Dr. Kovács Ferenc - Plasztikai sebész (beszélgetés)
Sziasztok!
Én kedden megyek Ágfalvára konzultációra Bp mellől, amikor az időpontot kértem már csak ide adtak, de én ennek is örülök, hogy még idén sikerül. -30 kg fogyáson vagyok túl, hasplasztikára készülök! :)
Köszi!
Sajnos 1.5 hónapja már csak ide volt hely. 2 éve tolódik a műtétem és már nagyon szeretném felpörgetni a dolgokat
Sziasztok!
Holnap megyek du konzultációra Kovács dokihoz. Ágfalvára kell mennem (bár látom hogy kb mindenki a konzira Győrbe megy).
Van itt valaki aki budapesti és Ágfalván volt? A google 3 órát írt útnak, létezik ez?!?
De ha felül íves ciciket akarsz,akkor vagy push upolod tovább az anatómiait,vagy tényleg kérdezz rá a kerekre műtét előtt.
Abból a texturalt is szuper,elfordulni nem fog,gyerekezni is lehet vele.
Szerintem jó lesz.
Én is ezt az implit kaptam.Kerek azoknál nem mű hatású,akiknek van bőven alapjuk,mert a felső kontúrt eltakarja a saját cici.
Vagy egy kisebb méret,és semmiképp sem extra magas.
En mar elfogadtam a 395os meretet :) se nagyobbat se kisebbet nem szeretnek :) Mar nagyon varom,hogy nekem is legyenen szep cicijeim :)
Majd talalkozunk ;)
Hétfon reggel lesz a műtét. Elvileg 480anatomiai pu-implit kapok.. de.,kezdek elbizonytalanodni... azert választottam az anatómiait,mert nem szeretnék túl “mű”hatású cicit, viszont mostanaban egyre több elég termeszetesnek túnőt látok kerek implivel,aminek azért szebb a dekoltázs része..
A mai napig extra push up melltartokat hordok,hogy szép ívesek legyenek a cicik :/ káosz az agyban :D
Már vártam nagyon,hogy jelentkezz:)
Várjuk majd a napló bejegyzést ha energiád van rá ,gyors felépülését 😘
Koszi, akkor szerintem jo.
Lehet, hogy az a baj, h eddig lazabb volt? Remelem, meg korrigalhato.
Én annyira,hogy érzem hogy szorít,de nem fáj.
A hónaljamat nyomja,de már nem izgat,megszoktam
Ti mennyire szorosan hordtatok/hordjatok a pantot?
Nekem eleg lazara hagyta Szabina. Tegnap meghuztam, hatha az segit a duzzanaton. Vagy hulyeseget csinaltam?