyártani,de a végeredmény isteni lett!!Nyami!!Én is gyártottam egy fincsi desszertet,gesztenyés sült pudingot!!!És látom már annak is van haszna,hogy nem tudok sokat lógni a gépen,mert egész délután Zolit boldogítottam a társaságommal!!!! :-DDDDD
jaj hova tettem az eszem
te, hogy vagy?
pároddal minden rendben?
az apró meggyógyult már?
köszönöm kérdesed
jól vagyok, nem fájt a hasim
hála isten
gyötröm apát, mert hát a babákat még mindig nem a gólya hozza
mindent bele kell adnom, hogy szegény ne érezze úgy, hogy csak azért kell szeretkezni mert az az időszak van
oda még nem jutottunk hála isten, hogy csak azért akarjam őt
További ajánlott fórumok: