Dr. Gáspár Levente plasztikai sebész (beszélgetés)
Sziasztok!
Ha hívom konzultációért Gáspár Leventét, akkor ő fogja felvenni a telefont, vagy az asszisztense?
((30) 978 2811)
Szia, nekem ezt írta GL: futás és súlyzós edzést kérdeztem, csepp alaknál a sporttal többet kell várni.
“Sport 8 hét után. Futás fokozatosan 10 héttől. Súlyzó kicsi súllyal kar és vall min terhelés 12 hét után. Mellizom edzés nem javasolt. “
Annyit még, hogy én aerobic oktató ès személyi edző vagyok maximálisan betartottam amit kért mivel féltem, hogy valami baja lesz a implantátumnak.
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy mellnagyobbítás után a spinning megengedett-e?
Köszönöm, megfogadom, megpróbálom :)
Én euroban fizettem, de Ft-ba is lehet, az aktuális árfolyamon.
jaja, tudom, en azert vettem meg, mert sportolashoz meg jo lesz kesobb.
mellesleg eleg merethianyos is sajna.... nem egyszeru.
Szia!Bár nekem nagyobbak a gyerekek,Gáspár doki azt mondta nekem,hogy az egy hónap kímélet után is szépen fokozatosan szoktassam magam vissza az emeléshez,cipeléshez.
Úgyhogy csak óvatosan!
Köszi ! Én is a triuphot néztem ! És nem éppen olcsó ! Pár hétre nem akarok ennyiért venni😥
Köszi még 1*
Összességében jelenleg szép. De!!!
Az egyik mellem alapban nagyobb volt , úgy állapotunk meg egyikbe 330 máikba 360 megy. Hát nem így történt.Mind kettő 330 lett. Az ami nagyobb volt most is nagyobb, és sajnos kicsit lejjebb is van mint a másik. A mellbimbóm nem kör , inkább egy rombuszt ábrázol.
szia, nekem azt mondta Gaspar doktor, h a negyedik hettol sportmelltarto, de ejszaka lehetek szabadon.
mondjuk en felveszek ejszakara is masik sportmelltartot, mert ugy kenyelmesebb :) doki szerint igy is rendben van.
További ajánlott fórumok:
- Dr. Kovács Ferenc - Plasztikai sebész
- Ismeri valaki Dr. Rezek Ödön plasztikai sebészt?
- Te kés alá feküdnél ha kérhetnél bármit egy plasztikai sebésztől ingyen?
- Mit kérdeznél elsőként egy plasztikai sebésztől?
- Kik azok az ismert magyar nők, akik plasztikai sebésznek köszönhetik szép kebleiket?
- Dr. Falus György plasztikai sebészről mi a véleményetek? Leginkább a mellplasztika érdekelne!