Dr. Gáspár Levente plasztikai sebész (beszélgetés)
Szia
Én szeptember 20-án hívtam és október 17-re kaptam konzira időpontot . Műtétre tudott volna adni decemberbe helyet, de nekem több okból sem jó így ő kérdezte tőlem ezek után hogy nekem mikortól felel meg. Mondtam hogy január 4 után. Akkor ajánlotta a január 8, 10, 15 dátumot amiből választhattam
Sziasztok!
En meg orvoskeresesben vagyok. Ti meg vagytok elegedve a vegeredmennyel? Valakinek belenezhetek a naplojaba? Mennyi ido alatt kaptatok konzi idopontot? Es mennyi utana mutetre? Koszi!
Csajok! Nem tudom volt-e már szó róla a csoportban, ezèrt kèrem a segítsègeteket. A műtèthez szükség van arra, hogy tudjuk a vèrcsoportunkat?
Sajnos nem tudom, a háziorvos meg nem ad beutalót vèrcsoport megállapításra.
Nem szeretném, hogy adott esetben ez miatt elküldjön haza a műtèt napján :/
Gyors gyógyulást Nomcsi!! Várjuk a naplót 😉
A kontroll vizsgálatoknak nincs extra költsége 😉
390-420 attól függ mekkora fér be :)
Köszönöm!!!
Szia
De izgi!!! Bár már előtte lennék pár nappal Én is 🙏😀 jelentkezz majd!
Köszönöm, hogy írtál! :)
Sok sikert a Nagy Naphoz, szurkolunk majd Neked, hogy minden jól menjen! Na ès persze várjuk majd a beszámolót, amint túl vagy rajta ;) Ügyes legyél!
Sziasztok!
Én még műtét előtt állok, most kedden lesz a nagy napom ☺️
Én az uh-t máshol csináltattam, a vérvételt EKG-t náluk, ezek eredményét másnap (5:30kor🤦♀️) SMSben megkaptam, hogy minden rendben, délután hívott, hogy mindent egyeztessünk, nálam pl az uh-t nem is kérdezte, hogy meg van e vagy bármi, gondolom úgy volt vele, hogy csak szóltam volna, ha baj van :) meg nekem még annyit mondott, hogy fénymásoljam le, hogy nekem is maradjon egy példányom itthon, a másikat vigyem a műtét napján.
Aranyos vagy! :) Ha minden jól megy, akkor Szaszabiiinak Január 8., Nekem pedig Január 15.
Kèrdès, aki már túl van rajta: Az eredmènyeket, amiket a műtèt előtt kèrt, egyenkènt kell küldeni neki, amint megvannak, vagy ráèr egybe, ha megvan minden?
További ajánlott fórumok:
- Dr. Kovács Ferenc - Plasztikai sebész
- Ismeri valaki Dr. Rezek Ödön plasztikai sebészt?
- Te kés alá feküdnél ha kérhetnél bármit egy plasztikai sebésztől ingyen?
- Mit kérdeznél elsőként egy plasztikai sebésztől?
- Kik azok az ismert magyar nők, akik plasztikai sebésznek köszönhetik szép kebleiket?
- Dr. Falus György plasztikai sebészről mi a véleményetek? Leginkább a mellplasztika érdekelne!