Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
törtpaszúj volt az ebéd,de ha kértek, küldök.
savanyukáposzta van mellé.
nagyon finom volt.
most egy jó kávé,aztán lehet pihenni.
még jó hogy elolvastam hogy mi a
Enis, kösz.
mellékhatás...kergettem volna a macit...@@@
gyógynövény boltba vettem egyébként majdnem eggy az ára.egyikbe több a hatóanyag,a másikba kevesebb,azért olcsóbb.
kopása van a trégyemnek,protézis kell a csípőmbe meg a trégyembe.
mü nő leszek,de egyenlőre nem hagyom magam. tilos gugolni,ugrálni szaladni lépcsőzni.
fekve torna,biciglizés,és kényelmes séta.
Én nem tudok sokat temetőbe járni,vannak olyan sírok amik 200 km-re vannak. Vagyunk így többen is, és tavasszal,ősszel látogatunk el szeretteinkhez.
Van-e értelme? ....a halottnak mindegy, nekünk élőknek nem.
Apropó Futi, vigyázz, mert 2féle kiszerelésben kapható, az egyik az ajzószer, na most ha véletlenül azt vennéd a férjed strapálnád le, és mivel kihozná belőled esetleg a vadmacskát, ne tudom mit tenne az ízületeiddel.
A Kékgolyóban is kipróbálták az előzőt, és orvosilag bizonyított, hogy tényleg hatásos, szomszédom ott dolgozik, első kézből tudom. Azt hiszem ennyi ami a tudományomból telik. Megemlítem 100 db-os kiszerelés, nekem az első doboz nem hozott csodát, de a másodiknál már érezhetővé vált.
Én 3x2 vettem be, majd 3x1-et, aztán csak napi egyet szinten tartás véget, majd csak akkor már, ha éreztem, hogy fájogat.
Persze nem vagyunk egyformák, nem tudom Neked éppen olyan jó lenne-e, mint nekem.
Lefelejtettem a macskakarmot, ami nagyon jó és hatásos, természetes anyagokat tartalmaz csak.
A macskakarom (uncaria tamentosa) a perui őserdők mélyéről indult el világhódító útjára. Az őserdők lakói elsősorban gyulladáscsökkentőként, fertőzések kezelésére, daganatos elváltozások gyógyítására és ízületi panaszok enyhítésére használták.
Nekem ez is segített, de az ember hajlamos elfelejteni, amikor megszűntek a problémák.
Erről csak olvastam, zselatinnal kell borogatni a kopott ízületet és állítólag ez is használ. Nem tudom, nem próbáltam, de sokba nem kerül, talán egy próbát megér.
Szia Futi!
Nekem tüskék voltak a 'térgyemben és az orvosom még akkor az SZTK-ban dolgoztam a hialutint ajánlotta.
Műteni kellett volna már. Itt olvashatsz róla többet.
...DE mivel csak egy gyógyszertárban volt kapható nálunk,kocsival nem volt megközelíthető, mert a Keletinél minden fel volt túrva, lábam fájt nem mentem el érte.
Vettem magamnak a Jó Közérzet Vitamin cégtől az Ízület Elixír nevű 960 ml-es kiszerelésben 'szmötyit ebben kollagén és 10 féle vitamin volt. Ettől vagy sem, de elmúlt a térd fájdalmam.
Mondjuk a hialuron biztos jobb.
Én ezeket ismerem, lehet valaki tud Neked sokkal tutibbat. Gyógyulj meg! Cupp.
Szia, Neked is :)
Nekünk van egy virágosunk, akitől vásárolunk mindig, szép árúja van és friss.
Most még nem adja drágán, de jövő héten, biztosan a háromszorosa is meg lesz, mint most volt :)
Bikinit már nem vennék, akkora vágás van a hasamon :(
Nem gyógyulnak szépen a sebeim, hát muszáj nem mutogatni :(
Lehet nekünk is olyan helyre kellene költözni, ahol víz van, és amit fogna a férjem, meg is enné :D
Imádja a halat :D
Nekem annyit mondott az orvos, mikor elmentem a térdem miatt hozzá, hogy kérdezzem a gyógyszerészt, azok jobban tudják és nem kell valami drága, mert nem mindig az a jó.
Már nem emlékszem miat vettem, ettem, de jobb lett utána, de sajnos a lépcsőzésnél fáj néha még most is.
szép jó reggel mindenkinek:)
én is szoktam velük beszélni, és igaz, sokszor csak szemfényvesztés és képmutatás ami ilyenkor megy, nah meg jól járnak a virágboltosok és nagy áruházak.
nézegetem a porcerősitőt,többféle van.
Ismeritek ?
tudnátok ajánlani valamelyiket?
mi meg napoztunk tegnap,olyan melegen sütött a nap,hogy gondolkodtam a bikinin....
ahol nem süt a nap,ott bízony nincs olyam neleg.
A maci pecázott,aztán megsütöttük a halat .
ÁÁ... nekem nagyon bejön!!!
szeretem minden filmjét.
Köszi, Neked is :)
Hát képzeld, a főzésen és mosáson kivül, mást nem csináltam, csak a temetőben voltunk, én sem.
Mindegy az, megcsináljuk, amikor erőnk és kedvünk engedi. :)
Szia, Neked is édesem :D
köszi, vittem mindent, tényleg kellene sütni egy kis pogit, régen ettünk, miután a férjem kerüli a lisztes dolgokat :(
Semmi különös, megszórod a palacsintát porcukorral és alaposan lecsöpögteted citrommal.
Citromlé, olyan üveges, nem igazán jó, de ha nincs más, akkor az is lehet :)
Szerintem is, mi inkább akkor segítettünk, amikor éltek és tudtunk velük lenni, később a virág már csak olyan megnyugtatásként van, hogy mi milyen jók vagyunk, pedig sok emberről tudom, semmi segítséget nem adott a szülőknek életükben.
Nálunk már többen vannak egy sírban és ne nevessetek ki, mikor megérkezünk, én köszönni szoktam a drágáimnak, hiszen látogatóba mentünk.
Beszélek hozzájuk, a fiúk hallgatják, néha belekotyognak, de eljövetelkor kérem, vigyázzanak ránk és pihenjenek jól. :)
Egy csokor virágot kapnak tőlünk, egyet a fiunktól.
Ő nem szokott csak anyáknapján és halottak napján kijönni. Egyelőre még úgy van vele, kerüli a temetőt, járhat még oda eleget, sajnos.
szerintem is!
megérne egy hét ajtócsapkodást.@@@@
Szép jó reggelt!
hozok kávét,kalácsot, és pogácsát.
Boszika, milyen a citromos palacsinta?
Nekem az a nézetem a temetővel kapcsolatba, hogy sokszor szemfényvesztés az egész.
arról árulkodnak a sirok,hogy kinek mennyi pénze van,és hogy milyen "jó" hozzátartozók.
nos, ez nem mindig igaz.
akkor szeressünk, amikor lehet,akor tegyünk valamit amikor éppen szükség van rá.nem kell felejteni,de túlzásna tartom ami most megy.
néha elég 1 szál virág,vagy még az se kell, hogy tiszteletünket lerójuk.az ugyis a fejünkbe,a szívünkbe van, nem a külsőségekbe.
Kellemes napot mindenkinek!
Nekem ma rengeteg tennivalóm lesz, tegnap lazsáltam:):(
:)
Nos, igazad van, én viszont annyit mondhatok erre, ha érzed, látod, valami nincs rendben köztetek és javítani sem óhajt rajta, inkább menjetek külön békével,mint vita és veszekedés éveken át.