Egy ilyen levél után, szerintetek feljelenthetem ezt a "férfit"? (beszélgetés)
Igen,ennyi!
Persze valakinek ez sok,valakinek nem.
Én nem ítélkezek,de tudom,hogy nem vagyok k.rva,nem olyan családban nevelkedtem,és a barátnőim sem olyanok.Ráadásul a fő szempont,hogy nekem is ajánlottak már sok mindent,de nekem nincs szükségem ilyenekre,és gusztusom se lenne hozzá.
nem mondtam, hogy az vagy...csak kérdezem, hogy mire alapozza ezeket a rágalmakat! ennyi volt...
7-8 pasi?
azaz gyűjtő..mint egy filmbe is volt..az is beteg volt :DDD
azért csinálja,mert azt hiszi ettől több lesz...hogy 2000 nő ismerőse van...DE EGYET NEM TUD MEGTARTANI...
Az,hogy kikkel feküdtem le...nem tudja.
Életembe összesen 23évesen lassan...7-8 pasival voltam.
Szerintem a ku.vaság nem itt kezdődik.
És soha senkitől nem kértem semmit cserébe.
de honnan szedi, hogy te lefekszel másokkal? csinálsz ilyet?
azért 22 évesen nem kéne ilyen naivnak lenned a mai világban! szép vagy és fiatal, miért társkeresőn?
jaja..írsz valahova valamit és jelöl..gyűjti a nőket ..mire jó ez?..totál beteg elme..az ismerős az ismerős,nem? vagy ismerem vagy nem!
állítom ezek azt se tudják,hogy ki kicsoda és életben nem is látta :DDD tiszta gáz :S
Mondtam havernak,hogy lepjen be és olvassa el amit ir,mert en nem fogom bemásolgatni.
Belépett és irt a pasinak,hogy szálljon le rólam,mert bajok lesznek.
AZTAN ELKEZDŐDÖTT a kakaskodás..és most azokra ír,meg h a pasi a stircim,meg h kinyir minket ilyenek.
jaj, ez egy kis mitugrasz!!!! en csak rohogok, hat vannak ilyen parasztok igen!!!! tehetetlen kis f****!! rohogj rajta!
telleg ne alljal szoba minden hujevel!!
További ajánlott fórumok:
- Zaklatás, feljelentés
- Szerintetek hogy hozzam rendbe a kapcsolatomat a párommal abortusz után? Van köztetek olyan, akinek ugyanattól a férfitól született gyereke?
- Kezdeményezés után mit jelent ez a válasz a férfitól?
- Rendőrségen tett feljelentés után milyen költségek terhelnek engem?
- Ha utánvétellel feladok egy csomagot és az illető nem veszi át, tehetek feljelentést?
- Parkolás után volt egy kis cetli a szélvédőn, hogy feljelentettek tiltott helyen várakozásért, semmi pecsét, vagy ilyesmi. Hivatalos lehet?