Egy ilyen levél után, szerintetek feljelenthetem ezt a "férfit"? (beszélgetés)
25-26 éves lesz.
Én haverként beszélgettem vele,nyílt voltam(sajnos),úgy gondoltam,hgy egy értelmes emberre leltem.
tiltsd le fb-on és nézd meg, hogy utána még zargat e email-en...de ne töröld se a fb-os üziket, se az emaileket, telefonból se, mert akkor vannak bizonyítékaid!
hogy hívják? ránézek fb-on :D
igen, meg azt írtad, hogy igen bármi lehet....BÁRMI...ÉRTED? a férfiak meg szeretnek egyből kombinálni ahogy a nők is!
sztem félreértette és egy elmebeteggel hozott össze a sors
tiltsd le a fb-on
Én nem ígértem meg,hogy lefekszem vele.Se azt se,hogy komolyabb dolog lesz.
Egy találkozót ígértem,amire el is mentem.
Kiegészítem azért,hogy tiszta legyen mindenki előtt.
Internetes társkereső.
Levelezés,aztán Fb.-on beszélgettünk.
Szóba került igen minden,hogy bármi lehet.Én őszinte voltam.Mondtam , h majd a találkozókor kiderül,hogy milyen is a másik.
Találkoztunk,megittem vele egy narancslevet,nem ígértem semmit,mlg egy következő találkozót sem.
Aztán érdeklődött,hogy lesz e valami?!
Én mondtam h nem,SEMMI!
És erre jött ez,ami még most is jön,mert folyamatosan kapom az üzeneteket,amire nem is válaszoolok.
nem védem a pasit, de valamit a lány is csinált, vagy nem csinált de ígért...csak úgy nem írj ilyet...borult a bili!
de amúgy ha email-ben küldte vagy telefonon akkor tartsd meg és feljelentheted...ha nem gengszter
szia!
ennek volt valami előzménye? de az igazat írd, mert nagyon dühös, és gondolom nem ok nélkül
További ajánlott fórumok:
- Zaklatás, feljelentés
- Szerintetek hogy hozzam rendbe a kapcsolatomat a párommal abortusz után? Van köztetek olyan, akinek ugyanattól a férfitól született gyereke?
- Kezdeményezés után mit jelent ez a válasz a férfitól?
- Rendőrségen tett feljelentés után milyen költségek terhelnek engem?
- Ha utánvétellel feladok egy csomagot és az illető nem veszi át, tehetek feljelentést?
- Parkolás után volt egy kis cetli a szélvédőn, hogy feljelentettek tiltott helyen várakozásért, semmi pecsét, vagy ilyesmi. Hivatalos lehet?