Eladó / ajándék kutyát keresek (beszélgetés)
Kedves Epona!
Érdeklődnék, hogy meg van e még a kutyus. 11 éves lányom szeretne kiskutyát. Hol tudnánk megnézni?
Szia Nőci 1 !
Üzentem kutyus ügyben privát
üdv
Költözés miatt sajnos meg kell válnunk házi kedvencünktől.
Ingyen,ajándék ba adnánk jó helyre,esetleg családhoz,kisgyermekhez kiskutyánkat,Lüszikét.9 hónapos palotapincsi és bolognese keverék kislány.Minden oltással rendelkezik.
Érdeklődni: 20/4673283
Sziasztok.
Boxer kan csíkos kölyök kutyust keresek,Budapesten,vagy Budapest mellett.
Sziasztok!
Gyönyörű, német közép spitz kiskutyák törzskönyv nélkül eladók, kizárólag szerető gazdinak. 1 hófehér kislány, 1 fekete-fehér kislány és 1 fekete-fehér kisfiú. Gyermekeknek, idősebbeknek ideális társ, barát. Élénk, okos, hűséges, könnyen tanul. Oltva féregtelenítve, oltási könyvvel. Kérésre képet küldök. Szállítás megoldható. Ha valakit érdekel írjon, vagy hívjon.
70/942-7634
lepard@freemail.hu
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy majd megveszek egy kiskutyáért, mert amióta az eszemet tudom volt körülöttem kutyus, de most, hogy elköltöztem a szüleimtől azóta nincs.
Viszont nincs pénzem rá, maximum csak jelképes összeget tudnék fizetni. Nagyon fáj a szívem vagy egy spániel, vagy egy palotapincsi kutyusra. Aki tud nekem segíteni, kérem jelezzen!
Sziasztok!
Fekete labrador kutyáink augusztus közepétől elvihetők. 2 szuka 2 kan.
Nálunk a szülők is megtekinthetők, de kérésre képet is küldök róluk. A kutyusok gyerekek között nevelkednek.
Ár: 20.000.- Ft
Sziasztok!
Törpe pincser szuka kiskutyát keresek azonnal,nagyon sürgős !Segítsetek légyszi!
Egy nagyon jó ismerősömnek sajnos nemrég "ment" el a kutyusa.
Szeretne egy Boxer,de az árak nagyon magasak és nagyon messze van a legtöbb amit találtunk.
Ha van köztetek valaki aki tudna tigriscsíkos kan kölyök boxerről reális áron kérem írjon nekem!
Nyilván, de egy gyermek esetében más a helyzet, mint egy kutyánál:)
A többieknek meg akik kutyát keresnek: www.kiskutya.hu
Eladó 3 trikolor színű beagle szuka kiskutya. Gyönyörűek,játékosak, gyerekek mellett nevelkedtek. A szülők a helyszínen megtekinthetők. Oltva, 2 x féregtelenítve azonnal elvihetők. SZÁLLÍTÁSBAN TUDUNK SEGÍTENI, AKÁR BUDAPESTIG IS!
Érd: 06/30-946-9271
Szia!
Egyik rokonomnak pont van két eladó mini yorki kisfiú kutyája.
További ajánlott fórumok:
- Miért ad egy férfi csokit ajándékba egy kolléganőnek?
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Eladó / ajándék cicát keresek
- Motor makettet keresek a párom névnapjára ajándékba, hol találok?
- PS2 gépet keresek karácsonyi ajándéknak, olcsóbban, akár használtat is. Tud nekem valaki segíteni? Bp és Pest megye környéken esetleg?
- 4 és 7 éves kisfiamnak értelmes ajándékot keresek húsvétra..