Dr. Kovács Ferenc - Plasztikai sebész (beszélgetés)
Van némi alapom, már ami a 3 szoptatás után maradt... :) Alspbóp 75C voltam, megboldogult lány koromban.
Nekem a doki javasolt PU-t mert nem az első implim lenne illetve vékony a kötőszövetem és nagyon intenzíven sportolok. De a normál texturáltra is azt mondta hogy mehet, ha azt szeretném. Szóval nagyon rámbízta a döntést. Én attól félek csak hogy nagyon mű hatású lenne a PU. Mint 2 felcuppantot labda.
Szeretem ha egy mellnek van némi természetes ringása, főleg fogása.
Megmertem az előbb neked😊
Mell alatt csökkent,most 74cm,de már diétázok egy ideje,szóval ez várható volt,műtét napján 76cm volt.
Mellcsúcs 94cm.
Műtét másnapján ez 96cm volt.
De ez lehet,hogy csak a hátamon levő háj csökkenéséből ered.
Az előző műtétem után pl semmit sem változott,ugyanannyi lett mint közvetlen műtét után.
De miért is aggódsz?
Szerintem elég nagyok😉😍
Uhhh Kerdesem Honymoon78!
Neked van alapod?
Koszike
Nekem Pu-t mondott Kovács Dr.
Mehet...
Közben pedig azt hallom olvasom...akinek van állománya nem.Kozben pedig van az ismeretségi körömben 3lany.
Kettőnknek beteszi a másik kettőnek nem.Petra elmondása szerint sok mindentől függ.Mellbimbo távolság.. Állomány mennyiség...
Szövetek.Bőr típus.
Na én úgy döntöttem lemegyek mutet előtt ismet 20nappal.
Akarom hallani megegyszer.
Igen mehet:
-ezert és ezért...
Van ötletetek hogy hol tudok ennek a PU habos dolognak utánnanézni? Képekkel, előnyök/hátrányok.
Mimdenhol ugyan azt a szar sablon szöveget találom csak. Kb az összes doki honlapján szóról szóra ugyan az van. (Gondolom a katalógus szövege)
De engem valós vélemények, tapasztalatok érdekelnének.
Köszi
Uhh, ez ijeszto hir szamomra picit. Nekem 3cm-t csokkent kb 10 nap alatt, 92-rol. Most mar megmerem, kivancsi vagyok.
Neked most mekkora🙂?
Koszi!
Neha sehogy se jo,de azert nem veszes a fajdalom,csak amikor felulok..
Sziasztok!
Izomlazitot csak este szabad? Egy felet? En bevettem 1kor is mert elegge fajt. Nem emlekszem, h lehet e meg egy felet ejszakara?!:(
Nekem most 3 hetesen egy centivel kisebb,mint a ragacsokkal volt a műtét másnapján.
De tegnap Kovács doktor azt mondta,hogy még nőni fog,ahogy enged az izom...
Sziasztok!
Meg van a végre a méret. :)
Már csak azt kellene eldöntenem hogy PU habos vagy csak sima textirált legyen. A doki nagyon a PU felé “tol” , de én félek hogy az nem olyan természetes mint a hagyományos. Se tapintásra, se kinézetre.
Van ezzel kspcsolatban tapasztalata valakinek?
Mik lehetnek a PU hátrányai?
Sziasztok!
Tul vagyok rajta, bejegyzes a naplomban ;)
Sziasztok,en jövő héten szerdán megyek délután konzultációra,és megy az agyalás.
Tudja valaki,hogy a dr úr beszél e németül?(van nemet honlapja is is és mivel Sopronban is rendel),ebből nekem logikus lenne,hogy igen.
A párom mindenképpen ott szeretne lenni velem a választásnál és ő németül beszél:/ jó lenne ha ő is aktívan feszt tudna venni a beszélgetésben
Na az most zárva van,valahova máshova raknak,inkább ne.
Ha mindenképp ott marad akkor Sopron.
Egyik legrosszabb panzió élményünk volt a Vadvirág.
Még egy kávét,semmit nem fog tudni inni,mert zárva az étterem...
Sziasztok!
Legutolso pillanatban beszeljuk a parommal, hogy hazajojjon e Gyorbe vagy foglaljon szallast. 😂 Szivesen fogadnam,hogy van e a kozelben elfogadhato aron panzio ahol tud aludni..?!