Egyedül akarom végig csinálni! Mire vigyázzak? Tapasztalt anyukák segítsetek! (beszélgetés)
Szerinted, tegyük hozzá legalább halkan.
A mi ágyunk heverővé alakítható és láss csodát, kókuszmatrac van benne. :) 70*140-es, elég sokáig jó lesz.
Hú, komolyan mondod, hogy az első két év nem lesz befolyással a gyerek fejlődésére? :O
Akkor végülis mindegy, mit csinálunk vele, nem? Basszus, évekig fölöslegesen dolgoztam. :)
Nem értem, miért kell belekötnöd. Most az a baj, hogy tippeket adok? Eddig az volt a baj, hogy nem adunk tippeket.
Nem hiszem,hogy ha kevésbé jó minőségű matracot vesz,akkor rontja a gyerek életminőségét,mert gerincproblémás lesz(csecsemőkorban)?)Később is vehet jobbat..először szerezze be a legszükségesebb dolgokat,aztán majd ha megteheti mindenből vesz neki pöpec holmikat..
nekem nincs gerincproblémám,pedig mindig szar ágyakon dikóztam..ha egyszer lesz,nem azért lesz,mert újszülöttkoromban nem volt jó ágyam..
Szerintem jó dolog a kókuszmatrac..gyerkőcnek van,születése óta jól alszik,ami nem tudom ennek köszönhető-e?:)
nem vagyok ellene,sőt..
de akkor sem hiszem,hogy a cipő és matrac befolyásolja egy gyerek életét..persze kell ez is,az is..de ha csak olcsóbbra tud szert tenni,hát ez van..
hehre:Xd
kókuszmatrac pénzkidobás, pedig lehetne
Max a kényelmét befolyásolja..nem az életét...:DD
ugyan már,nekem nem volt siesta cipőm,és kókuszmatracom,mégsem tette tönkre az életemet..
egy gyerek életét a szeretet,gondoskodás,megfelelő táplálék,stb.befolyásolja..
A gyors növés után meg összekenik, leeszik stb, akkor meg azért nem kell mindenáron új ruha. Kell 1-2 orvoshoz, erre-arra menni és kész.
Nekünk lány az első, de pl itthoni ruhákat kéket-zöldet vettem, nagyobb dolgokat (hálózsák, babakocsi ilyesmi) is uniszexet - mondjuk mi biztosra tudtuk, hogy akarunk még legalább egy gyereket - így a fiam is tudja ezeket használni.
A munka része menni fog...:)
A baba ruhákkal kapcsolatban én is úgy látom jónak, ha használtan veszem, hiszen gyorsan nőnek, mondták nekem, hogy akár havonta is vehetnék új adag ruhát, ezért elég a használt is. Ha jó alaposan kimosom a géppel, úgy sincs semmi baja... :)
Már 17 éves korom óta dolgozom, diák munka a suli mellett, utána meg szinte folyamatosan, pár hónap kihagyásokkal folyamatosan volt munkaviszonyom.
Egyedül nekem mondtad ezt és én válaszoltam.
Egyébként miért adná az ember idegennek a cuccait, amikor a barátainak is születnek sorra a gyerekei? Általában ez így van, hiszen hasonló korú emberek vannak az ember baráti körében. Vagy te inkább adnád az idegennek?
Esetleg ha 2-3 gyereket tervezel, akkor az első után elajándékozod a cuccokat majd? Vagy neked nem kell belegondolnod a miértekbe, csak pattogni kell, mint a nikkel bolha, mintha tudnád miről beszélsz?
Egyébként ez a fekete ruhás jó, nekem még soha nem jutott eszembe, hogy miért hordok ritkán feketét és miért nem adok a gyerekeimre. Ezt meg fogom figyelni, biztos tényleg van összefüggés. Kösz! :)
További ajánlott fórumok:
- Ti mit szoktatok csinálni ha egyedül érzitek magatokat?
- Kedves anyukák! Mit javasoltok? 18 hónapos kislányom nem akar egyedül elindulni!
- Pesterzsébeti anyukák akik sokat vannak egyedül, dumcsizzunk!
- Nyári szabadságomat vajon mire vegyem ki? Azért, hogy csak itthon legyek, nincs értelme. Egyedül mit lehet csinálni?
- Gyermeküket Egyedül Nevelő Anyukák
- Kisgyermeküket egyedül nevelő anyukák gyertek segítsünk egymásnak!