Dr. Lenkei Vitamin (beszélgetés)
"a sok ostoba meg megveszi mert azt hiszi,"
Ezt a hsz.-t kihagyhattad volna. Sok-sok ember nem ostoba, csak kétségbe esett, mert az orvostudomány nem tud vele mit kezdeni, és kevés az az orvos, aki azt mondja, itt megállt a tudománya.
-még írhattad volna tájékozatlan, csak az ostobát kellett volna kerülnöd.
Szerintem,nem ilyesmi problémára való.
Ahogy látom,nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel.
Nem próbáltam, van annyi eszem :) Orvos vagyok, több személyes tapasztalatom is van. A sógornőmet nem lehetett lebeszélni róla, ő szedte másfél évig, akkor hagyta abba amikor túladagolásos tünetei voltak már, hónapokba telt mire rendbejött.
A készítményekről nem lehet pontosan tudni hogy mi van bennük, nincsenek bevizsgáltatva, nincsenek engedélyeztetve, de mivel a szcientológusok mindenhol ott vannak, az illetékes szerveknél is, így senki semmit nem tud velük csinálni, a sok ostoba meg megveszi mert azt hiszi, az egészségét megválthatja pár csodakapszulával... Amikor a sógornőm beteg lett, még csak a Blahánál árulta, akkor a VIII. kerületi tisztifőorvosnővel aki jó kolléganőm volt próbáltunk lépni, de ő is azt a tanácsot kapta "fentről" hogy szálljon le az ügyről... így aztán Lenkei szavadon garázdálkodhat és gazdagodhat.
A férjem szedte,de meghízott tőle,pedig ugy szedte ahogy elő volt írva.
A betegségén viszont nem segített.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalataitok a dr. Lenkei-féle vitaminokkal kapcsolatban?
- Ismeri valaki a Lenkei-féle életerő vitamint? Vannak tapasztalatok? Hol lehet beszerezni?
- Lehet szoptatás alatt együtt szedni az Elevitet és a Dr. Lenkei féle kálcium-magnézium-c-vitamin italport?
- Lenkei vitaminok
- A Lenkei életerő alap vitaminnal kapcsolatos tapasztalatok?
- Dr. Lenkei féle vitaminokat hol tudom beszerezni?