Csevegő- Nem tudsz aludni? Unatkozol? Nincs kivel megbeszéld a dolgokat? Gyere, itt bármit lehet :) (beszélgetés)
Nem rossz ötlet!!! :D
Én hálásan tapasztalom, mennyire jó, hogy az ablakon csak estefelé süt be a Nap. Nagyon sokat számít, mert a másik szoba ablaka mély árnyékban van, és ezért jó a huzat. Picit mindig mmozog a függöny. De odakint sül minden.
Köszönöm szépen! Remélem, Neked is jól telik az éjszaka!!! Akár fejtegetéssel, akár alvással.
Holnap jövök. :D
Ha benézel...tudtommal 100 fölötti a szavazatszám már.
És lesz még több is!
Nem? A lánynevén Pangasius!
Biztos ettél, szép fehér húsa van, fagyasztva lehet kapni leginkább.
Hát csak úgy punnyadok! Tegnap sütöttem egyszerű diós sütit, ma is eszegetek belőle, de igyekszem nem sokat enni. Tornázgattam, hadd legyen holnapra izomlázam.
Ha már eszem...Tegnap főztem meg a csirkepörköltet is, eredetileg tejfölösen gondoltam nokadlivel, de győzött az öntudatosság, és tejföl nélkül, rizzsel eszem.
Vacsorára meg már biztos kiolvadt a cápaharcsa-filém, egy jó szelet.
Én egy EdMcBain krimit vettem meg a napokban antikvárból! Régen a Rakéta újság is közölte részletekben egy-egy könyvét.
Nagyon megfogott Hunyady Sándor stílusa, ős Bródy Sándor fia volt. Nagyon jók a novellái.
Tömörkény írásait is szeretem.
Olvasni miket szeretsz?
Én elvileg sok mindent, de érdekes móson mostanában nincs türelmem. Gárdonyit, Móriczot a neten olvasok néha.
no megint amikor elküldtem, akkor vettem észre:
itt a faluban akart lenni, bocsánat!
Nem fajtafüggő!
Ha én ágyban vaygok, a komondor bebújik a nagy testivel az ágyam alá és szunyál.
Most, hogy felkeltem,kicsit ugribugrizott, és kiment bubogni.
Képzeld, megfigyeltem, hogy a kutyák kevesebbet ugatnak, ha a gazdi nincs otthon. Nincs kinek mutatni, hogy dolgozik, őrizget!
További ajánlott fórumok:
- Alszanak a gyerekek? Unatkozol? Anyukák! Gyertek dumcsizni!
- Beszélgessünk kötetlenül bármiről, ha unatkozol itt a helyed!:)
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- Magánéletünk megbeszélése egy harmadik féllel
- Ti is tapasztaltátok már, az emberek milyen indulatosak?Nem tudnak nyugodtan megbeszélni dolgokat, indulatos, személyeskedős, sértegetős let
- Megbántottam 1 kollégámat. Ha beállítanék hozzá megbeszélni a dolgokat, a még nagyobb haragját vívnám ki, vagy jól is elsülhet szerintetek?