Diéta és torna 2011. augusztus 1-től (beszélgetés)
lehet... mind1, remélem ma jobban kibírom a kajálást mint tegnap... meg az elmúlt 2 napban 1-1 ízesített limonádé sört is ittam este 11 körül bátyámmal pecázás után. na de ma nem megyünk :D
alig várom már a csütörtököt :P
panelban laktok?
én sokszor a mozgást letudom takaritással kertészkedéssel:DDDDDD
már nem marad erőm bringázni :D
mikor nem eszem cht vagyis eszem de gyümiben zöldségben, tejtermékben, meg ugye mellé a husi, akkor annyival gyengébb vagyok, gyorsabban elfáradok, nem tudom ez mitől van
Reggelire 2 lekváros palacsintát ettem, most meg petrezselymes burgonyát.
Ma még nem tornáztam, mert éjjel fent volt a lányom és későn keltünk fel.
Dél körül majd nekiállok, ugrálni, hasazni és mellezni...
Holnap, ha úgy alakul megyünk rokonokhoz és megmérem magam. Szerintem a mérleg mutatója nem fog változni..
sziasztok, este kekszet ettem ugye és mégis lement 40deka:DDDDD
most annyi vagyok mint az egyhetes nyaralás előtt:d 3 nap fogyi kellett hogy kompenzáljam a nyaralást:DDDD pedig nem zabáltam csak ettem lisztes dolgokat is, nem irom le miket:DDDDD
mek is,mert megy a hannibálom...
muszáj kikapcsolódni:o)
jóccakást, csajok!
jajj, Rólad lemaradtam vhogy, helló:o)
én is vagyok ám, csak elbújdokoltam, mert a múltkor sikerült fél kilót összeszedni, a nemtomhonnan...
mer' az izom nehezebb, te lány...:oD
nem a kögö a fontos, hanem a cömö
röhej de ha mérlegen akarok csökkenést látni akkor két nap pihit be szoktam iktatni:D
no sport:d
haligali!
itten , egy gyors bejelntkezés:o)
vótunk Balcsin-elég szarcsi volt az idő, de labdáztunk, úsztunk. ill. itthon felsőtesty-re edzettem.
és a mérleg?
-2 kg:o)
További ajánlott fórumok:
- 2009. augusztus 31-től fogyjunk együtt!
- Augusztus 24-től 90 napos diéta
- Ti sem vihetitek óvodás gyereketeket június 1-től augusztus 31-ig óvodába csak azért, mert GYES-en vagytok kistesóval?
- Hétfőtől, Augusztus 31-től fogyi: utolsó pár kilótól való megszabadulás
- Szerintetek mennyit fogyhat az ember ezzel a módszerrel augusztus végéig? Semmi divat diéta!
- Ha július 1-től táppénzre megyek, veszélyeztetett terhesként és megigénylem a táppénzt, akkor azt augusztusban megkapom?