Egy nő kezdeményezhet, vagy hagyja meg a férfinak? (beszélgetés)
Már együtt vagytok! :)
Nektek is boldogat! :)
Úgy néz ki, lassacskán együtt leszünk... :)
Csók még nem volt. Ölelés, kézfogás, ilyesmik. Nem kapkodunk, az biztos. :D
Elolvastam az első bejegyzésem, és elmosolyodtam. Sikerült, amit szerettem volna! :) És ezt nektek is köszönhetem! :)
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!
Én is bízok benne! :)
HAJRÁÁÁÁÁÁ KISLÁNY!!!!! :)
Ma bemutat a szüleinek. :) Az anyukáját ugye már nagyon jól ismerem, szinte neki köszönhetem, hogy most alakul valami köztünk... azért én mégis NAGYON-NAGYON izgulok! Szeretném, ha nem csalódnának bennem.
És bízom benne, ma lesz több is arcra puszinál. :)
:D Ezt most nagyon jó volt olvasni... :)
Jó lenne végre elhinni, hogy tényleg, igazán érdeklek valakit... :) Majd (reményeim szerint) - MOST! :)
Drága Keirah!
Most vegyük úgy, hogy ezeket a mondatokat nem Te írtad, hanem valaki más:
"Mekiztünk, beszélgettünk, és sokat nevettünk együtt. :)"
"Ma... megjelent este a munkahelyemen, hazakisért, majd behívtam, és bejött..."
Elemezzük röviden! Ezt írod: Nevettünk! Nem Te nevettél, és Ő ült ott, mint egy fakutya!
Megjelent a munkahelyen. Hát Anyóca! Szerinted miért ment oda? Arravetette a fene? Csak a véletlennek köszönhető? Hát nem!
További kérdés? :P
(Megnyugodhatsz! Bejössz Neki!!! :) )
Ne haragudjatok, hogy nem jöttem! :) Most végre van időm beszámolni... :D
Bent volt a boltban tegnap, kétszer is bejött, de mindig akkor voltak vásárlók... úgyhogy beszélgetni nem igazán tudtunk. Megkérdezte, hogy van-e kedvem este, munka után elmenni valahová... Magamban mondtam, hogy erre várok már mióta, persze... Megköszöntem, és elfogadtam a meghívását. :) Mekiztünk, beszélgettünk, és sokat nevettünk együtt. :)
Ma... megjelent este a munkahelyemen, hazakisért, majd behívtam, és bejött... Szüleimnek bemutattam, szimpatikusnak találják.
Kb. két órát beszélgettünk, nagyon jól éreztem magam.
Egy dolog zavar, én sajnos nem tudom, hogy ő élvezi-e a társaságom. Nem mondja, hogy jó velem, örült a beszélgetésnek... Lehet, hogy csak én akarom ezt elvárni? Picit mutassa ki, hogy tényleg érdeklem, és lesz folytatása...
Én kimutatom, persze nem viszem túlzásba. :)
Arcra puszin kívül még nem történt semmi, és ez így van jól, nem is kell kapkodni. :)
????
Naaaaaaaaaaaaaaaaaa ???
:)
Nagyon szép álmokat! :)
Holnapra pedig az álmaid megvalósulását! :)
Jó éjt!
Igeeeen. :)
Holnap jövök, és beszámolok. :) Kicsit izgulok, már most. :D
Jó éjt neked, és tényleg köszönöm, hogy olvasol! :*
:) Elhiszem. És gondolkoztál már, mit vehetnétek? Tessék együtt kitalálni, hisz csak úgy nem megy hübelebalázs módjára. :)
Együtt kell elmenni vásárolni! :)
Sms-eztünk. :) Holnap bejön a boltba, mert látni szeretne. :) :) :) Jaaa, és megírta, hogy az anyukájának még nem vett ajándékot, és reméli, segítek neki... :)
Régen örültem ennyire...
:D
Egyébként olyan érdekes, hogy ő is pont akkor döntötte el, hogy kezdeményni fog, amikor én? :D Ezt mondta. Szerintem nem mert... vagyis biztos, mert megírta ezt is. :)
Nagyon remélem, hogy nem csak jóindulatból ír, hanem mert tényleg érdeklem. :D
Persze, hogy érdeklődöm! Imádom a love story-kat, még ha nem is velem esnek meg! :)
Majd várjuk a beszámolót. :D De szeretnék ott lenni! Kolléganőt tessék megkérni, hogy vegye fel! :D
További ajánlott fórumok:
- Mint férfi, tetszik, ha a párod, vagy egy lány, aki tetszik, kezdeményez?
- Ki kezdeményezzen a férfi vagy a nő?
- Férfi vagy a nő kezdeményezzen?
- A Bak férfiak egy kapcsolat elején hajlamosak az eltűnésre-felbukkanásra? Ők szeretnek kezdeményezni, vagy azt ha a nő rámenősebb?
- Mennyi időre és mire van szüksége egy rég magányos 50-en túli férfinak, hogy hagyja magát átadni az érzelmeinek? Mert nem tini már...
- A férfi vagy a nő dolga a kezdeményezés?