Dr. Kovács Ferenc - Plasztikai sebész (beszélgetés)
Persze amíg picik nincs más választás. Meg gondolom ha nem is szükséges nálatok hogy dolgozz akkor persze értem.
Vagy bölcsi meg oviba nem lehet őket vinni?
Hú én is voltam egy időben pénz keresés nélkül. Engem nagyon zavart.. De persze gyerekekkel teljesen más.
Ugyan...
Sźóra sem érdemes:)
Ohh nem. Klasszik patriarchalis család.
Ha látja hogy állashírdetést nézek, közli, hogy “én ehhez nem asszisztálok”
De minden egyéb tekintetben cukimuki, tenyerén hordoz. Csak végtelen türelem és furfang kell hozzá. 😊 De melyik pasihoz nem?! 😂😊
Valóban sokkal csinosabb vagy.👌
Teljesen más tipus.
Nálunk a legkissebb baba beültetett baba.
Kaptam hormont rendesen.🤨
Hogy is mondják ilyenkor?
Hormonkezelt?🤣🤣🤣
Fel is jött 68-93 ra kg.
...de megérte.
Van kit szeressek és viszont szeretnek.🙂
Az anyaság szép oldala.
A három éves fiamnak most is Hercegnő vagyok.😘
Sziasztok,
Ma vagyok 12 napos. Furcsa, de most jobban feszül a mellem, mint a műtét utáni napokban. Ti tapasztaltatok ilyesmit? Kérdeztem ma Szabinát, azt mondta, hogy amíg jól vagyok, nincs lázam, nem gond. Kifejezetten nem fáj, de nagyon feszül.
Kívámcsian várom.
Mivel egy az ízlésünk.
Sajnos ez nem ilyen egyszerű nálunk. Egy kisebb megszakítással 10 éve vagyok itthon a 3 gyerekkel. 0 önálló bevételem van. Illetve a frenetikus családi pótlék csak, de az is belemegy a közösbe. 😊
A férjem nem ajarja hogy dolgozzak, és nem is teszi lehetővé.
3 éve, amikor a legkisebb 3 lett visszamentem a régi állásomba, régi poziba, de 6 órában, mégis szenzációs fizuért (reklámszakma, senior szint)
Olyan szinten nem veszi ki a részét se hétköznap se hétvégén a gyerekekből, hogy 1 év után oda jutottam hogy max 3-4 órákat aludtam naponta. Felmondtam önként.
De semmiképp nem akarom szétoffolni a topicot ezzel! 😊😊😊
Az első műtét is az én döntésem volt és ezt a mostanit is én eröltettem csak! Ő csak a mérettől van beparázva. 😊
Hu én nem hagynám azért a helyedben hogy így beleszóljon tényleg a te tested...
Az én párom is elég domináns a kapcsolatunkban de azert ezt nem ő fogja megmondani...
Mondjuj én magamnak fizetem... Azaz csaladi kölcsönből de ha egyszer visszafizetem jól fog esni hogy igen ezt én tettem össze. Persze mindenkinek más az anyagi helyzete de azert merr ő fizeti ne ő döntse már el mit fogsz magadon viselni eveken keresztül.
Aham... 😊😂 erre az lenne a válasz, hogy “én fizetem és én nézem”😊
Egyszer úgy mentem haza fodrásztóp hogy 2-3 árnyalattal sötétebb volt a hajam, mert a nyári nap fossá szívta és úgy nem tetszett. De a férjemnek igen.
Erre kérdés “Miért ilyen színű a hajad, és mikor beszélted ezt meg velem?!” 😖
Sziasztok!
Holnap leszek 1 hetes...normalis, hogy a bal cicimet nagyobbnak, duzzadtabbnak latom? Vagy akkor ennyire megmaradt vna a meretkulonbseg? Odema lehet csak a bal cicin? Hivjam a dokit szerintetek?
😂😂🤣
Ez olyan, mint a “ne sminkelj drágám, te szép vagy így is!” ... aztán a full pucban lévő csajokat bámulják. 😊😂