Diéta és torna 2011. augusztus 1-től (beszélgetés)
de ha stresszelek eszem és hizom:D
elutazott nyaralni a családjával és megbeszéltük , vagyis én mondtam neki hogy irjon smst minden nap, erre tegnap nem irt nem hivott, és még eddig ma se...és kezdek aggodni meg idegeslenni
tök elvan mindenki tünve XD megettem a vacsit, és megittam a kólámat (330 ml light) :D
de! véletlen leittam magam és ráfolyt a sebemre a kóla... szerintetek meghalok?:D
én holnap paradicsomlevest tervezek, bár majd reggel meglátom lesz e kedvem még hozzá:d
meg asszem kéne ennem egykis barnarizst vagy krumlpit is
meg beszerzek pár banánt mert csak zöldségen meg husin gyenge vagyok, bár most nyomtam le 10kmt szobabicon, fél ora alatt
Nekem petrezselymes burgonya és 1 vagy 2 db alma.
reggelim pizza lesz holnap reggel 6kor kelünk fel.
megjöttem a boltból :)
a mai vacsim a következő lesz:
1 ananász és 1 330 ml-es coke zero XD
Cseles:DDD
Én gólyatáborban csináltam ezt..tök központi dolog volt a pia, de untam mindenkinek elmagyarázni, hogy én jobban érzem magam anélkül, h annyit vedelnék,h ne tudjak magamról vagy hányjak, így ált csak annyit mondtam,h gyógyszert szedek, és nem szabad sok alkokhlt ráinni. Rögtön békénhagytak:D
ne mondd hogy fogyozol, vegyél keveset és lassan edd, beszélj sokat és akkor észre se veszik
én nem nagyon iszom alkoholt még buliban meg összejövetelen se ha azt mondom nem kérek nem iszom egész este nyaggatnak
igy meg az elején mikor kérdezik mit iszom kérek egy pohár fincsibb bort és egész este elvagyok vele, cipelem ide oda leteszem koccintunk és mindig csak picit iszok bele, volt olyan hogy még fele megvolt mikor készültünk haza, ott is hagytam
ha kérdezik tölthetnek e mindig mondom hogy nem köszönöm még van vagy épp az előbb töltöttem, stb:D
Hali mindenkinek... megint hazajöttem :)
hétvégén kicsit bűnbe estem.. de azért a torna is megvolt :D
ki hogy halad a fogyással, tornával? :)
Nem lenne egy utolsó dolog.
Bár köv héten 7 napból 5-öt lent leszünk Balcsin és hát enni sem fogok annyit. Csak legyen jó idő :)
dejó :DDDDD még a hold is velünk van:DDDDDDDD
hidd el van hatása hisz a női ciklus is a hold szerint megy:DDDDDDDD
További ajánlott fórumok:
- 2009. augusztus 31-től fogyjunk együtt!
- Augusztus 24-től 90 napos diéta
- Ti sem vihetitek óvodás gyereketeket június 1-től augusztus 31-ig óvodába csak azért, mert GYES-en vagytok kistesóval?
- Hétfőtől, Augusztus 31-től fogyi: utolsó pár kilótól való megszabadulás
- Szerintetek mennyit fogyhat az ember ezzel a módszerrel augusztus végéig? Semmi divat diéta!
- Ha július 1-től táppénzre megyek, veszélyeztetett terhesként és megigénylem a táppénzt, akkor azt augusztusban megkapom?