Eladó / ajándék kutyát keresek (beszélgetés)
Teljesen igazad van. Nekünk 10 hónapos a nem is kicsi rotink és napi minimum két nagy kutyakonzervet megeszik, elpusztítja az összes kajamaradékot és még zabálja a jutalomfalatot is. Szóval a tartása is komoly pénz és felelősség.
Amikor mi ezt a rotit vásároltuk rengeteg oldalt meglátogattam de csak felnőtt rotit ajándékoztak, a többi mind pénzes. Expressz.hu Ott érdemes keresgélni hátha. Keverék rotit adnak ingyen. Pl. németjuhász-roti kerverék. Azok ingyen elvihetők.
Sziasztok!
Nagyon szeretnénk egy rottweiler kiskutyát,de sajnos most nem úgy állok anyagilag hogy tudjak venni egyet.Esetleg cserébe tudok adni valamit.
Aki tud kérem segítsen!
Extra mini yorki kisfiú, és egy mops kisfiú eladó!
Decemberben születtek.
Szia!
Szeptemberi születésű dalmata kölykök eladók!
3 fekete kan,1 barna szuka!
Nagyon olcsón oda tudom adni őket!
csak az oltást és a féregtelenítési díjat kellne kifizetni!
Ha érdekel valakit:www.bogyobucikedvenc.mlap.hu
Sziasztok!
Családi okok miatt szerető gazdinak ajándékoznám 1 éves/játékos/ tacskó keverék kutyámat. Képek az adatlapomon megtekinthetők. Érdeklődni a szolid@freemail. hu címen lehet.
Sziasztok!
Hat tüneményes tacsikeverék csöppség vár szerető gazdira,amint a megfelelő kort elérik. Egy kisfiú, öt kislány!
A piciket kizárólag leinformálható, jó helyre,családtagnak/társnak adjuk!!!
Várhatóan kis termetűek lesznek.A mamakutya nagyon szép és jó természetű kutyus,aki gyerekekkel,kutyákkal "autóval" mindenkivel kijön :-) Az út szélén találtuk kirakva :-(
mára a család kedvence lett,akit ezután semmi baj nem érhet!
Segítünk,ahogy tudunk a picik szállításában is a leendő gazdiknak!
Nézzétek meg a képeket,amelyek folyamatosan frissülnek a picikről:
Érd: 70/332-3840
Sziasztok,
8 hetes szuka törpepincser eladó,oltva,féregtelenítve! 15.000.-
5 éves, fajtatiszta labrador, baleset miatt az egyik hátsó lába hiányzik, de teljes értékű életet él, 3 lábon is úgy fut, mint a nyúl, a fogyatékossága semmilyen mozgásban, tevékenységben nem korlátozza. A család, ahol él, már nem akarja megtartani, mert költöznek, meg gyerek fog születni (ez egyáltalán nem indok szerintem!), jelenleg a kutya egyedül él egy telken, de ott sem maradhat sokáig!
Telefon: 06-30-213-7206
Segítséget szeretnék kérni ,szerdán reggelre elpusztúlt a dalmata keverék kutyusunk .Nagyon szeretnék helyette örökbefogadni egy másikat,ha valaki tudna segíteni annak nagyon örűlnék én és a családom is.Most mindenki nagyon szomorú.Ha valaki tud olyan kutyust akinek gazdira lenne szüksége akkor nagyonszépen megkérem írjon nekem .
Az előző ilyen volt .De bármilyen érdekel!Köszönöm a segítséget.
Kutyus
Palota pincsi+Tibeti spániel keverék 1 éves ív.kislány Gazdit keres! Sziasztok! Van nálam ideiglenesben egy mentett kutyus! Őt lakásba lehet tartani! Kis séta elég Neki! Róla ,csak jót tudok mondani! A neve Myxy,itt olvashatsz Róla bővebben: [link] Az indavideón film is van Róla! Be kell írni , Myxy
Sziasztok!
A feleségem szeretne egy havannese, bolognesse vagy yorki szuka kiskutyát.
Ha esetleg van valakinek ingyen akkor max. 1 éves korig nálunk nagyon jó helye lenne.
Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Sürgősen gazdit keres egy gyönyörű magyar vizsla fiú kutyus! Másfél éves, úgyhogy pont kinőtte a gyerekkorát.... Okos, tanult kutyus. Költözés miatt most menhelyre kényszerült! Segítsetek neki!
További ajánlott fórumok:
- Miért ad egy férfi csokit ajándékba egy kolléganőnek?
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Eladó / ajándék cicát keresek
- Motor makettet keresek a párom névnapjára ajándékba, hol találok?
- PS2 gépet keresek karácsonyi ajándéknak, olcsóbban, akár használtat is. Tud nekem valaki segíteni? Bp és Pest megye környéken esetleg?
- 4 és 7 éves kisfiamnak értelmes ajándékot keresek húsvétra..