Egy nő kezdeményezhet, vagy hagyja meg a férfinak? (beszélgetés)
Ma reggel sms hangra ébredtem. Ez fogadott: "Jó reggelt, legyen szép napod!" :)
Kell ennél jobb ébresztő? :D Nekem nem. :)
Ma kora este írok neki, megkérdezem, hogyan telt a napja. De holnap lesz a "nagy nap", találkozunk a munkahelyemen. :) Legalábbis remélem, hogy jön.
Köszönöm, hogy érdeklődsz! :*
De jóóóó! :) Nagyon örülök neki! :)
És hogyan tovább?
Volt bent ma is a boltban, én azonban nem dolgoztam, a munkatársam mondta. Teljesen bezsongtam. Nem bírtam ki, hogy ne írjak neki egy sms-t... Csak annyit, hogy hallottam, járt ma bent, és kár, hogy nem én dolgoztam. :) Válaszolt.. hogy MIATTAM volt bent, beszélgetni szeretett volna velem. :))) Elmondtam neki, hogy eddig bátortalan voltam, nem mertem írni, nehogy tolakodónak tűnjek. Azt mondta, ő sem mert kezdeményezni, és örül, hogy végül léptem. :))) Kérdezte, mikor dolgozom legközelebb. :)
Hihetetlenül boldog vagyok!!! :)
Nem bántam meg, hogy végül ráírtam.
Én nem tenném. Úgy meg pláne nem, ha semmi arra utaló jelet nem adott, hogy tetszenél Neki. Most viszont elbúcsúzom, mert már 5 perce itt kellene, hogy legyenek értem. :)
Legyen szép estéd! :)
Van fejlemény, bár nem az, amit igazán szeretnék végre...
Az anyukája bent volt a boltban megint, és mondta, hogy írjak rá, megadja a számát. Azt válaszoltam, hogy nem lehet, nem szeretnék nyomulni, nem az a fajta lány vagyok... erre azt mondta, hogy akkor legalább csörgessem meg... mondtam, hogy nem lehet. Erre annyit felelt, hogy akkor csak mentsem el a számát, hátha lesz valami.
Az anyukája jobban akar, mint a pasi. :DDD
Egyébként bent volt a "kiszemelt" is. :))) Beszélgettünk, de semmi arra utaló jelet nem adott, hogy bejönnék neki.
Mosolygunk egymásra, beszélgetünk, ennyi.
Nagyon félénk srác, 10 éve nem volt senkije, tényleg nem volt neki. Mit lehetne csinálni?
Ráírjak? De nem lehet.. :(
Kezdésnek nem rossz.
Sok szerencsét!
:) Nem fogom lerohanni, egyébként sem vagyok az a fajta. :)
Azt terveztem, hogyha nem írna pár napig, akkor megszereznám a számát, és írnék neki valami aranyos sms-t. :)
Az anyukája is bizonyára azért invitált,mert egyrészt szimpi vagy Neki,másrészt Ő is tudja,kell a boldogság a fiának.
Nem kell egyből lerohanni....érezni fogod majd,hogyan nyílik meg....valószínű,azért nem jár már a boltba sem,mert fél....Tőled,az érzéseitől,a csalódástól....az új érzésétől.
Attól függetlenül,hogy pasi,Ők is tudnak olyanok lenni,mint egy virág,ami nyílni készül. :)
Nagyon. :) Én tényleg nem mondtam még le róla, pedig már nagyon régen láttam, nem jár a boltba..
Annyira szimpatikus, miatta tudom, hogy érdemes lenne kitartanom.
Ezt Neked kell érezni,hogy tudod -e vállalni,és hogy tudnád-e annyira szeretni,hogy igen is bebizonyítod Neki,hogy szerethető,értékes,és van akinek kell,nem kell magányban szenvednie.
Kérdés,mennyire vagy kitartó!?
Félek, hogy a csalódása miatt nem fog/nem akar kezdeni egy új kapcsolatot... Igaz, már nagyon régen volt ez, de akkor is. Beletörődött, hogy egyedül van. Lehet, hogy már bízni sem tud egy nőben sem.
Ó, ha csak esélyt adna..
Semmi írónia....de komolyan.
Ha akarod szerezd meg....!
De ne várj rá,mert a mai pasik tiszt.kiv. elkényelmesedtek.
Egy kis irónia van ebben a mondatban, ugye? :D
Persze, hogy nem megyek, ha nem fog írni sms-t, békén hagyom.
További ajánlott fórumok:
- Mint férfi, tetszik, ha a párod, vagy egy lány, aki tetszik, kezdeményez?
- Ki kezdeményezzen a férfi vagy a nő?
- Férfi vagy a nő kezdeményezzen?
- A Bak férfiak egy kapcsolat elején hajlamosak az eltűnésre-felbukkanásra? Ők szeretnek kezdeményezni, vagy azt ha a nő rámenősebb?
- Mennyi időre és mire van szüksége egy rég magányos 50-en túli férfinak, hogy hagyja magát átadni az érzelmeinek? Mert nem tini már...
- A férfi vagy a nő dolga a kezdeményezés?