Dr. Gáspár Levente plasztikai sebész (beszélgetés)
Szia
Én 170 cm ès 58kg vagyok 330ast kaptam tőle , ha gondolod nézz be a naplómba!
Szia!
Háziorvosi jó , igen!nem kell egyéb csak ha gondolom nem lesz jó az eredmény 😉
Sziasztok!
Rengeteg véleményt, tapasztalatot olvastam itt, Gáspár Leventéhez az itt látott munkák miatt mentem el ma konzultációra.
Nagyon szépek a " gáspáros cicik" !
Tökéletesen jól leírtátok milyen, így fel voltam készülve a modorára.
Látszik, hogy elhivatott, megszállott, és nekem tetszik, hogy nem műt meg mindenáron, csak ha látja, hogy tényleg akarod és nem vagy betojva.
Én 169 cm vagyok és 56 kg. 300 cc- t ajánlott, közepesen profilút. (Nagyon természeteset szeretnék)
Kizártnak tartottam eddig a 270- nél nagyobbat, de ő meggyőzött, hogy a kisebb nem lesz szép, később kifelé, vagy lefelé elvándorol majd. Hiszek neki.
Már kértem is fül orr gégészetre időpontot.
Gáspáros naplókba nagyon megköszönném, ha beengednétek, főleg fenti paraméterekkel, vagy hasonlóval műtöttek.
Köszönöm az eddigi sok hasznos infót Nektek! 😙
Nem a módszerre mondta hogy feltétlenül 💩, hanem KomReni kérdésére válaszolt (hogy van-e előtte utana képe).. Arra írta, hogy van képe, de nem ajánlja őket, mert nem lettek szépek a mellei (még 😉, de ami késik, nem múlik! 😘)
Egyébként én is több esetet is láttam, ahol lógó mellet csak bimbon keresztül varrtak fel és nem volt jó. Megnyúlt a bimbó és újra lógott pár hónapon belül.
Nem feltétlenül GL-re értem és nem feltétlenül minden esetben rossz az eredmény. De ha mondjuk indokolt a teljes felvarrás (plane ha egyszer már próbálta felvarrni de nem lett jó az eredmény) akkor nem biztos hogy érdemes bimbó körülivel próbálkozni..
Szerintem meg te értették félre.:)
Nagyon jól tudom, hogy a tiédet nem ő csinálta. Csak egy példát mondtam olyan emberre akinek jól sikerült az ilyen tipusú felavarrás es amit GL is csinált. 🙄Ezért mondtam, hogy nem minden esetben lesz 💩 az eredmény ha ilyeb felvarrással keszül.
Egyébként én is szamitasba vettem Gáspárt,mert nagyon szépen dolgozik,igazi profi.
De az olvasottak alapján az ő stílusa jelen állapotomban nem hiányzik a lelkemnek.
Te miről beszélsz?
Az én mellemet nem GL csinálta,illetve ez a technika csak bizonyos esetekben megfelelő megoldás,nem lehet a rendes felvarrást helyettesíteni vele.
Szerintem félre értettél.
További ajánlott fórumok:
- Dr. Kovács Ferenc - Plasztikai sebész
- Ismeri valaki Dr. Rezek Ödön plasztikai sebészt?
- Te kés alá feküdnél ha kérhetnél bármit egy plasztikai sebésztől ingyen?
- Mit kérdeznél elsőként egy plasztikai sebésztől?
- Kik azok az ismert magyar nők, akik plasztikai sebésznek köszönhetik szép kebleiket?
- Dr. Falus György plasztikai sebészről mi a véleményetek? Leginkább a mellplasztika érdekelne!