Dr. Gáspár Levente plasztikai sebész (beszélgetés)
Sziasztok
Milyen heg javitot ajánlotok ?
Csajok ! Mikortol lehet melltarto nelkul aludni ?
6 hetes leszek . Mar nappalra sport melltartot hordok . Van hogy nemtudom megoldani hogy melltarto nelkul legyek mert egesznap dolgozok es ha haza erek gyorsan zuhanyzok felkapom a mamist estere es alszok .nem ártok ezzel a ciciknek , hogy nem tudnak igy ereszkedni kicsit sem ? Ilyenkor olyan jol esne este melltarto nelkul szabadon lenni . :(
Csajok,
Aki még nem szült volt olyan hogy GL-nél nem kellett áfát fizetnie?
Sziasztok lányok! Nem akarok sem okoskodni, sem beleszólni a fórum “menetrendjébe”, pláne mert tapasztalat híján még én is inkább csak olvasó és kérdező üzemmódban vagyok. :)
De nem lenne jobb, ha a “kopogtam”, “beengedtelek”, “köszi” uziket privátban küldenétek egymásnak és nem a fórum falon? Csak mert ha egy új ember feljön, egyébként sem könnyű infokat kihámozni és rengeteg oldalt vissza kell olvasni.. hát még ha az oldalak 80%-a kopogtam, nem sikerült, köszi, stb üzenetekből áll..
Vagy hülyeség amit írok?
Sziasztok,
aki kopogott azt beengedtem. Raktam fel friss képeket!
Sziasztok Csajszik!
Köszönöm mindenkinek aki eddig beengedett a kis naplójába, vagytok páran akik lazàn elmehetnének bloggernek is olyan jól írtok! A kérdésem az lenne, hogy olyan naplót szeretnék megnézni ahol még nem szült az illető mivel én is még elég fiatal vagyok és nyilvàn itt más lesz a végerdmèny is. Van esetleg valaki hasonló cipőben akinek van naplója is? :)
Szia!
Én is kopogtam :)
Sziasztok,
1,5 hetes képek a naplóban! Impli +felvarrás!
Nekem nem tetszik a látvány!
Köszi a választ,csajok!
Igen,én is végül úgy voltam vele,h írok neki sms-t.Írta,h ez van,kövessem a házidoki tanácsait,és minden rendben lesz.
Sziasztok!
Nekem 1 éve áprilisban lesz egy éve a műtétem Leventénél. Nagyon szép lett, a heg is csodásan gyógyul, de:
- néha még mindig belenyilal a fájdalom, másnak meddig volt ilyen?
- a bimbóm és a mell alsó része teljesen érzéketlen még mindig, akinek hasonló volt, mennyi idő után jött helyre? Vagy ennyi idő után már így marad?
Köszi előre is ha ír valaki, aki hasonlót tapasztalt.
Sziasztok csajok!
Én is GL-nél tervezek ciciket , 2 hét mulva megyek hozzá konzultációra bár legszivesebben már ma kés alá feküdnék... néhány naplóba bekopogtam és írtam is privit ha esetleg valaki beengedne nagyon megköszönném. Szerintetek ő mindenkinek arányaiban kicsi cicit csinál vagy végül elégedettek lettetek a mérettel amit kaptatok?
További ajánlott fórumok:
- Dr. Kovács Ferenc - Plasztikai sebész
- Ismeri valaki Dr. Rezek Ödön plasztikai sebészt?
- Te kés alá feküdnél ha kérhetnél bármit egy plasztikai sebésztől ingyen?
- Mit kérdeznél elsőként egy plasztikai sebésztől?
- Kik azok az ismert magyar nők, akik plasztikai sebésznek köszönhetik szép kebleiket?
- Dr. Falus György plasztikai sebészről mi a véleményetek? Leginkább a mellplasztika érdekelne!