Dr. Gáspár Levente plasztikai sebész (beszélgetés)
Sziasztok! Én arra lennék kíváncsi, hogy volt úgy valaki, hogy műtét után olyan "kicsinek" látta a cicijét? és ahogy teltek a hetek és nyúlt az izom egyre nagyobbnak tűnt?
Én 3 napos vagyok még csak a cicijeimmel, jol le is vannak szoritva meg mondta GL, hogy elég massziv izomzaton van, szóval biztos változik még egy kicsit. De mégis, nagyobbra számítottam. Valakinél hasonló tapasztalat?
Szia Viki
Megvolt a műtét ? Mikor volt?
Szia Anna!
Egy barátnőm száját ő csinálta.
Tökéletes munka és nem hivalkodó.
A barátnőm sminktetováló, így látott már rosszabbnál rosszabb ajakfeltöltéseket.
Szerintem Leventével nem lősz mellé.
Sziasztok!
Pár hét múlva megyek a doktor úrhoz konzultációra. Hyaluronnal szeretném feltölteni a szàmat. Azt mindta, ha minden adott, és szeretném egyből meg is csinálja.
Vélemények? Tapasztalatok?
Köszi! :))
Nekem nagyon csunya
..... 2 császár hegem van és mérföldekkel szebb. Nagyon szomorú vagyok
Szia
Szeptember közepén hívtam konzi miatt és október 17-et kaptam. Akkor decemberbe lett volna még időpontja de én januárt kertem és akkor mondta a január 8, 10, 15-öt. Én a 8-at választottam
Szia!
Èn Október 19-én voltam nála konzin, ès Január 15.-re kaptam műtèt időpontot.
Nagyjából akkor reális az a 3-4 hónap várakozási idő :)
Sziasztok!
December 19.-re kaptam időpontot konzultációra Gáspár Leventéhez.Egy kicsit elbizonytalanodtam vele kapcsolatban itt olvastam jót is rosszat is róla....Meg tudja valaki mondani valóban 4 hónapot kell várni egy műtétre a konzitól számítva, nekem ez nagyon soknak tűnik ,de a kis asszisztense azt mondta kb áprilisra kaphatok majd műtéti időpontot
Illetve a másik kérdésem az lenne, hogy van e köztetek olyan aki napi szinten edz testépítő jellegű edzésre gondolok, az érdekelne mennyi idő után tudott edzeni nagyobb súlyokkal.Versenyző vagyok nem nagyon tudok kihagyni hosszabb időt a felkészülésből.Köszönöm a válaszokat:)
Ha szültèl 2600€, ha nem, akkor 3300€, ez csak a mellnagyobbítás. Ha kell felvarrás is, azt nem tudom.
Èn mèg műtèt előtt állok :)
Hmmm, Èn írtam, hogy Januárban lesz, ès kezdek izgulni. De úgy gondolom, hogy ez mèg a normális izgulás határain belül mozog... Persze előtte igyekszem majd nem mutatni, de őszintén... Van egyàltalán valaki, aki egy komoly műtèt, beavatkozás előtt ne fèlne? :D
Dorci, Neked minden rendben volt, az eredmènnyel meg vagy elégedve?
Csajok!
A stílussal nálunk is nagy gondok voltak, konzin normális volt, meg is lepődtem, hogy ez miért bunkó stílus? Na hát utána kikaptam a jóból, műtét előtti nap, műtét napján majd műtét másnapján is konkrétan lehülyézett, ami nem volt jogos.
Olvastam vmelyikőtöknél, hogy majd a szuri miatt kiáll magáért, hát óvatosan, mert simán haza küld ha műtét napján mondod neki, vagy ha műtét előtt akkor is elküld melegebb éghajlatra.
Meg azt is vkinél olvastam, hogy januárban lesz a műtét es egyre jobban parázik, próbáld ezt elhessegetni, előttem volt egy csajszi, akit műtét előtt pár perccel küldött haza... 😕 annyira parázott szegény.
Ezen most jót mosolyogtam, aranyos lehettèl :)
Nem tudom miért olyan fèlelmetes ez az altatás dolog, pedig szinte majdnem mindenki arról számol be, hogy ez volt a legkevésbé kellemetlen.
Talán csak az az egèszsèges izgulás van bennem, hogy utána megváltozik az èletem... :)
További ajánlott fórumok:
- Dr. Kovács Ferenc - Plasztikai sebész
- Ismeri valaki Dr. Rezek Ödön plasztikai sebészt?
- Te kés alá feküdnél ha kérhetnél bármit egy plasztikai sebésztől ingyen?
- Mit kérdeznél elsőként egy plasztikai sebésztől?
- Kik azok az ismert magyar nők, akik plasztikai sebésznek köszönhetik szép kebleiket?
- Dr. Falus György plasztikai sebészről mi a véleményetek? Leginkább a mellplasztika érdekelne!