Dr. Kovács Ferenc - Plasztikai sebész (beszélgetés)
Ahhh, vadászkopó. 🤪 Mindig mindent tudni akar. A konzin is bent volt.
Az exemnél.
De ez érdekes, modelleken tetszik neki a 800cc is...
Pff...
Akkor mondd neki,hogy 480,úgyis csak azt fogja látni,hogy szép lesz.Gondolom nem akarja a kis garancia kártyát megvizsgálni,máshonnan meg nem derül ki.
Ha már bent van és tetszik neki,mindegy lesz neki,hogy hány cc 😊
Silimed azért tiltolistas mert a polyurethan felszínen találtak valami nem oda való részecskét egy kontroll során . Ezért vontak vissza minden féle engedélyt. Aztán a gyár is rejtélyes körülmények között leégett. Attól függetlenül az amerikaiak vagy 30 évig használták a pu habos silimedet. Senkinek nem volt semmi baja..
Szerintem a végeredmént mutasd...hol tudják Ők...😃😃😃
Azt nem tudom, hogy a Silimed tiltolistás-e? -De poliuretán tiltolistás.
Nálam. Így nem mondtam meg. Hanem, hogy a doki bekészít többet, és amit jónak lát 😆😆😜😜
Ne cct hanem cmt mondj neki. Ahany marka annyi cm annyi cc. Es kb 50cc par milimetert jelent.
Szerintem elégedett leszel az anatómiai PU-val. Az intenzív sport miatt én sem kockáztatnék a helydben. A Polytech kerek alapú anatómiai implantja gyönyörű formát ad. Nekem jobban tetszik, mint a kerek. 425 kerek után anatómiaiból meg tényleg kell az 535 vagy a 600.
Volt kösztetek olyan, akinek a párjánál kiverte a biztosítékot a választott méret?
A 425 után a férjem még az 500 hallatán is a szívéhez kapott. Viszont ha anatómiaiba belemegy a doki, akkor minimum 535 de inkább a következő 600-as méretet választanám. Én ezt a számot ki se merem ejteni a számon előtte! 🤣😂😄😄
Lassan körvonalazódik hogy mit akarok! Ezúton is ezer köszönet a hihetetlen sok segítségért amit tőletek kaptam!! 😊 Ez s fórum rácáfol arra az általános vélekedésre, hogy a nők irígyek egymásra! 😍
Bár a természetes esésű cicik tetszenek, de mégis a pu mellett döntöttem, azon belül is az anatómiai forma mellett. Láttam itt olyan pu anatómiait, hogy a szavam is elakadt! 😄
Heti 4-5x edzek,futok, 2-3 havonta maratont is, 2-3 Spartan race-en is indulok mindig. Ilyen “igénybevétel” mellett nem merek kockáztatni olyan implantot ami a még nagyobb súly miatt megcsúszhat.
Most már csak a mérettel kellene zöldágra vergődnöm, és meg is vagyok! 🤣
Az instan követek egy csajt - nektek is nagyon ajánlom, szuper a saját oldala is! edenknowsimplants az ista oldala, szuper okos infók, javaslatok vannak rajta. Ott kb minden 3. lánynak Silimed implantja van, pedig USA. De persze lehet hogy átugrottak a szomszédos Braziliába cicikért.
Amerikában valamiért nem engedélyezik a poliuretánt. Hogyha a Politech és a Silimed tud ilyent gyártani, akkor az amerikai implantátum gyártók is tudnának, hiszen a busás haszonért bármit, de úgy látszik valamiért az Amerikaiak nem adnak rá engedélyt.
Mindenki a maga lovát dícséri...🙄🤗
Igen egyiknek sincs fda.. silimednek már CE minősítése sincs..😐
Allergan-natrelle, mentor, sientra, ezeknek van fda minősítése . Mindegyik amerikai egyébként ..persze hogy nem akarnak más implit nyomni mint a sajátjukat amerikában.
Az allergan-biocell nek most veszik el a CE minősítést. Itt Fr.o.ban sok orvos használja a biocell típusút. Mo.on nincs.
A poliuretán a szőrös implantátum. Tudtommal Amerikában semmilyen poliuretánt sem használnak, sem a Silimed, sem a polytechet. A Politech sem rendelkezik FDA minòsìtéssel.
Én is a melltartosat javaslom, amit Medina írt. A rizsesnek nem sok köze lesz a valósághoz 😕
Tudom melyik. Europaban sok helyen nem hasznaljatjak. Polytechel ellentetben.
Azért hívják “szőrösnek” mert olyan bolyhos a felülete. 🤣😂 A braziloknak saját márkájuk van nem a Politech, de ugyan úgy polyurethan. Szóval a “szőrös barzil” 🤣😂🤣 az ugyan ez.
Jobb ha melltarto probat csinalsz. Ha pl 6cm a projekcio akkor annyi pusuo melltartot egymasra veszel ami 6 cmvel megnoveli a mellbosegedet arra polo es mehet a fotozas 😉
A fiammal lefordittattam 😂
Silimedrol irnak. Szőrösön mi os rohogtunk 😂
A dokink nem ezzel dolgozik 😉
Csajok ez a rízsteszt hogyan működik?
560cc lesz akkor 560gr rizst tegyek bele zacsiba?
Aztan melltartó?
Vagy hogy?
Honey!
Szőrös,meg brazil meg minden...most akkor jó vagy 🤣🤣🤣🤣nem?
Hátha másnak is hasznos pu ügyben
[link]
Azt eleve lejjebb teszik,már nem kell helyezkednie elv...
Ezt abból gondolod, hogy nem helyezkednek?
(Nekem nem PU-s, de akiken láttam, azoknak volt íve lent is.)
Azt jól gondolom hogy a PU implantoknak nem igazán lesz Íve lent? Azaz hogy nem igazán öblösödnek?