Eladó / ajándék kutyát keresek (beszélgetés)
Sziasztok!
Elajándékoznánk egy 3 éves fajtatiszta németjuhász kan kutyát!Sajnos költözés miatt oda nem vihetjük magunkkal,szeretnénk neki találni egy szerető,gondoskodó családot.Nagyon barátságos,szelíd,gyerek szerető kutyus!
Menjetek rá a kutyamenhelyek oldalaira .
Rengeteg kutyus van .
A fenti honlapon van sok bolognese kiskutya.
Nekem is volt a mult évben halt meg. Nagyon szerettem, okos kis szerető kiskutya volt. Jelenleg máltai selyem van. Azt tudnod kell hogy kötöttséggel jár. Állandó gondoskodást igényel. Szeretetéhez kis joszág, de imádni való.
Kivánok hozzá sok sikert és örömöt.
Sziasztok!
Bolognese kutyust szeretnék vásárolni, viszont a közelben jó lenne találni megfelelő tenyészetet! Tudna vki esetleg ajánlani Győr-Moson-Sopron megyén belül vagy esetleg kicsit messzebbről tenyészetet!? Nagyon fontos lenne, mert már alig várom,hogy nekem is legyen egy ilyen gyönyörű kiskutyám! Köszönettel! Gabi
Beagle kiskutyák születtek Szabolcs megyében 2009. 05. 25.-én. Oltva és féregtelenítve július 2. hetétől elvihetők.A szülők a helyszínen megtekinthetők, a kiskutyák pedig előjegyezhetők.
Ár:25.000ft
Tel: 06/30-946-9271
Amerikai Akita ( Győzike kutyája) kiskutyák születtek 2009. 05. 23. án Cegléden.
Törzskönyvvel, kutyachippel, oltva és féregtelenítve július elején elvihetők. Addig lefoglalhatók még 3 fiú és 2 lány.
Ár 100000 forintért
06-70/631-7668
A család leszavazta a kutyát :(((( Egyrészt ragaszkodnak a fiúhoz,másrészt meg a szomszéddal közös a kert és ő sem örülne neki. :((((
Meg kell várni a 4 évet,mire eladhatjuk a lakást és akkor majd lehet végre ilyen álomszép ebünk. :))
Csak ilyen nagyon mini kép van,tudod,az a hírdetésméretű,de írtam a tulajnak és du-ra igért fotót,amit felteszek majd az adatlapomra és akkor szólok neked :)) Imádni fogod :))
ja,este lesz ez,mert orvosnál leszek a gyerekkel,de még ma hozom a szerelmemet :)) (most már el kell hozni)Bár van,aki ajánlott priviben(ketten is),szóval a család dönt majd :))
Jaj,de nagyon kedves vagy :)))) Most találtam rengeteget,amit vinnék,de mind lány :S A fiúkat úgy látszik egyből viszik.De ezt a két oldalt eltettem a kedvencekbe,és folyamatosan nézni fogom,hátha :)))
Lesz kutyunk,érzem :))))
További ajánlott fórumok:
- Miért ad egy férfi csokit ajándékba egy kolléganőnek?
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Eladó / ajándék cicát keresek
- Motor makettet keresek a párom névnapjára ajándékba, hol találok?
- PS2 gépet keresek karácsonyi ajándéknak, olcsóbban, akár használtat is. Tud nekem valaki segíteni? Bp és Pest megye környéken esetleg?
- 4 és 7 éves kisfiamnak értelmes ajándékot keresek húsvétra..