Egyedül akarom végig csinálni! Mire vigyázzak? Tapasztalt anyukák segítsetek! (beszélgetés)
nos, jó.kanyarodjunk vissza az eredeti témához: tapasztalt anyukák: én ugyan nem vagyok tapasztalt egyedülálló anya(elvetettem galád módon 28 évesen a gyerekem. elsőt)
de tudd, hogy nem lesz egyszerű. az a lényeg hogy találtál munkát. próbáld meg "bedolgozni" magad. legjobb teljesítmény, elismerés, és utána ha minden jól megy szülés után visszavesznek.költségek: nem egyszerű, de meg lehet oldani, vegyél mosható pelenkát, és ha nem vagy finnyás, használtan vegyél a babának cuccot.nem tudom, hogy előtte milyen jellegű, és időtartamú munkád volt. ez is számít. ha bármi felmerül akkor írd le
azt vettem ki a szavaiból, hogy átgondolta. vannak céljai. (én mondjuk nem tartotta volna meg de ez mellékes)
de akarja, ez már átgondolandó.és lehet végül mégis megtesz érte mindent
igen, sokan írtak :))
De annyira durva az számomra, hogy ennyi negatív ember van,direkt kötnek bele a másikba, rosszindulatúak. Egyik se volt építő válasz... bezzeg arról szól a fórum,hogy szegény gyerek, milyen lesz a sorsa, szemét anya, hogy ilyet életre hozza, de mikor felhozom azt, hogy akkor segítsenek a babának, adják azt, ami már az ő gyereküknek nem kell, mindenki behúzza a fülét, és erre nem válaszolnak...
jaaaj, emberek akkor most mit csináljon?? Kösse fel magát?? Milyen egy undok szar emberek vagytok ti,hogy nem tudtok nyugton maradni!
Nincs más dolgotok, csak az hogy Gabikának osszátok az észt?? Sajnálatos!! Nektek milyen életetek van? Biztos tök szar....sajnállak titeket nagyon!
Nektek okoskodóknak inkább személyesen kéne egymással találkoznotok :)) Tuti csak fekete ruhában lennétek!
XDD
Bugs, te meg a többi tisztára okos +értelmes, és hatalmas tapasztalattal bíró emberek olvassátok már mit írtok! Nálatok a családban minden ok??? miért nem a gyerekkel játszotok? egész nap itt ültök a gép elött.Ki főz mosogat, mos, takarít??
Ez egy forum, es itt lehet velemenyt nyilvanitani.
En elitelem az abortuszt, mert joga van annak a kis magzatnak az elethez, es nekem vagy nekünk nincs jogunk ezt elvenni töle. Ha mar összejött akkor küzdök az eleteert es segitem ot .
Az eszem megall, hogy milyen kishitüek a nök ! Szinte mindeggyik azt javasolta hogy vetesd el !
Undorito !
További ajánlott fórumok:
- Ti mit szoktatok csinálni ha egyedül érzitek magatokat?
- Kedves anyukák! Mit javasoltok? 18 hónapos kislányom nem akar egyedül elindulni!
- Pesterzsébeti anyukák akik sokat vannak egyedül, dumcsizzunk!
- Nyári szabadságomat vajon mire vegyem ki? Azért, hogy csak itthon legyek, nincs értelme. Egyedül mit lehet csinálni?
- Gyermeküket Egyedül Nevelő Anyukák
- Kisgyermeküket egyedül nevelő anyukák gyertek segítsünk egymásnak!