Eladó / ajándék kutyát keresek (beszélgetés)
Ha igen akkor legyen szíves címet, és tel. számot adni.
Köszönöm! :)
Tud valaki eladó Chihuahua kiskutyáról?
Azért szeretnék szuka kutyust m. van nekünk most egy fiú és szeretnénk mellé egy másik kutyust, m. délelőtt szegény nagyon unatkozik és igazából ő kannal nem igazán jön ki, szuka volt már mellete akit befogadtunk és vele nagyon jól kijöttek, csak sajnos őt elvitték:(
Nézem én minden nap ezeket az oldalaket, de sajnos mindegyik nagyon messze van:(
nézzd meg a expressz aprót multkor sok kztyát láttam ajándékba, beaglet is
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni négyen vagyunk testvérek és szeretnénk olcsón vagy ajándékba egy beagle szuka kutyust kertes házba. Sajnos a szüleink nem tudnak nekünk venni. Szabolcs megyében lakunk,kérem aki tud segítsen.
4 hetesen el kell kezdeni az elválasztást. 6 hetes kutyusnak már önállóan tudnia kell enni. Az anya kutya miatt is, hogy lassan elapadjon a teje. 8 hét az ideális idő, viszont vannak tenyésztők akik 12 hetes koruk után adja csak da a piciket.
Családi okok miatt szerető gazdit keres egy 5 éves fajtiszta magyar vizsla Szuzi!
Ivartalanított, barátságos és kedves kutya,más kutyákkal is kijön!
Ajándékba, sűrgösen
én meg a felnőtt kuttyokat jobban kedvelem, mint a kölyökkuttyokat :D
Én nem félek semmiylen kutyától, imádom őket, de én sem hoznék haza felnőtt kutyát a gyerekem mellé. Nem ismerhetem a berögződéseit, a rossz tapasztalatait, hogy mire, hogy reagál, stb. Márpedig egy kisgyerek sokszor hirtelen, esetleg fájdalmat okoz a kutyának ahogy ölelgeti, rámászik, és amelyik ebnek rossz az idegendszere, rossz tapasztalatai vannak az nem biztos, hogy tolerálja ezt.
A kicsiktől és amit én nevelek fel, attól nem félek!!!!! :)))))
szerintem, ha félsz a kutyáktól, akkor mielőtt bevállalnál egyet, meg kéne barátkoznod velük.
Én magam sem tudnék bízni egy felnőtt kutyában, nemhogy a gyerekeim mellé, a lakásba hozzak egyet. Én alapra félek az idegen felnőtt kutyáktól, utcán is!
Az más, ah én neveltem, és ahhoz hozom haza a gyereket! Még úgyis nagyon oda kell figyelni és egy pillanatra sem szabad egyedül hagyni őket.
Gazdit keresek egy 4 éves arany színű angol cocker spániel kan számára. Mi külföldre költöztünk és sajnos nem hozhatjuk a kutyát magunkal. Ha megoldható olyan gazdit keresünk aki be is engedné a lakásba, mert igazából szobakutya volna. Gyerekeket is szereti. A hatéves fiam mellet nőtt fel így megedződött.
Mi a fél éves kutyánk mellé hoztuk haza az újszülött gyereket, és imádják egymást. Klönben is ha a kutya kerül később a családba, akkor azt szokja meg, hogy ő a legutolsó a rangsorban. Egyébként 6 hetes kutyát még el sem lehet hozni, mert az még bőven szopik.
fajtatiszta magyar vizslák, és még segítenél is egy szerencsétlen kutyun.
miért nem veszel ki menhelyről? van sok ott is. :-(
Szia!
Pont ma kaptam egy mailt tele magyar vizsla kiskutyákkal, de a munkahelyi gépemre. Bp, vagy környéke, és ingyen elvihetők. Ha érdekel, dobj egy e-mai címet priviben, és elküldöm, de csak holnap tudom.
kesanya
Elnézést de anyuéval válaszolta rá véletlenül...
Köszönöm..De sajnos nem nagyon jutok le oda suli mellett:(De azért köszönöm..
Baracson voltak vizslakutyák eladók.
Talán 7 kölyök született:) Igaz nem törzskönyvezettek.
Ha érdekel, priviben írok telefonszámot:)
Anyumnak minden vágya egy magyar vizsla kiskutya...Megfogadtam,hogy szerezek neki..:$Aki tud kérem tényleg sígetsen..
Az a baj, hogy tuti, hogy amelyik kutyust elfogadnám, az nagyon messze van:(
És fontos, hogy 6-12 hetes csöppség legyen, mert a gyerekek miatt, a párom, nem engedi, hogy nagyobb kutyusunk legyen. Azt mondta, ha már ennyire ragaszkodom hozzá, hogy a lakásba szeretnék kutyát, akkor kiskorától szokjon hozzá a gyerekekhez.
Főleg a kisebbik miatt, aki még csak 2,5 éves.:)
Megnéztem, és nagyon aranyos....:)
[link]
Itt is van pár, pl. Mirácskát élőben is láttam, fele akkora, mint egy macska. Igaz, ők Ózdon vannak, de ha érdekel, biztos meg lehet oldani.
Már néztem, de nem igazán volt olyan, aki tetszett volna :(
Egy helyen találtam egy szép kis kutyust, de az is az ország túlvégében van:(
Már napok óta a menhelyeket nézegetem! De kevés az olyan kölyök kutya, amit lakásban tartanék. Én pedig csak oda szeretnék, mert már van egy boxink az udvaron....:)
További ajánlott fórumok: