Egy ilyen levél után, szerintetek feljelenthetem ezt a "férfit"? (beszélgetés)
Tökéletes megfogalmazása a helyzetnek. A NEM, az NEM. Nagyon jól mondod!
Mindegy, hogy eddig hány kapcsolatod volt, még akkor sem tehetne ilyet egy nővel, akárkivel, ha éppen abból keresné a pénzét, hogy a szexiparban dolgozik. Ha meggondolja magát, és azt mondja NEM AKAROM, akkor nem kell megtennie.
basszus :((( de nincs nyoma ugye?
nem mind ilyen..csak kifogtad...mekkora görények vannak,hogy tud egy férfi egy nőt megütni...
borzalmas lehetett..ha ekkora nyomot hagyott a lelkedben.
Kimegyek cigizni,csak szólok,hogy nehogy azt gondoljátok,hogy leléptem szón nélkül.
Kattog az agyam...
Most olvastam, hogy psych.-i vizsgálat is kellett volna. Hát, kellett volna, de akkor meg nem sittelik le azt, aki közveszélyes?!
Wáááá, komolyan még a kreténeket védi a törvény is.Meg :"amíg nincs tettlegesség"...
Ezt minek kell megvárni?
Aztán sok esetben addigra késő.
Juhíííj, én voltam a 100. hozzászóló!!!! :)
Nyertél. TAPASZTALATOT.
Szerintem lépjetek ki. MOst már csak azért irogat, hogy TIteket befoss.son. Szerintem már halál nyugodt, csak veri a mellét, mint egy gorilla, a kivagyiságával. Kis csótány...
Bucoka, holnap irány a yard, ez nem tréfa, nem fognak kinevetni, elzavarni és semmi egyéb, sajnos nagyon sok beteg ember van, egyre több.
Te nem hibáztál semmiben -kivéve hogy egy idegennek túl sok infot árultál el magadról- egy nő bármikor nemet mondhat! Még ágyban bugyi nélkül is, a NEM az NEM.
Ha lehet oldd meg valahogy, hogy sose egyedül menj suliba, gyakorlatra, vagy akárhova és legyél óvatos. Jobb félni, mint megijedni!
Mindennek oka van,nem mentegetőzöm,de igen én is szégyellem.
Vannak olyan dolgok,amiken már nem tudok változtatni,de azért kikérem( a pasastól),hogy ne beszéljen így velem,mert nem tettem ezért semmit.
Telcsiszámcsere az alap. A közösségi oldalakról szedd le magad egy időre, persze ezeket a genyaságokat el kell menteni vhova.
Suliból/ba társasággal menj mindenképp.
Szerintem a 7-8 az elég sok. :) Mindegy, ettől még valóban nem vagy k*rva, hiszen az aki a testével keresi a kenyerét, aki a testéből, nemi szolgáltatások nyújtásából nyerészkedik... vagy valami ilyesmi.
Aberrált hülye, ne foglalkozz vele. Illetve... ezzel elmehetsz a rendőrségre, szerintem nem fognak semmit csinálni, bár ez fenyegetés, és mostanában azért komolyabban veszik...
Kis hülye p*cs, látszik, hogy nincs rendben vele valami, pánikol, hogy nincsenek kapcsolatai...
Szerintem meg homoszexuális, mert olyan furi, ha egy férfi lege..zik egy nőt, nem???? :O
Na, tudod mit? Az üzenetek így is, úgy is átjönnek majd.
Te most szépen kikapcsolod a gépet és ha gondolod, akkor felhívod a rendőrséget, és kérdezel, ha jobb úgy, akkor reggel teszed meg. És alszol rá egyet.
Ezt senki sem engedheti meg magának, hogy így reagáljon, fenyegetőzzön. Következmények nélkül NEM! Vállalja a következményeit annak, amit írt vagy mondott.
"de ami késik nem múlik ha nem s.opsz le megpofozlak te rib.nc:D aztán hivhatod a csicska stric.d xd
most már azért is mind a ketten kaptok xd de csak rajtad múlik ki mennyit kapjon xd"
:((( fasza,szegény....az én orrom is kapott meg még itt-ott...hogy tört volna le a keze...mindnek!!!!
a rendőröktől fosnak..meg a feljelentéstől..
Érdekes,mert eddig normálisan értelmesen írkált.
Próbált meghódítani,én meg "hagytam",de soha semmi konkrétan nem ígértem.
Most meg feszt erről ír,nem tudom,hogyan tud elborulni valakinek ennyire az agya.
10percig beszéltek kb,az én nevemen..nem írt saját nevet,azóta azt irja a srác,hogy biztos a stric.m irkalt neki.
De mivel nem tudja,hogy ő ki,ezért is én fgok kapni,meg h miért kkellett ez nekem.
Miért vagyok ilyen g.ci...stb...
További ajánlott fórumok:
- Zaklatás, feljelentés
- Szerintetek hogy hozzam rendbe a kapcsolatomat a párommal abortusz után? Van köztetek olyan, akinek ugyanattól a férfitól született gyereke?
- Kezdeményezés után mit jelent ez a válasz a férfitól?
- Rendőrségen tett feljelentés után milyen költségek terhelnek engem?
- Ha utánvétellel feladok egy csomagot és az illető nem veszi át, tehetek feljelentést?
- Parkolás után volt egy kis cetli a szélvédőn, hogy feljelentettek tiltott helyen várakozásért, semmi pecsét, vagy ilyesmi. Hivatalos lehet?