Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Tényleg Megi, h állsz a tanulással?? már meg is feledkeztem róla!
Majd amit keresel pénzt, veszel egy tanyát és kimegyünk lakni, jó???
De hát, te most tanulsz, ez is egy ilyen dolog és utána, tudnád hasznosítani a tudásod, még pénzt is keresnél vele :D
vennél egy új gépet, magadnak :D
Akkor most mondok valamit :D
Apu nyugdíjba ment, és unatkozott, nem kertes házuk volt, így a lakásba nem volt sok minden, szóval mikor mondta, a férjem itthon közölte, hogy neki annyi dolga lesz itthon, nem fog unatkozni soha.
Namármost, lehetne nyugdíjba jöjjön, de nem akar, mivel azt mondta, mit csináljak én itthon egész nap?:(
Ennyi év alatt, talán, remélem :D
Tudom drágám, nem is szólok érte, ha nem vagy látható :)
Bár hiányzik a hozzászólásod :)
Hm. hát amin tudok jókat mosolyogni:):)
néha meg dühöngeni:):(
További szép estét, majd jó éjszakát!:)
Pattanok a TV elé:)
Itt is nagyon kellemes idő volt egész nap:)
Tehát reménykedünk, hogy karácsonyig szép marad?
Szép estét mindenkinek!:)
Szabot,tán a hősök terén éccakáztál???:D:D (Igazad van!)
Eniss,jó fej vagy,had törjön minket a nyavalya,hogy mi lehet veled!:(
Futi,jól teszed,hogy hasznosan igyekszel tölteni az idődet!:) Akkor képzeld el az én "sorsom"...én lassan 30 éve ülök itthon...:(És az én nyulam is úgy van ezzel,hogy Ő jajj,de élvezné,ha itthon ülhetne!....Na persze...:(
Na,mindegy,ez van,nem akarok kedvromboló lenni!:)
Errefelé gyönyörű idő volt ma!!!:)
Látom már megismertél ennyi év alatt! :)
Néha bizony iszonyú sok teher van rajtam, nehéz megoldanom a problémákat, ilyenkor csak olvasok, de nem szólok hozzá, mert nem érezni a hangsúlyt a bejegyzésen és idegességemben félreérthető vagyok a tömör válaszommal.
Szia :)
Nálad nem szokatlan, hogy néha napokig nem látunk, de ránézek és néha csak bekukk és vissza, ahogy mondani szoktak, neked sincs mindig kedved jönni.
Ahogy Adélunk is horgol, meg dolgozik, meg szappant főz és dolgozik, meg minden egyebet csinál, szóval vannak távollévők, akik közben a társaságot erősítik azért :D