Eladó / ajándék kutyát keresek (beszélgetés)
Hát nekünk már van ebünk, aki sajnos nem igazán kutyakompatibilis, illetve csak az olyan kutyákat tűri meg maga mellett, akikben egy csöpp dominancia sincs.
Kriszta, egyébként most nézegetem a kiskutya.hu-t és találtam biglit Bp-től 10 km-re.
Jajj kedves Fórumozók!!
Segitsetek!!
Most keresek én is gazdit a csuda kedves kutyusunknak.A párom találta 2 éve, fekete, rövidszörű, közepes méretű,. Igaz nem fajtiszta, de olyan édes,és gyerekszerető.Az biztos, hogy tanitva volt.Sajnos a párom mostanában sokat van külföldön és én sem vagyok mindig nála,úgyhogy nehéz megoldani a vele létet.
Viszont csak jó kezekbe adnánk, akik tényleg felelősséget éreznek iránta.
Ha tudtok valakit, aki szeretne egy jó"barátot" ajándékba,szóljatok.Van fotóm róla, szivesen küldök.
Mindig volt kutyánk,és nem volt okuk panaszra,fenséges kényeztetésben éltek :))) Most egy cicánk van,hát ő itt egy királylány,szinte mindent szabad neki :))
Amúgy nem vettem bántásnak ;)
Jó-jó, nem akartalak megbántani, csak írtam. Hogy tudd, hogy nem olcsóság sajnos egy kutty a háznál.
Gondoltam, hogy igyekszel majd mindennel ellátni, és nem azért kell, hogy éheztesd, meg mittudomén.
Nekünk is ilyen kutyánk van. És az előttem szólokhoz csatlakozok. Az első dolga, hogy megszökjön és nem jön ha hívom. Ő visszajön, csak fut néhány kört.
Mind emellett nagyon barátságos, szereti a gyerekeket, de nevelhetetlen.
Ha gondolod a nézz be a blogomra és ott láthatod a kutyust is.
A kisfiad biztos örülni fog neki :)
Nagyon szeretnénk egy kisfiú Beagle-kiskutyát,de a neten csak messze vidéken van,menhelyen nem találtunk.Nincs vkinek olyan kutyusa ebből az édes fajtából,amelyik nemrég ellett,vagy nemsokára fog és szívesen adna nekünk egyet?Fontos,hogy bp-i legyen,mert nem tudunk utazni.A kisfiam minden vágya egy ilyen kutyus,nagyon jó helyre kerülne!!!
Köszönöm,aki segít!!!!
nagyon szeretnénk egy fajtiszta kisméretü kutyust/ingyen/ kis gyerekek mellé nagy kertünk van..akár az ágyban is aludhat
tatabányaiak vagyunk
örögbe fogadnánk még kis rágcsálot is vagy tekit csak ketreccel ha lehet mert könnyebb megoldani...
biyou@freemai.hu-ra irjon akinek lenne megunt állatkája..késöbb látogatni is lehet ha gondolod
Sziasztok!
Egy 4-5 hónapos németjuhász jellegű keverék kutyus sürgősen gazdit keres... Talált kutya, de nem tudják megtartani...
palesz@freemail.hu
Zsigmond a kb. 8 hós macskánál kisebb termetű szépséges szeretetéhes kutty gazdit keres! Képet tudok küldeni!!! Menhelyre fog kerülni ha senki nem jelentkezik érte, mert jelenlegi befogadóinál nem maradhat...
Barna színű, rövid, göndörkés a bundája.
Két egyéves puli kisfiú és kislány keres gazdit.
Féregtelenitve beoltva vannak.
Nemtalálnak nekik gazdit akkor elaltatják őket rövidesen.
Ha valakit érdekel akkor irjon .
Hófehér csivava fiú és egy zsemle színű palotapincsi kislány szerelméből születnek kiskutyák :) természetesen ajándékba!
akit érdekel:
epona@citromail.hu
Én is egy kutyusnak keresnék szerető gazdit. A nagymamám meghalt, így most magára maradt egy kertes házban. Magamhoz nem vehetem, mert már egy féltékeny eb boldog tulajdonosa vagyok. 4 éves, kan kutyus, amolyan szobacirkáló méretű, a föld felett 40cm-rel végződik, nagyon játékos, energikus, szeretre méltó és sajnos magányos.
Ha valakit érdekelne tudok képet küldeni e-mailen. Címem: liberrenata@gmail.com, vagy telefonon is lehet érdeklődni: 06-30-556-9103
Tündéri foxi keverék kislány gazdit keres! Három hónapos, rettentő játékos, puszilkodós, garantáltan kiapadhatatlan viccforrás, igazi kis csibész! Jelenleg ideiglenes befogadóinál várja szerető gazdiját, sajnos ők nem tudják megtartani, mivel a család régi kutyája nagyon féltékenykedik rá. Oltási sorozata megkezdődött, parazitamentes és chipelve van. Kertes házban érezné igazán jól magát, mert túlteng benne az energia, vagy olyan gazdi mellett, aki elég időt tudna rászánni, hogy játsszon a kis bohóccal.
Információ:
E-mail: zokni007@indamail.hu
Tel.: 06/20-555-4825
Képtár: www.gallery.site.hu/u/acsadri/jagd
kiskutya.hu, expressz.hu
Itt biztos találsz.
További ajánlott fórumok:
- Miért ad egy férfi csokit ajándékba egy kolléganőnek?
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Eladó / ajándék cicát keresek
- Motor makettet keresek a párom névnapjára ajándékba, hol találok?
- PS2 gépet keresek karácsonyi ajándéknak, olcsóbban, akár használtat is. Tud nekem valaki segíteni? Bp és Pest megye környéken esetleg?
- 4 és 7 éves kisfiamnak értelmes ajándékot keresek húsvétra..