Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Persze,hogy küldök lekvárt,majd az ADVEWNT-i reggelire kapjátok,kaláccsal!:)
Futi,mi baja a térgyednek?
Szép napot mindenkinek!:) Nem is tudom,szép tavaszit,vagy őszit..?Mert itt...olyan...kikeleti idő van...:)
Én kilenc éves koromig, akkor vágtam magam alá, nem akartam, de kissé akaratos gyermek lévén, betegen, lázasan, elmentem az iskolába, és este balettre, akkor voltam utoljára, mert elvitt a mentő az orvostól :(
Én is baletteztem, fehér trikóban meg klott nadrágban:):(
54 éve volt........huh...
Neeem, csak baletteztem és tornáztam, míg a szívem le nem vert a lábamról, szép évek voltak :)
Szivesen:)
Biztos kosaras voltál valaha, ezért vagy ily ügyi:)
Szeva :)
Azrt köszi az aprósütit, csak máskor hamarabb szólj, mert majdnem betört az ablak, még szerencse, hogy olyan vastag és már láttam ahogy repül és kiálltam az ajtóba és elkaptam :DDDD
Az is kellene, mit írtak rá, hova küldik, mi abaja. Nyiregyházára is mehet vele, mert megyén belül van.
Szia, köszi, én pedig hoztam egy kis bundás kenyeret mellé teát is :D
Sziasztok, kellemes napot mindenkinek :D
Itt még szürke minden, remélem azért még ma jobb lesz :D
Szevasztok!
Kellemes n apot mindenkinek!
Kávé,tea, apró süti az asztalon:)
Vagy kinyitjátok az ablakot? Akkor küüüüüüülllldöömmmmm:)
szerintem finom lekvár lesz/lett belőle.
azért 1 üveggel küldjél,hogy bíztosan véleményttudjak mondani....ĐĐĐĐ
csak mert jó szívem van.@@@@
Szép jó reggelt!
Kata, kösz a kávét,egy csészével elvettem.
most sietek,ma megyek a trégyemet mutogatni....@@
most nem fáj..
segítség kéne.
nem nekem a férjem unokatestvérének.
kapott Erzsébet beutalót vagy valami hasonlót.bizonyos helyekre lehet menni vele,meg a felhasználása se egyszerü. nem tudjátok véletlenül hova lehet fölhasználni?
kerstem,de nem találom a helyeket.
ami közel van hozzánk,az Sóstó,oda már nincs hely.
ha tudtok segíteni, előtre is kösz.
Sziasztok! Termoszban küldtem kávét mindenkinek.
Jó éjt gyerekek, búcsúzik a Füles mára :)
Hú, pedig milyen finom birsalmaleves, vagy birskompót, netán becsinált leves lehetne :)
Hát én is szeleteket vagdostam ki belőle,ami még használható volt...
Csak az a baj, h én is kaptam tavaly pár szemet, de ehető alig volt belőle....:(
Nekem szerencsém volt,apu hozott a kertjéből.
Értem, nem lehet rossz, csak a bírsalma ne lenne olyan drága :(
Háát..apu hozott vagy 3 kiló birsalmát,aminek a felét ki kellett dobni,mert ..olyan barna paca volt rajta...És volt itthon még kb. 2 kilónyi "tisztességes" alma...abba tettem 1 kanadai sütőtököt. Ebből lett 5 sűrített paradicsom nagyságú üveggel.
1-1 arányban, vagy csak úgy?:)
Főztem:Birsalama+rendes alma+sütőtök lekvárt fahájjal,szegfűszeggel....Hogy mi lesz belőle?????-nem tudom...Nem recept volt,csak úgy...kitalálom formán...A nyúlnak minden esetre ízlett...A karácsonyi sütibe,első osztályú lesz!:)
Én nem dolgozhatok pénzért...De ha tudok,bárkinek szívesen segítek!:)
Szép kisimult arcú gömbölyded reklámarcok! :DDDDDDD
Tessék csak szépen egyenesbe hozni a lelkünket, aztán jöhet a többi emberé is, egészséggel együtt, de azt már pénzért :)
Mi leszünk a reklámarcok :DDDD
Na persze!! Azt' utána meg gyün a sértődés!!! Hát nem vagyok én hülye!!! (dehogynem....)
További ajánlott fórumok: