Dr. Kovács Ferenc - Plasztikai sebész (beszélgetés)
Sziasztok!
Májusban lesz hasplasztikám a doktor úrnál (kötényhas), 178 cm 74-75 kg vagyok jelenleg, 30 kg-ot fogytam 2 év alatt. Van valaki hasonló paraméterekkel aki beengedne a naplójába? :)
Csinälsz majd naplot? Ha igen, akkor erdekelne😊
Kiväncsi lennek, hogy a Doki Neked mit ajänl.
Van itthon antihisztamin, ugyan az mint az Aerius csak kisebb dózisú mert nem vényes. De akkor azt beveszem.
Ja és a különböző duzzanatok mellé még jön, hogy 2 napja fullra be van dugulva az orrom pedig kutya bajom, nem vagyok náthás meg semmi. Csak az orrnyálkahártyám is duzzadt.
Fenistil gélt tettem a szememre, de nem történt semmi.
Amúgy rohadtul nem is kéne a fájdalomcsillapító mert semmi nem fáj. Csak azért szedtem be, mert mondta Szabina hogy jó megelőzésnek mert gyulladáscsökkentő is egyben. De holnaptól kihagyom.
huu szegeny! a cataflam
helyett bármilyen fájdalomcsillapító jó amúgy, nekem az algopirin meg az algoflex vált be. van otthon bármilyen allergia gyogyszered? fenistil csepp? esetleg calcium injekció? ebben sokan nem hisznek, de vattara téve, azzal borogatva az irritált részt tok hamar lehúzza a duzzanatot, szóval mégiscsak lehet benne valami...
Sajnos írnom kellett Szabinának most este. Cicikkel minden ok, nem fáj nem szúr, nincs semmi extra vele.
Viszont valamire rohadt allergiás lehetek. Csak nem tudom mire. Én a cataflamra gyanakszom.
A műtét éjjelén, ahogy említettem a naplóban, a bal kézfejemen allergia szerű reakció jött ki éjjel miután lecsöpögött a 2. fájdalomcsillapító (duzzadt, vörös, meleg érzés), ami elmúlt ugyan reggelre, de még a doktor úr is látta az utóhatását. Tegnap du/este az alkaromon lett vörös csalánkiütéses folt, szintén elmúlt ma reggelre. Ma viszont amikor a deles Cataflamot bevettem, rá kb 40 percre ödéma, allergia szerű duzzanat lett a jobb szemem alatt. De akkora, hogy belelóg a látóterembe. Úgy nézek ki, mint egy masszív alkesz. Nem tudom, hogy feltétlen a cataflam okozta e, vagy az antibiotikum, vagy a vérhigító vagy bármelyik másik gyógyszer. Eddig még soha nem volt allergiás reakcióm semmire.
Kicsit be vagyok tojva, mert marha rusnyán nézek ki. 😢😢
Tettem fel 1-2 uj kepet. Kiväncsi vagyok a velemenyetekre.
Most töltöttem a 6. hetet😇😍🥂
Én meg Csucsuka12 és Wyxsin nek köszönhetem.
Wyxsin nek is sima felvarrása volt impli nélkül. Csodálatos ő is.
Jaja, jó lenne itthon bekötni egy ilyet esténként. 😂😂
Még s szálloda liftjében is, ahol borzalmasan felülről jön a fény és úgy néztem ki benne mint az öreganyám - szóval még ott is csak nézegettem magam és ámuldoztam! 😂😂