Csevegő- Nem tudsz aludni? Unatkozol? Nincs kivel megbeszéld a dolgokat? Gyere, itt bármit lehet :) (beszélgetés)
:)
Hát a malac az pici marad örök életére :)))
Szerintem a komondor nem bántaná, mert nem egy olyan fajtának ismerem, ami csak úgy támad, főleg ha nem kap utasítást a párjától egy eszesebb kutyától :D
A puli meg nem bánt semmit. Ő egy munkakutya. Tudja, hogy nem szabad kárt tenni. Nyilvánvalóan terelné :D, helyesbítek: KERGETNÉ, de bántani semmiképp.
Nálunk előfordul, hogy a malac kergeti a kutyát, mondjuk az úgy félelmetes, ha mindezt a házban rendezik. Sadie akkor általában lever valamit... :D
Egy Puji bármivel együtt tud rezdülni. :D
Évekkel ezelőtt már szeettem volna malackát. Most lehetne...:D kíváncsi lennék arra is, tényleg melyik az okosabb, mert hol a malac, hol a kutya nyeri a hivatalos méréseket...
De a raszták mit szólnának, amíg picike, nem eszik meg?
Katicááák?
Talán egész nyáron nem találkoztam kettővel :)
Teljesen szobatiszta, nagyon aranyos.
Előbb szobatiszta lett, mint a kutyababa :)
Nemes gesztus nagyon, hogy menhelyről fogadtál örökbe!!! :))))
Én most találkoztam egy pulis családdal, és teljesen megveszek értük. Már csak erősen kell fűzni a férjemet, ígérni fűt-fát, hogy szerezzen nekem egy rasztarit :))
Állítólag nagyon együtt tudnának működni a doggal.
Jééé...nálunk alig van katica! Lepkék jönnek a lámpámra csak, de ha időben elfüggönyözök, akkor nem.
Ez a két dilis mindjárt fellök székestül! :D
Komondor az egyik puli-pumi keverék a másik.
Képek vannak az adatlapomon. A pumika menhelyi...
Én is szeretem ám a dogot! És törpemalac...hűűű, tényleg...Szobatiszta?
Ugye a raszta alatt nem puli lapul? :)))
Mert akkor elrabolom őket :))) - persze nem ám, csak most nagyon beleszerelmesedtem a fajtába.
Egy amerikai törpemalacunk és egy dán dogunk van.
Két lustaság:)
Gyere csak!
Milyen állatkák alszanak nálatok? :D
Az én két rasztám bezzeg itt birkózik a hátam mögött.
Sziasztok.
Én is a net meg a tévé elé kényszerültem. Szerelmem bulizni van. Jobb híján még az állatkáink is bealudtak, így ők sem kifejezetten szórakoztatnak most.
Ha nem bánjátok, akkor csatlakoznék! :)
Az jóóó!
Igen, ez az idő, a hőmérséklet éppen kutyónak való. :D
Itt vagyok, megint nem sikerült nyugodtan feküdni sem. Nincs kedvem még mozogni sem, biztos ez a borongós idő teszi.
Majd nekifogok, és tisztázom a számláimat, az fedob talán lelkileg. De még ahhoz sincs hangulatom, csak aludnék.
Én meg ledőlök kicsit, most ettem, és elálmosodtam.
Te csak fejtegess, Tonicnak fülvakirga!!!
Háááát....elment a fiam, nyári gyakorlat Pesten, azaz a budai Várban, szövés bemutató. Hülye a menetrend, nem érdemes az éjszakában hazajönnie, egy barátjánál alszik.
Tervem még nincs, már kicsit tornázgattam...hallagttam a napot indító zenéket.
Kicsit zavarba is jöttem most, melyiket küldtem a múltkor?
Elvikeg megbütykölhetném a kerítést, de nincs hozzá nagyon kedvem.
Gyártok valami kaját, mert rám fonnyad az a kicsi cukkini is. Azt fogom párolni, vegyes zöldség, kelkáposzta...és ráütök egy tojást.
Persze hogy le!!!
Küldök zenét, őn néha többször is meghallgatom.
Még az is lehet, hogy ismered.
Én sem váltanék paleora, nekem is a számolgatás jön be!
Kilóban már négy ment le, de mivel mozgok is, a centik többet mondanak. Hát nem mérem gyakran, de bizony derékból már bitzosan lement 4 centi! De lehet, hogy 5 is, csúszkál a centiszalag...
A csípőmről úgyszintén. A tükörben is látszik lassacskán, már nem azaz "egybe-háj" vagyok.
Ilyen apró nőnek, mint én, pár kiló is sokat számít. Még össze is mentem, már csak 150 centi vagyok.
További ajánlott fórumok:
- Alszanak a gyerekek? Unatkozol? Anyukák! Gyertek dumcsizni!
- Beszélgessünk kötetlenül bármiről, ha unatkozol itt a helyed!:)
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- Magánéletünk megbeszélése egy harmadik féllel
- Ti is tapasztaltátok már, az emberek milyen indulatosak?Nem tudnak nyugodtan megbeszélni dolgokat, indulatos, személyeskedős, sértegetős let
- Megbántottam 1 kollégámat. Ha beállítanék hozzá megbeszélni a dolgokat, a még nagyobb haragját vívnám ki, vagy jól is elsülhet szerintetek?