Dr. Gáspár Levente plasztikai sebész (beszélgetés)
Szia! Én is csepp alakúban gondolkozom. Megköszönöm, ha beengedsz! :)
Csajok, valakinek van tapasztalata az anita sportmelltartókkal? Érdemes beszerezni?
Szia! Beengedtelek, de élőben szerintem sokkal szebb a fotó nem adja vissza! :)
Szia Nicol! Engem is beengednél kérlek? Neked csepp alakú lett?
Köszi
Sziasztok!
Engem tegnap műtött Gáspár doki, 320-as csepp alakú implantátum került be. Én is picinek látom egyébként. Beengedné valaki a naplójába, aki ugyanilyen implantátum került be?
Nagyon köszönöm
Szia!Kopogtam,koszonom,ha beengedsz.☺
Nekem pont ma volt a mutet.
Sziasztok! Bocsi, hogy eltűntem, azt ígértem tegnap teszek fel fotót,de ez nem sikerült. Ma pótoltam :) tettem fel fotót! :)
Szupi, üdv a cicisek táborában 😊🙈 ezek természetesek, és kicsomagolva nagyobbak lesznek nem kell aggódni.
Szia :) Igen , már itthon vagyok. Nagyon szorít a kompressziós, azon kívül viselhető izomlaz szerű fájdalom van. Csak nehéz egyenesen járni , félek , h beáll a hátam / derekam. 320 cc magas profilú csepp lett. (11,5 széles 5,4 magas) de tiszta para vagyok mert így melltartóban annyira kicsinek látom. ..létezik , hogy így leszorítja? ?? A 365 cc csepp nem fért volna be szte. ..
Szia! :-)) engem tegnap műtött Gáspár doki, beengedsz kérlek?
Szia! Meg volt a műtét? 😊
Szia! Kopogtam hozzád, köszönöm ha beengedsz. Nálam is fennáll az asszimetria probléma.
Szia! Igaz nekem még csak 1 hetesek, de Én 330-ast kaptam. Este fotózok és feltöltöm a naplómba. Kopogj beengedlek.
Van köztetek olyan,akinek G.L. 300-330 cc-t rakott be,és beengedne a naplójába? Nekem május végén lesz műtétem nála.
Szia! Én is kopogtam, köszönöm, ha beengedsz! :)
Megijeszt és elszomorít az írásod! Hogy viselkedhet így egy orvos?!
Szia, én úgy ettem, hogy lefekvés előtt egy felet és amikor éjszaka felébredtem akkor a másik felét (1. 21.00körül, 2. 02.30körül) így elég sokat tudtam pihenni éjjel, mert engem teljesen kiütött ezért 4 napnál szerintem nem is szedtem tovább.
Sziasztok! Műtét után amit Gl. adott izomlazító gyógyszert meddig szedtétek? A nővér napi felet mondott, Gl napi 2xfelet. Este eszek egy felet de szédülök és hányingerem van tőle! Ki hogy szedte?
Sziasztok!
Azzal kapcsolatban érdeklődnék, hogy a konzultáción el szokta mondani a doki a korrekciós lehetőségeket, ha szükség lenne rá? Ha esetleg nem, es ti kerdezitek ra, akkor arra normálisan reagál?
És ha esetleg volt mar olyan, akinél szükség volt korrekcióra akár a doki/akár valami más okból, akkor ahhoz hogyan viszonyult G.L.?
Köszi!😊
Persze azt a másfél napot a műtétig is túl kell élni nátha,vagy bármi begyűjtése nélkül,mert lányom persze,hogy most lett göthös...Maszkozok ezerrel,mondjuk azt már hetek óta😀😷👌
Na,megvolt ma a crp kontroll,délben kaptam is az emailt az eredményről,minden oké,mehet a műtét.😊
Nem tudom,mi lehetett ez,pénteken még 18 volt az érték,mára lement 1.05re.🤔
Sziasztok!Május közepére tervezem a műtétet,172 cm,63kg vagyok. Voltam konzultáción is,390-420cc-t ajánlott GL.
Van itt közületek valaki,aki hasonló paraméterekkel, ekkorát kapott?! Szívesen néznék naplókat,örülnék, ha kopoghatok. Van még itt valaki aki májusi műtétre készül?
Én szívesen olvasnálak, ha lehet :)
Áhh nem szoktam rendszeresen nyomkodni, pont ezért amit írsz, hogy álljon le mielőbb. De köszi a tanácsokat. Meg is látogatom a nőgyógyászt hamarosan, egyébként is jelenésem lenne nála következő hónapban.
Szerintem,ha augusztusra tervezed a műtétet,várj még a konzultációval májusig,addig hátha rendeződnek a hormonok,mert a Dr.Úr azért nem finomkodva nyomja meg a melleket(jó mélyről),szóval,ha addig azt hitted,hogy csak pár csepp van,ott bizony kiderül,hogy van ott több is.Annyit viszont ajánlanék,hogy ne nyomkodd a melledet naponta,sőt hetente sem,mert úgy sosem fog elmenni a tejed.Maximum havonta egyszer,ellenőrzés céljából.És amit még érdemes...menj el a nőgyógyászodhoz,beszélj vele erről és kérj egy olyan vérképet,amiben lekéri a hormonokat.Sajnos nem tudom a pontos nevét,de nekem is ellenőrizték,és valóban magasabb volt a kelleténél,de már nem nagy mértékben,így hamarosan le is állt a tejtermelés.
További ajánlott fórumok: