Dr. Kovács Ferenc - Plasztikai sebész (beszélgetés)
Csak az Allergan.Polyval itthon nincs gond.
Én jan 5-én megyek műtétre, de most én us teljesen befosiztam emiatt az impli botrány miatt. Az Allegrannal van csak baj vajon vagy a texturáltakkal általában?!
Majd oszd meg légyszi hogy mit mondtak.
Nekem is poly lesz...
Igazábol a privat véleményem meg van erről az egészről...
Tudják ezek ott nagyon fent mit miért csinálnak.
👌
Elvileg silimedet se lehetne tenni 3 éve. Mert se ce se fda minősítés. Ugyan úgy teszi egy pár doktor.
Natrellenek legalább a fda minősítése megmaradt.. világon mindenhol használhatják. Most éppen eúrópában nem.
Hogyne kérhetnél. Azt kérsz amit akarsz. Ez miatt ne izgulj.
Beszélt valaki Szabinával az implantátumot miatt? Kell aggódnunk?
Január 2-án megyek varratszedésre, rákérdezek a dokinál most mi van ezzel az impli botránnyal. Nekem Polytech van, de most már kezdek parázni.
Allergant-Natrelle txt már senki nem tehet 17.-e utan!!!
Ez ugye elvileg...
Van aki etikátlan es betette az már egy masik kerdes...sajnos(!)
Azt viszont nem értem,hogyan tehette meg?
Ebből nem lesz baj szakmailag?
Köszönöm Tiszike2 akkor kérhetek polytech-et nem lesz mérges az orvos?
Allergan az natrelle. A polytech az polytech.
Nyugtassatok meg légyszi!!! Mennyire természetes, hogy a heg “felkúszott” a cicire? A jobb oldalinál van ez, ami már szépen kezd kiengedni. A bal oldalon pont tökéletesen a hajlatban van. Ugye nincs szo arról, hogy csúszna le a cici? 😭
Lányok Kovács doki milyen fajtákkal dolgozik? Nem szeretnék beleesni ebbe Allergan-ba. Ez egy márka mint a Polytech? Van több fajta belőle? Kérlek valaki világositson fel 😲
Mindenkinek Boldog Karäcsonyt Kivänok!💝
Fontos hogy biztonságban érezd magad az orvosod kezei között és ehhez kell a személyes szimpátia is. Nem mindenkinek megfelelő ugyanaz az orvos. Szerencsére, mert ha mindenki ugyanoda szeretne menni mindenünk bokáig lógna mire sorra kerülnénk 😁
Sikeres műtétet kívánok Neked 🙂
Persze.
Bár mindenki írta a kozultacióm után,hogy ő nem egy beszédes,nekem meg is erre lett volna szükségem.
Itt Bécsben volt meg egy konzultációs idopontom,és engem nagyon meggyőztek.
Február 12en lesz a mutetem,biztos fogok képet feltenni a naplómba,akit érdekel nézzen majd be.
Köszönöm lányok az eddigi sok segítséget, és a műtét előtt állóknak sok sikert kívánok 😘
Szabad tudni az okát miért döntöttél máshogyan?nekem lehet jó lenne az időpont ❤️
Sziasztok!
Mégsem Kovács doki mellett döntöttem,viszont lenne egy idopontom április 4re.
Meg nem mondtam le,gondoltam először megkerdezlek tőletek,hogy valaki szeretné e az idopontot!
Pontosan nem tudom, de szerintem jövő héten még lesz. Két ünnep között 1 napot szokott lenni, varrat szedés kontroll. Azt nem tudom januárban mikor kezd.
Jó reggelt Csajok! Kovács doki mikortól megy szabira? Tudja esetleg valaki?
Alig várom csajok,hogy Nekem is gyonyoru cicijeim legyenek ❤️
Koszonom szepen:) akkor minden kesz:)
Az altato orvos szuperul kikerdez, ne aggodj😉👍
En kaptam verhigitot, 10 napig kellett magamnak szurni. De csak azert, mert anyukämnak felületi trombozisa volt.
Amugy nem kell.
Nem kell a vérhigító csak ha leidenes vagy pl, a vércsoportvizsgálat sem kötelező.
Sziasztok! Ket kerdes: verhigitot kapunk e mutet utan es kell a vercsoport vizsgalat... megcsinaltattam, de nem biztos, hogy megerkezik;/ a Karacsony miatt zarva es annak tobb ido kell... koszonom!
Az utóbbi pár napban nagyon sokan jelentkeztetek a naplómba. Elnézést, de csak olyat engedek be aki régi felhasználó vagy szintén van naplója vagy minimum ír magáról valamit!
Köszi a megértést