Dr. Kovács Ferenc - Plasztikai sebész (beszélgetés)
Nem vagyok Pu ellenes félre ne értsetek.
Akinek a doki ajánlotta az oké.
Csak nagyon sokan kérték,mert olvasták,hogy jó....azért nem vagyunk dokik..
Lehet ebben is igazad van...
Nekem Kovacs a gyerekek miatt es a futás miatt ajánlotta.
Úgy jött az anatómiai, hogy az régen is tetszett, de láttam elfordultat. Hu de gáz volt az.
A pu viszont nem tud elfordulni.
Szóval így 😊
Igen olvastam.
Akkor fogadd el.
De az anatómiai hogy jött?
Tegyél képet az álomcicikről.
Ez a pu hiszti itt nagyon elszabadult az utolsó időben.
Van akinek valamiért azt ajánlja a doki, de amíg neked nem hozza szóba hagyd szerintem.
Bizonyítottan nem jobb mint a sima.
Aki tavasszal megy,az majd a Blite könnyű impliért lesz megőrülve:)
A próféta szóljon belőled...
Ámen 😇
Az őskáosznál nincs jobb kiindulási alap! :D
Két mappába gyűjtögessetek fotókat: "Ilyet szeretnék", illetve "Ilyet nem akarok!"
Ezekbe minél többet belementeni. Utána átnézni párszor, szelektálni. Így kikristályosodik, hogy mitől tetszik egy mell, és mitől nem.
Azt sem árt figyelni, hogy a modell alkata milyen, hisz jó ha hasonlít a hozott anyagra. :3
Aztán a kedvenceket a doki orra alá dugni, és ő megmondja a tutit, hogy az ilyen hatás eléréséhez a ti alapotokból mi az ideális.
A te naplód is megkavart rendesen! 😊
Hát van alapod bőven... 😊 és mégis PU-t mondott neked a doki, ráadásul egész nagyot.
Én már ezt tényleg nem értem...
Viszont nagyon szép az alapod! Álomcici lesz belőle! 😊
Miért nem vesztek egy olyan méretű melltartót amit szeretnétek hordani és azt kell mondani a dokinak "olyan méretet szeretnék ami ebbe passzol ". Én már vettem ami kicsit nagy de tudom mutatni hogy ezt szeretném . Ő tudni fogja mekkora implant kell bele. Így már csak azt kell eldönteni milyen forma legyen . Még a magasságát is az orvos tudja.
Szerintem
Detto igy vagyok ezzel én is....
Mar tiszta katyvasz minden.😉😄😄😄
Ahhhh minél több naplót olvasok, képet nézek, annàl nagyobb az őskáosz a fejemben! 😖
Más is volt így ezzel??
Most már nem csak a texturában de az alapban és a formában is bizonytalan vagyok!
Csinálok ma este naplót, képekkel. Hátha tisztul a helyzet...
Köszi! Én is ettől tartok! 😢
Bár nem a méretnövelés az elsődleges célom, hanem muszáj cserélni a begyűrődések és a szoptatások miatt. De ha már csere, akkor legyen egy picit látványosabb is!!
Beengedtelek.
😊