Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Sziasztok,csodás napot mindenkinek.elmondhatom én is a problémám?
Érdekelne ki mit mondd rá,számít a véleményetek. A párom vagy most már nem tudom minek mondani elég önző,vagyis inkább nagyon! Tegnap elindultam cigit venni miután végigtakarítottam a lakást megfőztem 2 fajta kaját,míg ő egész nap aludt,én meg melóztam.szóval elindultam mikor becsípődött egy hülye mozdulatot követően a derekam.leültem 20 percig meg sem tudtam mozdulni.felhívtam kedves párom, mi történt,mire teljesen felháborodott, hogy minek zavarom es b...tatom meccsnézés közben tuti csak kitaláltam. Akinek volt már ilyen az tudja ezt nem lehet csak úgy kitalálni.felhívtam a barátnőm ő segített. Még bocsánatot sem kért.:-(
Szerintetek?mit tehetnék. Jah plussz úgy jött haza, hogy aludjak, mert ő nem akar vitatkozni. :-(
Bocsanat a hosszú bejegyzésért.
ne búslakodj,majd megy másor is.
a szülőknek is kell hogy együtt legyenek,egésznap iskola, ovoda...alig tudnak eggyüt lenni.a horgászást meg gondolom szereti az unokád.pláne hogy az apájával lehet.
Boszika,ez nem olyan beutaló.ez pihenésre lenne.
ki van jelőlve hogy hova lehet menni,mennyi a szállásra forditott költség,és a többit hogy lehet fölhasználni.
csak ugy nem lehet fölhasználni.
a barátnőmnek is van, aztán azt mondja, nem tud sehová menni vele.
Szia!
Itt aludt a drágám, de már jött érte a vőm, elmentek horgászni:) fius program:)
érezzétek jól magatokat.
szép idők, amikor a mamánál akar lenni a gyerek.
Szép jó regelt kívánok!
a kávét köszönöm.(_)?
nálunk borult az idő, lehet esni fog.
nem tudok belépni a szálláskeresőbe, mert nincs számom.
közbe már érdeklődtem ismerősöktől,és az derült ki hogy sokan nem tudják fölhasználni a beutalót.
ami hely van, az mind a balaton mellett valahol,és sok egyébb fizetnivaló van hozzá.
átverés ez.
kifizetek 10 ezret hogy pihenhessenek,aztán kidobott pénz.
tvaly még a Debreceni egyik szállodába is föl lehetett használni most csak az állam által kijelölt helyeken.
odaveszett a 10 ezer sok embernek.
gondoljatok bele ,hogy abból a 10 ezerből, 10 napig mehetett volna a helyi gyógyfürdőbe.
Kellemes napot mindenkinek!:)
Kávé tea sütik az asztalon:)
Ezen az oldalon van sok információ, itt sem találtad?
Nah, akkor lesz nagy dínom-dánom, puszilkodás :)
Fiú, vagy lány?
Nah, én többet, 4-5 évet, és mentem volna tovább, ha nem leszek beteg, Pöstre, a Balett intézetbe :(
Tee, milyen kis csacsi is az ember, máskor is mikor ott volt, csináltál volna egy- két hibát, aztán megsajnál és kész az udvarlás megkezdése :D
Szevasztok!
Hamarosan érkezik az unokám, itt óhajt aludni:)
.Én talán egy évig, mert megsértődtem a tanárra.
A jobb lábamat kellett volna felemelni, én meg a balt emeltem:( Kiállitottak a zongora mellé ahol a tanár jóképű fia ült. Hm.........