Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Sziasztok!
először is köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat, megnyugtató volt. Így hát egy újabb aggódnivalóval állok elő, ami igazából már régebben felkeltette az érdeklődésemet, csak most jutottam el addig, hogy rákérdezzek. Ugyanis a kisfiunk (6 hónapos) az esti és éjszakai elalvás előtt olyan csetepatét rendez a kiságyban, hogy rossz nézni is. Vergődik, dobálja magát, felhúzza a lábait, óriásit rúg, néha a kiságyba, ezt többször is, csápol a kezeivel, próbál belekapaszkodni a rácsba, üti-veri, és ami ma jelent meg először, hogy a fejét is elkezdte jobbra-balra rázni, mindezt hanyatt fekve, elég ijesztő látvány, ez percekig, néha tovább is eltart, aztán ma pl. magától megnyugodott és elaludt, de ez a vergődés-dobálás ez szinte minden éjszaka előjön, a nappalra nem annyira jellemző, persze akkor is jár keze-lába, de az éjszakai műsor más, sokkal erőteljesebb. Ugye nem valami hiperaktívság jele? Aggasztó, olyanokat tud rúgni, hogy azt várjuk, mikor töri el a lábát, vagy a kezét. Megyünk egy hét múlva orvoshoz vele, de addig már nem bírok várni, meg aztán jobban hiszünk a tapasztalt anyukáknak, mint egy orvosnak, aki felír három gyógyszert és mehetünk utunkra.
Szia, örülünk, várjuk :D
Nem, semmit, még nem válaszolt.
Sziasztok!
Szerencsésen megérkeztünk, majd mesélek:)
Enissről tudtok már valamit?
Ne aggódjatok,csak annyira unom már..:( Szombaton folyamatosan volt(pár óra kihagyással,mert akkor NET kapcsolat nem volt,az egész utcában..
Erre ma csak este tudtam ideülni....És soha nem lehet tudni,hogy 2 perc,vagy 2 óra...Valami érintkezési gubanc lehet...
Jah, te a mese végét mondod?:)
Hát, ezt miattad fejeztem be, aztán csak jött és írtam, szóval én már régebben abbahagytam volna, de gondoltam, nem teccik majd, hát folytattam.
Ez sem jó, tudod mit?:)
Igen, volt már olyan, hogy Eniss is meglepődött, nem mindig történik jó, bár szerintem jobb még írni is, nemhogy olvasni, ha kellemes az befejezés :D
Majd igyekszem azért :)
A lényeg, igen jól éreztétek magatokat :D
Milyen fajta szőlő terem meg arra?
A Sopron környéki borok?
Általában a háziasszonyok saját ünnepe nem igazi ünnep sosem, mert nálunk is, míg másnak főzök, sütök a név és születésnapjára, addig a magaméra is :D
Nagy ünnep mondhatom, de hát ez van, mindig ez volt :) lesz is :D
A vőm ötlete volt, aztán lett belőle veszekedés, mert a leányom közölte, két napig a konyhában állok, hogy 30 embert körülugráljak s az én ünn epem hol mara?,
Aztán igy le lett csökkentve a vendégek száma 15-re, akik tényleg szedték a szőlőt is s nagyon kellemes délután, ill este volt:)/ csak a szűk rokonság
Apuka hozta a tortát, az unokám meg harsányan énekelte " boldog születésnapot" aranyomnak oly hamis hangja van, de mindenkinek kipotyogott a könnye, olyan megható jelenet volt!/
Szia!
Igen, a kellemes a hasznossal, a vendégek szedtek szőlőt, aztán ebédelhettek:P:):)
Szevasztok!
kellemes délutánt mindenkinek!:)
Túléltem a szüretet, meg a szülinapi névnapi bulit:) Remek volt!:)